راهنمایی برای خرید موبایل

بین Galaxy S4 ، LG G 2 ، Xperia Z و HTC One (یا مشتقاتش!!) کدومو پیشنهاد میکنین ؟
این htc و lg چه فکری کردن با خودشون که این دو تا مدل گوشیشون با 16 گیگ حافظه مموری اضافی نمیخورن ؟!

^ Galaxy S4 بخصوص اگر بتونید مدل I9505 رو خریداری کنید
در درجه‌ی بعد LG G2
البته به زودی Galaxy J و HTC One MAX هم قراره معرفی بشوند که مدل تقویت شده‌ی گوشی‌های بالا هستند

بین Galaxy S4 ، LG G 2 ، Xperia Z و HTC One (یا مشتقاتش!!) کدومو پیشنهاد میکنین ؟
این htc و lg چه فکری کردن با خودشون که این دو تا مدل گوشیشون با 16 گیگ حافظه مموری اضافی نمیخورن ؟!

خب الان خط دوم رو من اینطور برداشت میکنم که 11-10 گیگی که از مدل 16 گیگ G2 میمونه برات کافی نیست ،مدل 32گیگ G2 هم فعلا موجود نیست ، البته 32 گیگ اچ تی سی فکر نمیکنم کم باشه

در کل بین مدلهای بالا بدون در نظر گرفتن جی2 بهترین انتخابها بین اچ تی سی و اس4 میتونه باشه که از نظر من S4 بهتره، اما خوده من باشم بجای S4 مدل LG G Pro رو بهت پیشنهاد میکنم

در کل انتخابت بین این 3 مدل باشه بهتره، از نظر سخت افزاری تقریبا در یه حدا

" S4 - G Pro - One "

دیگه انتخاب بر میگرده به سلیقه خودت ...

HTC One MAX هم قراره معرفی بشوند که مدل تقویت شده‌ی گوشی‌های بالا هستند

این گوشی بجز بزرگ شدن صفحه نمایش و پشتیبانی از حافظه Micro SD تا 32 گیگ تغییر خاصی دیگه ای نداره و از نظر سخت افزاری تغییری نکرده متاسفانه ...

ویرایش:

بله درمورد سنسور حق با شماست اصلا یادم نبود ...

آخرین ویرایش:
خب الان خط دوم رو من اینطور برداشت میکنم که 11-10 گیگی که از مدل 16 گیگ G2 میمونه برات کافی نیست ،مدل 32گیگ G2 هم فعلا موجود نیست ، البته 32 گیگ اچ تی سی فکر نمیکنم کم باشه

در کل بین مدلهای بالا بدون در نظر گرفتن جی2 بهترین انتخابها بین اچ تی سی و اس4 میتونه باشه که از نظر من S4 بهتره، اما خوده من باشم بجای S4 مدل LG G Pro رو بهت پیشنهاد میکنم

" S4 - G Pro - One "

دیگه انتخاب بر میگرده به سلیقه خودت ..."

آره خب واقعا واسه گوشیهایی تو این رنج و قدرت 10-11 گیگ کمه . LG G Pro پس تایید میشه ؟ :)
دلایل شما واسه ترجیح دادن Pro به S4 چیاس ؟

آخرین ویرایش:
دلایل شما واسه ترجیح دادن Pro به S4 چیاس ؟

همونطور که پست قبل بهت گفتم انتخاب سلیقه ایه "چون این گوشیا در یه حد قدرت سخت افزاری دارن" و اینجا سلیقه من به G Pro نزدیکتره

اما برتریایی هم داره مثلا سایز صفحه بزرگتر "0.5 اینچ" ، قیمت کمتر "حدود 250 هزار تومن" ، و اگه اشتباه نکرده باشم یه باطری اضافه در جعبش هست که خیلی به کار میاد

البته معایبی هم نسبت به اس 4 داره مثلا وزن بیشتر "40 گرم" و اینکه پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ بهتر از ال جی هست

علاوه بر اینها برتریای خرده ریزه دیگه ای هم به هم دارن که مهم نیستن زیاد ، مهمترینشون همون اختلاف 300-250 تومنی هست که میتونی باهاش خرده ریزای گوشی + یه حافظه 64 گیگ بخری که مشکلی از لحاظ حافظه نداشته باشی "البته اینم باید مد نظر داشته باشی که اگه بیش از حد گوشی رو پر کنی سرعتش کاهش پیدا میکنه"

در کل بحث سلیقست و اگه اونجا "زاهدان" شرایطش هست که با دو گوشی کار کنی حتما این کار رو بکن و اینکه مطمئن باش هر دو گوشی فوق العاده هستن تو این رنج و از خرید هیچکدوم پشیمون نمیشی ...

