MadysoNx
کاربر سایت
بازم میگم اگر میخواید سمت آیفون برید تا 2020 وایستید اصلا ارزش خرید نداره الان چون قراره تغییر تحول اساسی بدن به طراحی گوشی و خود گوشی
به نظرم منم آیفون ۱۱ اونطوری که باید نیستبازم میگم اگر میخواید سمت آیفون برید تا 2020 وایستید اصلا ارزش خرید نداره الان چون قراره تغییر تحول اساسی بدن به طراحی گوشی و خود گوشی
بدون رجیستری فقط 30 روز میشه از سیم کارت استفاده کردسلام من چند سالی هست گوشی نخریدم رجیستری گوشی لارمه؟ بعد راحته یا دردسر داره و هزینش چقدره معمولا باید بدی بیرون یا خودت میتونی انجام بدی؟
جالبه یکی بدون رجیستری زده بود ۹۵۰ بعد میزدی رجیستری قیمت میشد ۱۴۵۰ ! این رجیستری دردسری شدهبدون رجیستری فقط 30 روز میشه از سیم کارت استفاده کرد
الان با سه راه مختلف میشه گوشی خرید :
- خرید گوشی هایی که به طور رسمی وارد شدن یا عوارض گمرکشون پرداخت شده (اصطلاحا کد دار)
در این صورت نیازی به پرداخت هزینه رجیستری نیست و کدی که از فروشنده گرفتین رو توی سامانه همتا وارد میکنین و گوشی ثبت میشه
- خرید گوشی هایی که مسافری وارد شدن ( بدون کد هم بهشون میگن)
گوشی هایی که مسافری وارد شدن هزینه گمرک رو ندادن و خودتون باید بدین
مبلغش هم با توجه به قیمت جهانی گوشی متفاوته
کار سختی هم نیست ولی مهم ترین نکتش اینه که باید پاسپورتی داشته باشی که کمتر از سه ماه از تاریخ ورودش به ایران گذشته باشه
- خرید پستی از خارج از کشور
خرید پستی پاسپورت لازم نداره و کد رجیستری رو بعد از مدتی به شماره ای که ثبت کردین ارسال میکنن
ولی خرید پستی دردسر زیادی داره و مدت طولانی هم طول میکشه تا گوشی برسه و رجیستر بشه
تا همین چند وقت اخیر گوشی هارو توی گمرک نگهداشته بودن و تحویل نمیدادن
اسون ترین و بی دردسر ترین و البته گرون ترین راه همون روش اوله
بعضی گوشی ها روی شبکه مخابراتی خاصی لاک شدن ، مثلا ورایزن یا إی تی أند تی یا اسپریت اینها باید دستی انلاک بشن که خیلی دردسر داره و اصلا توصیه نمیشه ( شاید اصلا هم انلاک نشه ؟)سلام اگر بخوایم گوشی از کشور دیگه بیاریم جز محدودیت رجیستری .محدودیت دیگه ای هم هست؟هزینه رجیستری چه قدر میشه
مرسی که راهنمایی کردی فقط یه سوال دیگه داشتم پس بخوام از امازون سفارش بدم باید چه کار خاصی انجام بدم یا اصلا شدنیهبعضی گوشی ها روی شبکه مخابراتی خاصی لاک شدن ، مثلا ورایزن یا إی تی أند تی یا اسپریت اینها باید دستی انلاک بشن که خیلی دردسر داره و اصلا توصیه نمیشه ( شاید اصلا هم انلاک نشه ؟)
پس گوشی که میگیرید باید انلاک کارخونه باشه و روی شبکه خاصی لاک نشده باشه
خواهش میکنممرسی که راهنمایی کردی فقط یه سوال دیگه داشتم پس بخوام از امازون سفارش بدم باید چه کار خاصی انجام بدم یا اصلا شدنیه
سلام
تا پنج نیم چی پیشنهاد میدید؟
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
من یک شیاومی باز هستم و گوشی قبلیم هم 8se بودمن تا 1 ماه دیگه اگر مشکلی پیش نیاد یک گوشی میخوام بخرم
قبلا نظرم بدون شک شیاومی k20 معمولیش بود چون تمام صفحه و سخت افزار بروز داره و قیمت به نسبت هم عالی هست
اما 1 هفته ای هست شک پیدا کردم که چرا 3300 بدم این گوشی بخرم ؟ چون میتونم مدل سال گذشته از شیاومی مثل mi 8 se بخرم با 2300 که 1 تومان به نفهم هست و اون هم سخت افزاری قوی هست مثل اسنپ 710 که هنوز گوشی میان رده بقیه شرکت ها از سری 600 استفاده میکنند و 128 گیگ رم 6 دوربین دوگانه که تست مقایسه دوربین دیدم کمتر از اون نیست حتی بنظرم بهتر هست .. اندروید 9 هم براش اومده
ولی باتری ضعیفتری داره 4000 در مقابل 3100 البته هر دو super amoled هستند که مصرف خیلی پایین میاره
حالا استفاده من چی هست از گوشی ؟ شبکه اجتماعی، تماس و پیام ! حتی بازی هم نمیکنم یا شاید در حد بازی های ساده بعضی وقت ها نصب کنم
گذرنامه هم دارم که گوشی را فعال کنم
فقط تنها داشتن ناچ هست که بگم کمی دودلم در خریدش کرده .. دوستم میگه چون برای 2018 هست نخر و باتریش ضعیف تر هست
نظر شما چیه ؟