H.K.Z05
کاربر سایت
idk just i check mobile abiعصری هزینه رج تمام گوشیها کاهش داشت و بین 50 تا 70 درصد کاهش پیدا کرد..الان هزینه رج آ50 شده 220 تومن..
idk just i check mobile abiعصری هزینه رج تمام گوشیها کاهش داشت و بین 50 تا 70 درصد کاهش پیدا کرد..الان هزینه رج آ50 شده 220 تومن..
3 تا 4 : mi 9 lite or mi 9tفعلا بهترین ها:
تا 1.5 : ردمی 8
1.5 تا 2 :Lenovo Z5s
2 تا 3 : Realme X2 , Vivo Z1 Pro
3 تا 4 : A50
4 تا 6 : Mi 9t Pro-Honor 20 series-Lenovo Z6 PRO-Nova 5 Pro-Honor Magic 2
6 تا 9 : Nubia Z20(OnePlus 7t (or 7t pro,7 pro-
9 تا 11 : P30 Pro
11 تا 20 : میت 30 پرو
دوستان کامل کنن
میشه imei گوشی ها رو عوض کرد با یه نوکیا قدیمی و انتن بده!؟
من یادمه یه ردمی نوت سه داشتم کد رو عوض کردم خودم!
پک چین ممکنه قیمت کمتر و کارایی بهتر داشته باشه. آپدیت ها رو سریع دریافت میکنه. برنامه های گوگل رو نداره و باید ب صورت دستی نصب کنی.برنامه ها همه ساپورت چین هستن..منوی فارسی هم نداره ک خودمم منوم انگلیسیه...توی کیبورد ممکنه زبان فارسی نداشته باشه ک من توی رام هند تست کردم فارسی داشت.بله مثلا گوشی فایو جی تو ایران به 4g+ سوویچ میکنه مشکلی ندارن...یه چیز دیگه هم اینه اگه میخوای گوشی های معرکه vivo بخری دستیار صوتیش بدردت نمیخورهدوستان پک چین با گلوبال چه فرقی داره؟
منوی فارسی نداره درسته ؟ که واس من مهم نیست همین الانشم منوی گوشیم انگلیسی هستش !
و اینکه کسی که واقعا پک چین داره جواب بده لطفا، درسته که تو ایران 4G+ نمیشه ؟!
من خرید نداشتم ولی قابل اعتمادنکسی تا حالا از چاینا اوردرز خرید داشته ؟ قابل اعتمادن ؟
اطلاعی ندارم ولی قبلا امکان پذیر بوده الان تقریبا فکر نکنم بشهمیشه imei گوشی ها رو عوض کرد با یه نوکیا قدیمی و انتن بده!؟
من یادمه یه ردمی نوت سه داشتم کد رو عوض کردم خودم!
من 3 سال پیش یه ردمی نوت 3 داشتم روش یه کاستوم رام زدم بعد imei گوشی پرید( تو توضیحاتش نوشته بود که ممکنه بپره من توجه نکردم)چه جوری ؟! به ما هم یاد بده !
مهم نیست شما پک چین بخر بعد رام گلوبال بزندوستان پک چین با گلوبال چه فرقی داره؟
منوی فارسی نداره درسته ؟ که واس من مهم نیست همین الانشم منوی گوشیم انگلیسی هستش !
و اینکه کسی که واقعا پک چین داره جواب بده لطفا، درسته که تو ایران 4G+ نمیشه ؟!
فعلا بست چاینا نوشته گمرک هنوز جنس هاشو ترخیص نکرده تو تل پیگیر باشید...چاینا اوردرز رو نمیدونم...ب این کانالا زیاد اعتماد نکنیدالان بست چاینا ، ردمی نوت ۸ رو زده ۲.۱۲۰
از اونور چاینا اوردرز زده ۲.۲۵۰
فرقش اینه که چاینا اوردرز پک گلوبال میاره و فکر کنم از دبی وارد میکنه که احتمالا زودتر برسه
کدومو بگیرم ؟
و اینکه من رباط کریم هستم نزدیک فرودگاه امام ، احتمالش هست یکم زودتر برسه دستم ؟
یه کانال Allmi_ir هم هست اون خیلی ارزونتر میده تقریبا ۱۹۵۰، ولی یکم ریسکش بالاست
کانال که آره اعتمادی بهشون نیستفعلا بست چاینا نوشته گمرک هنوز جنس هاشو ترخیص نکرده تو تل پیگیر باشید...چاینا اوردرز رو نمیدونم...ب این کانالا زیاد اعتماد نکنید