zilyzal
کاربر سایت
من اطلاع زیادی درمورد گوشیا ندارم اینجام چون دیدم زیاد کسی پاسخ نمیده گفتم تا جایی که میتونم راهنمایی کنم من فقط در همین حد میدونم که چند روز پیش رفتم بیرون برا ۱۱ پرو همه قیمت بدون رجیستر میدادن ولی خب ظاهرا رجیستر کردنشم مشکلی نداشت چون همه میگفتن با رجیستر یه تومن اضافه میشه به قیمتشدوستان الان با این تعرفه های جدید گمرکی باز ارزش داره گوشی از چین بخریم؟
نوت ۸ مدل ۶۴ رو با ۱۹۵۰ میشه خرید
یعنی هیچ رقمه بدون گذرنامه نمیشه ؟
گذرنامه داشته باشی ولی سفر نرفته باشی چی ؟
البته دوتا از دوستان نزدیکم طی دوهفته اخیر از مرز رد شدن ، یکیشون که از کربلا اومده ، یکی هم از باکو برگشته
میشه با گذرنامه اونا رجیستری کرد؟
راسته باید طی یک ماهه اخیر باید گذرنامه مهر خورده باشه ؟
من میخواستم نوت ۷ بخرم ، دیدم نوت ۸ تقریبا اومده ، گفتم صبر کنم ۸ بخرم
واقعا عجب بدبختی داریما، یه گوشی هم نمیتونیم بخریم !
درمورد گذرنامه هم من تا جایی که اخبارو دنبال کردم حتما باید به تازگی مسافرت رفته باشه و مهر خورده باشه
درمورد اون قیمتم قیمتیه که از سایت خارجی دیدید یا وارد کننده داده؟ من تا حالا گوشی سفارش ندادم ولی چیزای دیگه ای که از خارج سفارش دادم معمولا اندازه هزینه خود کالا وارد کننده پول گرفته جدا از این مالیاتم روش حساب کنید
و اینکه شنیده بودم گمرک یه مدت بسته بود و خیلی از کسایی که گوشی از خارج سفارش دادن به همین دلیل به دستشون نرسیده حالا نمیدونم تا چه حد درست بوده این حرف ولی قبلش با یکی از سایتا صحبت کنید هزینه هارو بر برآورد کنید اگه زیر ۵ تومن براتون دربیاد که خیلی خوبه من الان گوشیو عوض کردم نوت ۸ رو خواستم بفروشم مغازه دار گفت ۵۱۰۰ ازم برمیداره