راهنمایی برای خرید موبایل

منظورت اون اوایل سری اول گوشی که با سریال 0270 بوده اند هستش؟؟؟؟؟؟؟

نظر ندادی که بین اون چهارتا گوشی کدومو بخرم؟؟؟؟؟(خودم ZL رو خیلی دوست دارم)
آره این مشکلات بیشتر مال 0270 بود. و پیکسل سوختگی هم مال صفحه نمایش شارپ بوده. من خودم jdc دارم البته الان دیگه تو بازار تمامشون jdc هست و sharp دیگه نیس.
میخوای zl برداری؟؟:-o:-/ zl جنس بدنش پلاستیکه-کوچیکتر ار z -سنگین تر-کلفت تر-ومهم تر از همه این که ضدآب و ضدگردوغبار نیس;;) فقط 40 میلی آمپر بیشتر باتری داره.
حالا برو zl بخر:d
نظر من همون z هستش

سلام دوستان با توجه به مشکلات زیاد اکسپریا زد پشیمون شدم از خریدش!(پیکسل سوختگی)
از بین اینا کدومو بخرم؟؟
1.ُSamsung galaxy note 2
2.LG Optimus G
3.Xperia Zl
4.Google Nxeuse 4
دوست عزیز نوع استفاده شما از اسمارت فون چیه بیشتر ؟ ( فیلم ، بازی یا وب گردی ؟ )
برای فیلم و وب گردی من گلکسی نوت 2 رو به خاطر صفحه Super Amoled HD اش و باتری 3000 اش پیشنهاد میدم.
ولی اگه برای بازی بخوای من Nexus 4 رو پیشنهاد میدم ( این رو هم در نظر بگیر که دیوایس گوگل هست و ساپورت بیشتری نسبت به بقیه داره )

مرسی از تمامی دوستانی که کمک کردند.:x
خب اکسپریا زد رو انتخاب کردیم؛ به نظرم محصولات سونی عالین(با توجه به ساپورت عالی پلی استیشن 3 و 2)
صفحه jdc رو سری 0280 هستند؟؟؟

مرسی از تمامی دوستانی که کمک کردند.:x
خب اکسپریا زد رو انتخاب کردیم؛ به نظرم محصولات سونی عالین(با توجه به ساپورت عالی پلی استیشن 3 و 2)
صفحه jdc رو سری 0280 هستند؟؟؟
کلا اگه از فروشگاه های معتبر موبایل بخری 0280 با پنل jdc هست . فقط 0280 رو پشت گوشی اون پایینه پایین چک کن

باتری گوشی هایی که با بدنه یکپارچه هستن و درشون باز نمیشه ( مثل اکسپریا زد ) اولاً آیا میشه عوض کرد ؟ و دوماً آیا باتری اصلیش گیر میاد ؟ کجا ببرم برای تعویض باتری ؟ نمایندگیش انجام میده ؟

من از بابت باتری این گوشی ها نگرانم ، اگه یکی بتونه خیال منو راحت کنه خیلی ممنون میشم

^ عمرخود باتری در صورتی که از گوشی درست استفاده بشه معمولا خیلی خیلی بالاست و حداقل 5-6 سالی کاملا درست کار می‌کنند.

گوشی‌هایی که بدنه‌ی Unibody دارند، برای حفظ ظاهر دستگاه از نوعی چسب مخصوص برای متصل کردن قطعات بدنه استفاده می‌کنند که فقط با گرما قابل باز شدن هستند. پس عوض کردن باتری کار به صرفه‌ای نیست. بخصوص برای گوشی مثل XZ که اگر چسب ها باز بشوند، گوشی قابلیت ضد اب بودن خودش رو از دست میده.

به نظرم شما بعد از چند سال، گوشیتان را کلا عوض کنید.

آخرین ویرایش:
گوشی های Unibody کلا باز کردنشون کار اشتباهیه، اگه بلایی سر گوشی نیاری تا مدت طولانی باتری گوشی مشکلی نخواهد داشت...
دقیقا شما چه نگرانی داری از باتری اینا؟

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

آخه من هم گوشی خودم هو گوشی یکی از دوستام دیدم 3 سال بیشتر باتریش کار نکرد ، بعد از 3 سال دیگه اصلاً شارژ نگه نمیداره ، گوشی دوستم HTC google nexus one بود من هم گوشیم سونی اریکسون ویواز بود که الان دیگه خیلی کم شارژ نگه میداره ، باتریش باد کرده بود قلمبه شده بود
من میگم اگه این گوشی اکسپریا زد رو آدم بخواد بخره که 3 سال بیشتر کار نکنه که واسه من یکی نمیصرفه ، درسته که آدم اون موقع میفروشتش ، ولی خب باید باتری سالم داشته باشه تا بتونم بفروشمش دیگه
اما اگه 4 سال بدون افت راندمان کار کنه خیالم راحت میشه
مرسی

تو حتی اگه بهترین نگهداری رو هم از گوشیت داشته باشی ، بعد 4سال حتما بازده باتری میاد پایین
من تا حالا گوشی رو بیشتر از 2سال استفاده نکردم ولی تو این دو سال حداقل افت بازده رو داشته
اگه خیلی نگران این قضیه ای یه گوشی بگیر که بشه باتریش رو عوض کرد، البته به نظر من نگرانیت بی دلیله :d

Sent from my HTC One using Tapatalk 4

و در ادامه اضافه کنم: شما فرمودید باتری گوشی باد کرد. معمولا اگر باتری که شارژ داره، بیش از دو هفته بدون استفاده نگهداری بشه، عمر باتری شدیدا افت می‌کنه. این افت هم معمولا بعد از مدتی ظاهر میشه و بلافاصله قابل تشخیص نیست. اگر قرار مدتی از گوشیتون استفاده نکنید، باتریش رو کاملا از شارژ خالی کنید و خود گوشی رو هم خاموش کنید.

باتری گوشی هایی که با بدنه یکپارچه هستن و درشون باز نمیشه ( مثل اکسپریا زد ) اولاً آیا میشه عوض کرد ؟ و دوماً آیا باتری اصلیش گیر میاد ؟ کجا ببرم برای تعویض باتری ؟ نمایندگیش انجام میده ؟

من از بابت باتری این گوشی ها نگرانم ، اگه یکی بتونه خیال منو راحت کنه خیلی ممنون میشم
باتری Xperia Z از نوع Li-ion هست و Cycle این نوع باتری بین 400-1200 بار هست یعنی فرضا اگر شما در طول هفته 4 بار گوشیتون رو شارژ کنید در یک ماه میشه 16 و در سال میشه 192 ، به عبارت دیگه بعد از 2 سال تازه شما به Minimum سایکل باتریتون هم نمیرسید پس جای نگرانی نیست اما اگر گوشیتون رو در جاهای خیلی گرم یا خیلی سرد یا اطراف اجسامی که میدان الکترومغناطیسی دارند بذارید ارام ارام ساختار سلهای باتری خراب میشه و میزان کارکرد باتری کاهش پیدا میکنه.توصیه میکنم اگر Xperia z خریدید حتما (اگر رام اصلی خواستید استفاده کنید) تیک گزینه Staminia Battery رو بزنید تا مصرف باتری تا حد مناسبی تنظیم بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or