آخرین ویرایش:
همونطور که پست قبل بهت گفتم انتخاب سلیقه ایه "چون این گوشیا در یه حد قدرت سخت افزاری دارن" و اینجا سلیقه من به G Pro نزدیکتره

اما برتریایی هم داره مثلا سایز صفحه بزرگتر "0.5 اینچ" ، قیمت کمتر "حدود 250 هزار تومن" ، و اگه اشتباه نکرده باشم یه باطری اضافه در جعبش هست که خیلی به کار میاد

البته معایبی هم نسبت به اس 4 داره مثلا وزن بیشتر "40 گرم" و اینکه پشتیبانی نرم افزاری سامسونگ بهتر از ال جی هست

علاوه بر اینها برتریای خرده ریزه دیگه ای هم به هم دارن که مهم نیستن زیاد ، مهمترینشون همون اختلاف 300-250 تومنی هست که میتونی باهاش خرده ریزای گوشی + یه حافظه 64 گیگ بخری که مشکلی از لحاظ حافظه نداشته باشی "البته اینم باید مد نظر داشته باشی که اگه بیش از حد گوشی رو پر کنی سرعتش کاهش پیدا میکنه"

در کل بحث سلیقست و اگه اونجا "زاهدان" شرایطش هست که با دو گوشی کار کنی حتما این کار رو بکن و اینکه مطمئن باش هر دو گوشی فوق العاده هستن تو این رنج و از خرید هیچکدوم پشیمون نمیشی ...

حالا
از اونجایی که من ترجیح میدم مموری micro sd هم ساپورت کنه گوشی ، اگه Optimus G Pro بگیرم به جای LG G 2 ، چیز زیادی رو از دست میدم آیا ؟

حالا
از اونجایی که من ترجیح میدم مموری micro sd هم ساپورت کنه گوشی ، اگه Optimus G Pro بگیرم به جای LG G 2 ، چیز زیادی رو از دست میدم آیا ؟

خیر، تنها چیزه مهم همون پردازنده و گرافیک بهتر g2 هست بقیه موارد قابل چشم پوشی هستن ...

روی Xperiaـهای سونی یا HTC One بحثی و نظری ندارید اصلا ؟ :)

Xperia Z رو من میگم نخری خیلی بهتره،از لحاظ سخت افزار در سطح اون 3 گوشی نیست "البته در اجرای هیچ برنامه ای به مشکل نمیخوره ولی خب پایینتره (نه خیلی کم و نه خیلی زیاد) ولی ممکنه در آینده کم بیاره" و اینکه صفحش TFTـه که باطری رو میخوره "توی بررسی ها هم خوب عمل نکرده" و زاویه دیده خوبی هم نداره ، البته ضد آب و گرد و غباره که میتونی باهاش زیر آب عکس برداری کنی اما به دلیل نداشتن دکمه فیزیکی دوربین تو همینم به مشکل میخوره "و اینکه گزارشاتی هم از جدا شدن چسب شیشه پشتی گوشی هست که یعنی خداحافظ ضد آب ، زیاد هم خوش دست نیست

البته با این توضیحات فکر نکنی منظورم اینه که آشغاله نه اتفاقا فوق العاده گوشی خوبیه اما نسبت به اون 3تا در اولویت نیست

در مورد وان هم که گفتم گوشیه خوبیه کیفیت صفحه نمایش و بدنه عالی ، به علت داشتن صفحه کوچیکتر خوش دست تر هم هست

همونطور که تو چند پست قبل گفتم

" S4 - G Pro - One "

دیگه انتخاب بر میگرده به سلیقه خودت ..."

آقا یکم تحقیق کردم تا 600 تومن چیز خوبی که میشد گرفت G510 که میگن رمش 512 و خیلی کمه و تو بازی تیک میزنه و اینا.
بعدا G525 رو پیدا کردم که علاوه بر رم 1 و CPU Quad Core بقیه چیزاش همونه.
تنها عیبی که داره باتریش 1700mAH هستش که واقعا واسه این مشخصات کمه. به خاطر همین یه سرچ کردم دیدم میگن باتره 2300 هم روش میخوره و اینا. صحت داره؟
البته میتونم با SetCpu کلاکشو بیارم پایین یا مثلا بزنم دو Core استند بای بشه ولی خب نمیدونم تا چه حد مطمئنه.
بعد این دوربین اصلیش چیزی ننوشته. 720P یا Vga؟ با این قیمت که فکر نکنم vga باشه چون g510 VGA نیست.
gsmarena چیزی ننوشته ولی بعضی سایتای دیگه میگند 720P. (هیچ جا ننوشته که VGA هست)
کلا به غیر این چه معایبی میتونه داشته باشه؟

آخرین ویرایش:
دوستان بین s4 مدل 9500 و 9505 کدومو پیشنهاد میکنین ؟ صحبتا ضد و نقیضه !

اگه 9505 همون مدل S600 باشه, به نظرم بهتره...
مصرف باتریش بهتره
تقریبا 4.3 هم براش عرضه شده
عملکرد هر دو دستگاه هم تقریبا یکسان هست...
ولی اگه اختلاف قیمتشون حدود 100 بود , ارزونتره رو به نظرم بگیری بیشتر به نفعت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or