کارمندای خود سامسونگ هم نمیدونن.اسفند یا فروردینتاریخ معرفی گلکسی اس 5 کی هستش دقیق ؟؟؟
پيشنهاد من اينه كه اولا سراغ z نريد چون اون چيزي كه توقع داريد ازش نيست iphone5 هم گزينه خوبيه اما قيمتش در حال كاهش شديده چون ديكه توليد نميشه.دوستان من میخوام بین 1/5 الی 2/2 میلیون هزینه کنم برای گوشی ولی نمیدونم چی بگیرم بین مدلهای
sony xperia ultra z & iphone 5 & samsung galaxy s4 موندم چی بگیرم؟؟
البته گوشی sony xperia z هم مد نظرم هست البته میدونم قیمتش پایینتر از اون 3 مدلی هست که نام بردم ولی میخوام ببینم ارزش خرید داره که با هزینه کمتر یه گوشی قوی گیرم بیاد
اتفاقا من مشخصات z1 رو مطالعه کردم و دیدم واقها فوق العاده است..میترسم بیاد ولی قیمتش فضایی باشه..به نظرتون htc one 32gb چطوره؟پيشنهاد من اينه كه اولا سراغ z نريد چون اون چيزي كه توقع داريد ازش نيست iphone5 هم گزينه خوبيه اما قيمتش در حال كاهش شديده چون ديكه توليد نميشه.
توي اين موارد به نظر من S4 هست كه واقعا گوشي تكميلي هست از طرف ديگه Z Ultra هم يك فبلت خوبه اما ٢موضوع مهم داره يكي نداشتن فلش براي دوربين و ديگري بزرگي ابعاده البته شما ميتوني يه ٢ هفته اي صبر كني تا note 3 و Z1 هم بياد و بعد تصميم گيري كلي رو انجام بدي.
قیمتی که برای Z1 اعلام کردند حدود 740 دلاره.اتفاقا من مشخصات z1 رو مطالعه کردم و دیدم واقها فوق العاده است..میترسم بیاد ولی قیمتش فضایی باشه..به نظرتون htc one 32gb چطوره؟
دوستان یه سوال دیگه
اینکه نوشته میکرو سیم کارت یعنی چی؟
یعنی این سیم کارتهای همراه اول دایمی روشون سوار نمیشه؟
البته اینو اضافه کنم که کار خودت نیست! باید بدی بیرون برات پانج کنندوستان یه سوال دیگه
اینکه نوشته میکرو سیم کارت یعنی چی؟
یعنی این سیم کارتهای همراه اول دایمی روشون سوار نمیشه؟
از اون حرفا بودا یعنی چی کار خودتون نیست؟البته اینو اضافه کنم که کار خودت نیست! باید بدی بیرون برات پانج کنن
ممکنه سیم کارتت خراب بشه!:d
من سیم کارت خودمو دادم یک تخصص در عرض 1 دقیقه تموم شد تست هم کرد!
اخه فکر می کردم همه مثل خودم وسواسن!:dاز اون حرفا بودا یعنی چی کار خودتون نیست؟
یعنی اونی که نهایت سوادش دونستن اسم گوشی و قیمتش ، متخصص شده ؟ اونم تو بریدن سیم کارت؟
بابا یه خرده به خودمون زحمت بدیم هیچ جای دوری نمیره بریدن سیم کارت حتی در سایز نانو فقط با 4 یا 5 تا کشیدن خط قابل بریدن هست.نیاز به هیچ خبرگی و مهارتی هم نداره فقط کافی کار با مداد و خط کش رو بلد باشی و موقع بریدن دقت کنی همین.
How you can change your SIM card into mini SIM card
این عکس ها رو بنا به مدل سیمی که میخواید پرینت بگیرید و سیم کارت رو با یه چسب که پشتش زدید بچسبونید رو صفحه و جای سیم کارت حالا خطوط رو رسم کنید و بعد با قیچی از روی خطوط سیم کارت رو ببرید کاملا تمیز و دقیق درمیاد بدون 1 ریال هزینه.
میدونم قصدتون کمک بوده اما یه موضوعی رو بدونید اونم اینه که هیچکس دلسوز تر وحساس تر از خود ادم نسبت به وسایل و داشته هاش نیست.اخه فکر می کردم همه مثل خودم وسواسن!:d
ولی به هر حال می خواستم کمک کنم.