u_2
کاربر سایت
چند هفته صبر کن قیمتش میاد زیر2میلیوناق قیمت xperia z1 که توی سایت digikala زده 2900000 ..از خریدش پشیمان شدم.میرم همون xperia ultra z میخرم یک میلیون ارزونتر
چند هفته صبر کن قیمتش میاد زیر2میلیوناق قیمت xperia z1 که توی سایت digikala زده 2900000 ..از خریدش پشیمان شدم.میرم همون xperia ultra z میخرم یک میلیون ارزونتر
موضوع اینه که من تا تاریخ 92/8/2 باید یه گوشی خوب داشته باشم.یعنی تا اونموقع چقدر افت میکنه؟چند هفته صبر کن قیمتش میاد زیر2میلیون
شاید1700یا1600وقتی نوت3.وایفون5اس بیان قیمتش خیلی پایین میادموضوع اینه که من تا تاریخ 92/8/2 باید یه گوشی خوب داشته باشم.یعنی تا اونموقع چقدر افت میکنه؟
بین ایفون5و زد الترا؟؟شبیه اینه بگی بین مانیتور22با tv50اینچدوستان و اساتید کدوم؟
htc one or xperia zu or optimos gpro or iphone 5
در ضم بیشتر واسه سرگرمی میخوام
راستش من خودم Sony fan هستم، اما فک کنم همونطور که دوست خوبمون جناب u_2 گفتن، GPro بهترین گزینه واسه شما باشه.دوستان و اساتید کدوم؟
htc one or xperia zu or optimos gpro or iphone 5
در ضم بیشتر واسه سرگرمی میخوام
توی ios زیاد دنبال بنچمارک و ... نباشیدبچها بین ایفون5 و ایفون 5c کدوم رو پیشنهاد میکنید؟؟
با توجه به اینکه گفته شده سخت افزارشون تقریبا یکی هستن
من خودم ایفون 5 هستم با بدنه بهتر ولی....
یه توضیحی میدین در این رابطه
راستی یه چنتا بنچ مارک هم بزارید ممنون میشم یا سایتی که دقیق این دو تا رو مقایسه کرده باهش
اگه الان همون xperia t رو داری به نظرم با این قیمت نمیتونی چیزی بگیری که اختلاف فاحشی باهاش داشته باشه... البته تو این قیمتبا 1،200 تا1,300 بهترین انتخاب چیه ؟
قیمتا اصلا ثبات نداره ! من xperia t گرفتم 950 که الان 850 شده -__-
200 تومن بزار روش Xperia Z بگیر. به نظرم به خاطر 200 تومن بخوای یه مدل پایین تر بگیری اصلا نمیصرفه! Z از هر نظر عالیه.با 1،200 تا1,300 بهترین انتخاب چیه ؟
قیمتا اصلا ثبات نداره ! من xperia t گرفتم 950 که الان 850 شده -__-
200 تومن بزار روش Xperia Z بگیر. به نظرم به خاطر 200 تومن بخوای یه مدل پایین تر بگیری اصلا نمیصرفه! Z از هر نظر عالیه.
:-oعزیزم مطمئنی داری در مورد Xperia Z حرف میزنی؟!! بدترین صفحه نمایش Full HD؟! رابط کاربری افتضاح؟! خدایا توبه! فک کنم با همین مشخصاتی که گفتید هم با S4 و One مقایسه شد و جزء 3 گوشی برتر تا یه مدت پیش شد! و توی سایت GSM از طرف کاربرا به عنوان بهترین گوشی انتخاب شد (هنوز هم اولین رنک رو داره)! تنها مشکل این گوشی زاویه دیدش هستش، که اگه میخواید بشینید باهاش خانوادگی فیلم ببینید واستون مشکل ساز میشه!Xperia Z تقریبا بدترین صفجه نمایش Full HD رو بین گوشی های هوشمند داره
زاویه دیدش هم افتضاحه
CPUـش هم نسل قبلس cpu های اسنپدارگون هست
رابط کاربریش هم افتضاحه {هر چند سلیقه ای هست}
کلا با توجه به اختلاف قیمت کم z & Z Ultra اصلا خرید Z منطقی و به صرفه نیست....
اولا که گفتم بدترین صفحه نمایش Full HD , نگفتم بدترین صفحه نمایش که....:-oعزیزم مطمئنی داری در مورد Xperia Z حرف میزنی؟!! بدترین صفحه نمایش Full HD؟! رابط کاربری افتضاح؟!
تنها مشکل این گوشی زاویه دیدش هستش،
آره، خریدش نسبت به Z Ultra منطقی نیست، مگر اینکه نخوای یه گوشی اندازه ی کتاب بگیری دستت و تو خیابون راه بری!
که همه از قویترین پردازنده موجود {S800} استفاده میکنند.....
CPUـش هم نسل قبلس cpu های اسنپدارگون هست
اولا که گفتم بدترین صفحه نمایش Full HD , نگفتم بدترین صفحه نمایش که....
تنها صفحه نمایش Full HD که مشکل داشت برای Z بود که از نوع TFT هست ...
وقتی بقیه همچین مشکلی ندارن , اون وقت این میشه بدترین صفحه نمایش Full HD
رابط کاربری هم که گفتم سلیقه ای هست و به نظر من مذخرفه {هر چند اکثر سایتها رابط کاربریش رو یه نقطه ضعف میدونن}
Z Ultra خریدش بستگی به سلیقه داره ... این که بزرگه برای خیلی ها یه مزیته ...
بیشتر نظر مثبت من در مورد Zultra هم در مورد رفع مشکل صفحه نمایش و CPU قویتر {قویترین مدل موجود در بازار} و زیبایی و باریکی گوشی هست .... اندازه اش هم گفتم... سلیقه ایه
میدونم همه شون SoC هستن ... ولی خوب اکثرا به اسم CPU میشناسن و من هم عادت کردم اینطوری بگمالبته اينا Chipset يا همون (System on Chip) شون Snapdragon ـه
CPU ي همشون Krait 400 ـه (جديدا) و قديمي ها هم از نسل هاي قبلي Krait استفاده مي كردن!
من راحتم ... شما سعی کن یه ذره منطقی تر و با اطلاعات تر باشیمن دیگه حرفی ندارم! شما راحت باش!
Sent from my LT26ii using Tapatalk 4