راهنمایی برای خرید موبایل

پانچ رو که من دو تا گوشی گرفتم از دو جای مختلف جفتش هم بدون هزینه انجام داد.
در مورد باطری هم باطری گوشی خودم (SP) فوق العادس!
2 ساعت فیلم SD ولی با کیفیت
2 ساعت بازی HD
3 ساعت بازی معمولی
3 ساعت آهنگ
2 ساعت زنگ
1 ساعت SMS
تازه دیروز بعد از دقیقا 3 روز و 11 ساعت داشت تموم می‌شد (هنوز 7 درصد داشت) زدم تو شارژ!

ببخشید دوستان گوشیمS4 هستش بیشتر بازی میکنم باهاش تا کارایه دیگه . یه بازی هست (100 DOOR ) کسی هست بازی کرده باشه چندتا سوال داشتم

من فکر کردم می‌خوای مکانیزم و... رو بدونی:دی
من زیاد خوشم نیومد و اینو کلا 10 مرحله بیشتر نرفتم و به جاش رفتم سراغ Darkmoon Manor که فوق العادس:x
این راهنمای مراحل هست به زبان فارسی:
راهنمای تمامل مراحل بازی 100 Doors 2013

داداش دمت گرم حال دادی . این تموم بشه بعدش میرم سروقت این بازی که گفتی . بازم ممنونبابت راهنمایت;)

دوستان فکر میکنید باتری Z1 چه نمره ای از GSMarena بگیره ؟
الان پولم هم حاضره ، این Z1 منو معطل خودش کرده :|
نمیدونم Z1 بگیرم یا S4 ، یا HTC Butterfly S
بین این 3تا شما کدومو پیشنهاد میکنید ؟
اولویت هام هم اینطوریه ، به ترتیب اهمیت :
ساپورت قوی و آپدیت سریع و طولانی
امکانات نرم افزاری
باتری
دوربین
صفحه نمایش
جنس بدنه و کیفیت ساخت
اسپیکر های با کیفیت (منظورم هندزفری نیست )

تا 2200 هم میتونم هزینه کنم

این چیز هایی که میخوای رو همه رو S4 در حد فوق العاده داره پس بهترین انتخاب s4 هست البته جنس بدنه پلاستیکی هست که یک سری معایب داره و یک سری نکات مفید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان،
میخوام Xperia Z بگیرم، اگه نظری، تجربه ای چیزی دارید ممنون میشم باهام در میون بزارید. نمیخوام پشیمون بشم! تو سایت های XDA و GSM و ... زیاد گشتم، دوست دارم نظرات شما رو هم بشنوم.
مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

سلام دوستان،
میخوام Xperia Z بگیرم، اگه نظری، تجربه ای چیزی دارید ممنون میشم باهام در میون بزارید. نمیخوام پشیمون بشم! تو سایت های XDA و GSM و ... زیاد گشتم، دوست دارم نظرات شما رو هم بشنوم.
مرسی.

با توجه به قیمتی که دارد عالیه من خودم 15 روز قصد خریدشو داشتم الان هم خریدم ازش خیلی راضیم(بازی های اچ دی رو بدون مشکل و لگ اجرا می کنه!)
فقط تنها مشکلش برای من اون باتریش هستش که رو اعصابمه!:((

با توجه به قیمتی که دارد عالیه من خودم 15 روز قصد خریدشو داشتم الان هم خریدم ازش خیلی راضیم(بازی های اچ دی رو بدون مشکل و لگ اجرا می کنه!)
فقط تنها مشکلش برای من اون باتریش هستش که رو اعصابمه!:((
مرسی.
یعنی باتریش ضعیفه؟ من واسه بازی نمیخوام، فقط واسه اینترنت میخوام، بعضی وقت ها هم آهنگ و شاید فیلم؛ به نظرتون بازم اذیتم میکنه باتریش؟
بازم ممنون.
دوستان بازی های انروید و ios خیلی فرق میکنند؟ کدومشون بهتره؟
طبیعتا فرق میکنن، دوتا سیستم عامل جدا هستن. اما تقریبا هربازی که واسه اندروید هست واسه iOS هم هست. اما من اندروید رو ترجیح میدم. iOS دردسر زیاد داره!

بهترين پلتفرم واسه بازى iOS هست تمام بازى ها Optimize شده واسه سخت افزار iPhone هستن و نياز به فايل Data و غيره نداره كلا يه تك فايل هست چه بازى 20mb باشه چه 1.5gb
اتفاقا اگه بخوايم از لحاظ دردسر حساب كنيم ، بعضى بازى ها براى گوشى هاى اندرويدى بايد فايل ديتا مخصوص به پردازنده اون گوشى دانلود بشه !
البته صفحه ى بزرگتر گوشى هاى اندرويدى لذت خاص خودش رو داره

مرسی.
یعنی باتریش ضعیفه؟ من واسه بازی نمیخوام، فقط واسه اینترنت میخوام، بعضی وقت ها هم آهنگ و شاید فیلم؛ به نظرتون بازم اذیتم میکنه باتریش؟
بازم ممنون.

موضوع دیگری این است که گوشی انتین دهی مضخرفی دارد من مودمم 2 سانت فاصله داشت سیگنالش ضعیف شد!
باتریش بیشتر روی بازی تموم میشه ولی من تا حالا روی موسیقی و فیلم تست نکردم در واقع،اما رو وبگردی هم خوب جواب داده به شرطی که گزینه های Stamina Mode ,Low Battery Mode رو فعال کنی!(می تونی این گزینه های در این شاخه پیدا کنید! Settings/Power management)

این گوشی ها مگا سامسونگ که قیمت وسوسه کننده ای دارن چه جوری هستن ؟
من یه جا خوندم 6.3 از نوت 2 قوی تر هست و خیلی هم گوشی خوبیه ... 5.7 هم که یه تومنه نظرات درباره ـش اکثرا مساعد بود
مثل S4 اینا هم خیلی داغ میکنن ؟

دوستان من بدجور طلبه خرید xperia ultra z شدم و بین گوشیهایی مثل htc one & galaxy s4 این گوشی بدجور به دلم نشسته.خواستم صبر کنم تا galaxy note 3 & xperia z1 بیایند بعد تصمیم گیری کنم ولی توی سایت زومیت خوندم که ماه ابان میایند این 2 مدل گوشی توی بازار کشور..توروخدا بگید که xperia ultra z خوبه که برم بخرمش.میدونم دوربینش فلش نداره ولی حسن های دیگری داره که واقعا خوشم اومده ازش..به نظره شما اساتید از خریدش ÷شیمون نمیشم؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or