Darkside Fury
کاربر سایت
تشکر صمصمانه از دوستان ، خیلی جامع و کامل توضیح دادید ، پس جای نگرانی نیست ، منو کاملاً از شک و تردید راحت کردید . مرسی
بدون تردید Xperia Z کاملا گوشی بهتری هست.سلام خسته نباشید میخواستم یه گوشی در حدود قیمب 1200 تا 1400 بخرم میخواستم یه راهنمایی بدین
بعد نظرتون در مورده galaxy s4 mini چیه ?
یا xperia z بگیرم یا galaxy s3 ?
يك بار كه گوشيت كامل شاژ شده ، انقدر باهاش كار كن تا درصد باتري برسه به صفر و گوشى خود به خود خاموش شه ، 15 دقيقه ولش كن بعد وصلش كن به برق و بزار كاملا شارژ بشه . بيشتر از ماهي يك بار هم اين كار رو تكرار نكن . اينطوري باطريت كاليبره ميشه.ری استارت کنیم یعنی چی میشه ؟ چطوری باید این کارو کرد ؟
مرسی
مبارک باشه ، خوب مشخصه هر چی عدد بالاتر میره عکس عریض تر میشه، در هرصورتی عالی عکس میگیرهبا سلام من S4 خرید خداس (بهترین گوشی اسمارت فون رسما)
فقط یه سوال این دوربینش اولش که میخری روی 9.6 تنظیم هس و بعد میری تو تنظیمات می کنی 13 مخواستم ببینم کدوم بهتره!
کنار 13 نوشته 4.3 کناره 9.6 نوشته 16.9
؟؟؟
100درصد اس4بهتره از هر نظر مخصوصا صفحه اس3قدیمی شده..ولی به نظرم نکسوس4بگیر الان قیمتشم پایین اومده تو بازار جهانی تو ایرانم شاید پایین تر بیاد ولی همین الاتم قیمتش عالیه نسبت به بقیه.اکسپریا زد هم خوبهدوستان شما باشید بین S III و S IV کدومو میخرید...آخه اختلاف قیمتشون زیاده ولی کاراییشون خیلی تفاوتی نداره...
بازم موندم بین 2 راهی...لطفا کمک کنید
برا این نرم افزار ها باید اسمارت فون باشه سیمبین قدیمی یا اندروید کیبورد کامل یا بلک بریدنبال گوشی هستم که اندازه کوچک . کیبورد سخت افزاری داشته باشه تو مایه های nokia x2
که بشه روش
whatsapp yahoo skype viber نصب شه
چیزی سراغ دارید ؟ یا همش لمسی هست ؟
اگر سخت افزار اصلا مهم نیست: Xperia X10 Mini Proدنبال گوشی هستم که اندازه کوچک . کیبورد سخت افزاری داشته باشه تو مایه های nokia x2
که بشه روش
whatsapp yahoo skype viber نصب شه
چیزی سراغ دارید ؟ یا همش لمسی هست ؟
دوربین s4 اصلا قابل قیاس نیست با txیکی از آشنایان ما میخواد xperia tx بگیره مدام میگه تو 2 ملیون پول دادی S4 گرفتی که دوربینش 13 هس من هم با 1 ملیون tx گرفتم که دوربینش اینجوری هس
حالا نظر شما چیه دوربین Tx با S4 قابل مقایسه هس ؟
هولی...یکی از آشنایان ما میخواد xperia tx بگیره مدام میگه تو 2 ملیون پول دادی S4 گرفتی که دوربینش 13 هس من هم با 1 ملیون tx گرفتم که دوربینش اینجوری هس
حالا نظر شما چیه دوربین Tx با S4 قابل مقایسه هس ؟