susha
کاربر سایت
کل مبلغ همین هست اما این قیمتی بود که گفتم تعرفه پرداختی بود .. فعلا هم قیمتی میدنددوستان از کجا میشه تعرفه گمرکی رو دراورد ؟
بعد مالیات بر ارزش افزوده هم میخوره یا نه همش همینه ؟
کل مبلغ همین هست اما این قیمتی بود که گفتم تعرفه پرداختی بود .. فعلا هم قیمتی میدنددوستان از کجا میشه تعرفه گمرکی رو دراورد ؟
بعد مالیات بر ارزش افزوده هم میخوره یا نه همش همینه ؟
فقط من وقتی رجیستر کردم مجبورا مثلا دو سه روز دیگه انتقال مالکیت بزنم به خط خودم ، چون پاسپورت مال یکی از دوستانهحتما حتما تحقیق کن که میشه روش رام گلوبال زد یا نه چون یه مدلارو من شنیده بودم بخوای عوض کنی بریک میشه گوشی.
همون روز اولی هم که گوشی دستت رسید نمیتونی روش رام بزنی پس عجله نداشته باش واسش
دلیلشم اینه که mi account رو باید رو گوشی بزنی و اون اکانت یه تایمی رو گوشی بمونه(برای mi 8se من حدود 20 روز بود فک کنم) تا اجازه انلاک بوتلودر بهت بده و شما بوتلودر و انلاک کنی(با انلاک کردن گوشی ریست کلی میشه) و بعدش تازه بتونی با miflash رام فست بوت روش بزنی.
میتونی imei رو بگیری و ریجستر بزنی مشکلی نداره.
فکر کنم باید اکانت mi توی فروم شیائومی به یک حدی برسونی مثلا n تا پست بفرستی تا یوزر فلان بشی بعد میتونی درخواست آنلاک بدی واسه گوشیت.حتما حتما تحقیق کن که میشه روش رام گلوبال زد یا نه چون یه مدلارو من شنیده بودم بخوای عوض کنی بریک میشه گوشی.
همون روز اولی هم که گوشی دستت رسید نمیتونی روش رام بزنی پس عجله نداشته باش واسش
دلیلشم اینه که mi account رو باید رو گوشی بزنی و اون اکانت یه تایمی رو گوشی بمونه(برای mi 8se من حدود 20 روز بود فک کنم) تا اجازه انلاک بوتلودر بهت بده و شما بوتلودر و انلاک کنی(با انلاک کردن گوشی ریست کلی میشه) و بعدش تازه بتونی با miflash رام فست بوت روش بزنی.
میتونی imei رو بگیری و ریجستر بزنی مشکلی نداره.
داداش اگه رفیقت و مشکلی نداری باهاش کم کم یه 20-30 روز بزا بمونه بعد انتقال بزن.فقط من وقتی رجیستر کردم مجبورا مثلا دو سه روز دیگه انتقال مالکیت بزنم به خط خودم ، چون پاسپورت مال یکی از دوستانه
یا بزارم چند روزی بگزره ؟ چون میخوام سیم کارت خودمو بعد رجیستر بندازم میگم مشکلی پیش نیاد ؟
نه عزیز نیازی به این کار نیست.فکر کنم باید اکانت mi توی فروم شیائومی به یک حدی برسونی مثلا n تا پست بفرستی تا یوزر فلان بشی بعد میتونی درخواست آنلاک بدی واسه گوشیت.
سامسونگ a70سلام ، دوستان عزیز گوشی تا بودجه 4 الی4.5 میل چی پیشنهاد میدید ؟
اینکه دوربین سلفیش کشویی زود خراب نمیشه ؟سامسونگ a70
هواوی p30 lite
پیشنهاد خودم mi 9t
نه داداش. تو یه تست تا 3000 بار پشت هم باز و بسته کردنش مشکلی پیش نیومد واسش.اینکه دوربین سلفیش کشویی زود خراب نمیشه ؟
mi9 چندتا مدل مختلف داره که قویترینش mi9 درسته ؟ بین این مدلا کدومش بهتره ؟ برای خرید انلاین جایی رو پیشنهاد میکنی ؟
مرسی
هواوی همینهاین P30 light رو دوستم داره یکم باهاش کار کردم توی منو ها لگ داره!
ممنونمبارک باشه،
چی گرفتی؟
میشه مشکلی نیست فقط همان طور گفتند مدتی صبر کن بعد انتقال بزن که مشکلی پیش نیادراستی ، هشدار این گوشی برای مصرف غیرتجاری میباشد در صورت احراز تخلف مسدود خواهد شد ، یعنی چی ؟!
یعنی نمیشه انتقال مالکیت داد ؟
میشه مشکلی نیست فقط همان طور گفتند مدتی صبر کن بعد انتقال بزن که مشکلی پیش نیاد
--------------------------------
رفیقم هواوی 8اکس 4 گیگ رم را 2300 خرید و 300 هزینه رجیستری داد .. گذرنامه مال خودش بود