کجا اعلام شده ؟من ندیدم همجین چیزیمدل پرو 10 اکتبر قراره معرفی بشه
کجا اعلام شده ؟من ندیدم همجین چیزیمدل پرو 10 اکتبر قراره معرفی بشه
به نظر من نسبت به وان 7 تغییرات خوبی داشتهتازه اینو برای مقابله با ایفون 11 زده چون اون 700 دلاره و ارزونترین گوشی وان پلاس نزدیک 700 دلار دیگه خواست جلو اون یه حرکتی زده باشه ولی خب خیلی معمولی بود یعنی همون قبلیه اس
خیلی از سایت ها پوشش دادن حتی عکس های 7تی پرو و نسخه مکلارنش هم لو رفتهکجا اعلام شده ؟من ندیدم همجین چیزی
سلامسلام
کسی درمورد رام گوشی های شیائومی که گلوبال و چین داره اطلاعاتی داره؟
چرا اینقدر تفاوت قیمتی دارن؟
ممنونسلام
رام های چین برنامه های گوگل رو ندارن اما میشه روشون نصب کرد
کلا خرید گلوبال بی دردسر تره و بیشتر پیشنهاد میشه
فقط برای همون چین و گلوبال بودنشه،درعمل تفاوتی ندارن،پشنهاد من همون mi9t هستممنون
تا جایی که متوجه شدم بعضی از مدل ها روی جعبه قید شده که گلوبال هستش اما بعضی از مدل ها هم کلا برای مارکت چین و غیر چین مدل جداگونه دارن مثلا K20 که مدل گلوبالش میشه Mi 9T . این دو مدل اختلاف قیمت زیادی دارند چرا؟
کلا تا سقف 4 تومن کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید؟ (رجیستر شده)
کسی در این مورد اطلاعی نداره؟چند وقته تو فکر ایفون ایکس بودم تو مدلای کارکرده اکثرا فیس ای دی هاشون خراب بود و گفتن بخاطر اپدیت اینطور شده حالا سوالم اینه این مشکل تا چه حد جدیه و اینکه واقعا بخاطر اپدیت بوده یا دلیل دیگه داشته من یدونه گرفتم فردا/پس فردا میرسه دستم میخوام ببینم اگه مشکل تو خیلی از دیوایسا بوده و بخاطر فریموره اپدیت نکنم چون نهایتا تا سال دیگه میخوام ازش استفاده کنم نسل بعد اومد عوضش کنم
سعی کن نسل اول رو نگیریچند وقته تو فکر ایفون ایکس بودم تو مدلای کارکرده اکثرا فیس ای دی هاشون خراب بود و گفتن بخاطر اپدیت اینطور شده حالا سوالم اینه این مشکل تا چه حد جدیه و اینکه واقعا بخاطر اپدیت بوده یا دلیل دیگه داشته من یدونه گرفتم فردا/پس فردا میرسه دستم میخوام ببینم اگه مشکل تو خیلی از دیوایسا بوده و بخاطر فریموره اپدیت نکنم چون نهایتا تا سال دیگه میخوام ازش استفاده کنم نسل بعد اومد عوضش کنم
بالا گفتم که گرفتم امروزم رسید دستم درمورد خرید قبلش خیلی فکر کردم و تصمیم گرفتم من خودمم تو فکر نسل جدید بودم ولی وقتی دیدم تغییر خاصی تو طراحیش نداشته پشیمون شدم چون احتمالش خیلی زیاده سال دیگه طراحی گوشی به کل عوضشه و ارزش نداره زیاد هزینه کنم ۱۱ ساده یا xr هم علاقه ای نداشتم جدا ازینکه به اندازه ایکس خاص نیستن xr صفحه ال سی دی داره 11 هم که فقط آک گیر میاد قیمتشم چون تازه اومده بالاس فقط xr تقریبا تو قیمت باهاش برابری میکرد که اونم برای من گوشی جالبی نبود نسبت به ایکسسعی کن نسل اول رو نگیری
بجاش میتونی ایفون xr بگیری یا با یکم افزایش پول 11 بگیر که خیلی بهتر شده
کلا هر چیزی نسل اولش میتونه یه سری مشکلات داشته باشه ولی خب تو نسل بعد ایفون فیس ای دی خیلی بهتر شده جوری که تقریبا تو همه شرایط میشناسه
اینکه میگی خراب بوده رو به نظرم تو یوتیوب سرچ کن و ببین مشکل چی بوده و با اپدیت چیشده ولی بازم میگم سعی کن نسل اول نگیری