H.K.Z05
کاربر سایت
بنگ گود هم سایت معتبریهسایت بنگ گود تحویل فوری داره ولی پک چین ! قیمت ۲.۲۵۰
میگن ریختن رام گلوبال رو گوشی های شیاومی یکم سخته...میتونی گوشی های اوپو رو هم نگاه کنی خیلی شیک و خاص هستن ریختن رام گلوبال روشون هم سادس
بنگ گود هم سایت معتبریهسایت بنگ گود تحویل فوری داره ولی پک چین ! قیمت ۲.۲۵۰
لینک تو این بازه قیمتی داری از اوپو ؟بنگ گود هم سایت معتبریه
میگن ریختن رام گلوبال رو گوشی های شیاومی یکم سخته...میتونی گوشی های اوپو رو هم نگاه کنی خیلی شیک و خاص هستن ریختن رام گلوبال روشون هم سادس
/https://bestchina.ir/product/oppo-realme-xلینک تو این بازه قیمتی داری از اوپو ؟
فکر نکنم بیشتر از 300 باشهکسی میدونه الان تعرفه گمرکی ردمی نوت ۸ چقده ؟
بین 300 تا 330کسی میدونه الان تعرفه گمرکی ردمی نوت ۸ چقده ؟
3 ماهما که آخرش نفهمیدیم رجیستر کردن گوشی مسافری یه ماه وقت داره یا سه ماه ؟!
فکر نکنم بیشتر از 300 باشه
دوستان از کجا میشه تعرفه گمرکی رو دراورد ؟بین 300 تا 330
سلام.پک چین پس مشکلی نداره ؟ نت 4G پلاس میاره تو ایران ؟
چون تحویل فوریه ، میخوام پک چین بخرم
سلام.
نه عزیز 4g+ نمیده پک های چینی. ولی 4g مشکلی نداره.
یک ماهم شما مهلت دارید گوشی رو ریجستر کنید وگرنه گوشی با اون سیم کارت بعد یک ماه انتن نمیده. اون 3ماه هم برای مهر ورود به کشور هستش که تا 3ماه اعتبار واسه ریجستر داره.
رام چین هم در بعضی گوشی ها میشه گلوبالش کرد تو بعضی ها هم یا برای اون مدل رام گلوبال وجود نداره یا امکانش نیست و به کاستوم رام بی نقص eu میتونید بسنده کنید.
مدل هایی هم که موجود تو ایران پیدا میشه رو الکی واسه خودتون سردرد نخرید و همون موجودی ایران و بگیرید. با اوضاع پیش اومده هم رسیدن گوشی توحاله ایی از ابهام میره هم رجیستر
از طریق پست و شنیدم خیلی اذیت میکنن و شده که تا 3ماه هم طول بدن تا کد بدن.
اگه هم گوشی بدون کد تهیه کردید حتما حتما موقع ریجستر بعد دریافت کد فعال سازی مستقیم رو خط خودتون نزنید.
رو خط صاحب پاس فعالش کنید و بعد 30-40 روز به خودتون انتقال مالکیت بدید.
حتما حتما تحقیق کن که میشه روش رام گلوبال زد یا نه چون یه مدلارو من شنیده بودم بخوای عوض کنی بریک میشه گوشی.ممنون بابت توضیحات
من گوشی رو خریدم موجود ایران ، فردا بفرسته فکر کنم دوشنبه میرسه
پک چین هست ولی مشکلی نداره ، رامگلوبال از الان براش دانلود کردم
رجیستری هم آره میخوام با سیم کارت صاحب پاس فعال کنم
فقط یه سوال ، من میتونم مثلا imei رو الان از فروشنده بگیرم و قبل از اومدن گوشی رجیسترش کنم ؟
یا منتظر بمونم گوشی دستم برسه ؟