باید انتقال مالکیت بزنی به سیم خودت.ممنون
یه ۱۵-۲۰ روز صبر کنم کافیه؟
امروز برای اولین بار سیم کارت انداختم روش ، البته سیم کارت صاحب پاس رو
سیم کارت خودمو میتونم اسنفاده کنم الان ؟ چون سیم کارت صاحب گذرنامه رو دادم به خودش
باید انتقال مالکیت بزنی به سیم خودت.ممنون
یه ۱۵-۲۰ روز صبر کنم کافیه؟
امروز برای اولین بار سیم کارت انداختم روش ، البته سیم کارت صاحب پاس رو
سیم کارت خودمو میتونم اسنفاده کنم الان ؟ چون سیم کارت صاحب گذرنامه رو دادم به خودش
اگه رجیستر نشده باشه وقتی که توی گوشی سیم کارت میذاری پیام میاد که رجیستر نشده و از یه زمانی دیگه انتن نمیدهدوستان ممکن هست موبایلو بخریم فروشنده بگه رجیستری شده ولی بعد از دو سه ماه به فــ*اک بره ؟ همون لحظه خرید از کجا باید بفهمیم حتما رجیستریش درست انجام شده ؟
من میخوام نوت 10 (معمولی یا پلاس تصمیم نگرفتم هنوز) بخرم اینقدر قیمتای مختلف دیدم تو اینترنت گیج شدم یه جا نوشته رجیستری مشخص نیس یکی میگه هست قیمتا هم از 9 تومن تا 12
به نظرتون تو دو سه ماه آینده قیمتا پایین میاد یا همین روزا بخرم بهتره ؟
توی این بازه قیمتی mi9t رو پیشنهاد میکنماز سامسونگ A70 یجورایی خوشم اومده و میخوام بخرم. فقط سوال اینکه فکر میکنید واقعا گوشی خوبی هست به نسبت قیمتش؟
عزیز دوستمون میگه a70 که قیمتش 4 و خورده ای هست.سلام دوست عزیز،
Samsung Galaxy A70 نسبت به قیمتش بد نیست اما پیشنهاد میکنم یه نگاه به این لیست زیر هم بندازی
پیشنهادهای من:
Huawei P30
Huawei Mate20
Mate20 Pro
Samsung Galaxy S9
S9 plus
S8 Plus
Note8
HTC U12 Plus
Sony Xperia xz3
XZ2 / Premium
LG G7
Xiaomi Mi9
Iphone 7 plus
هر کدوم رو با قیمت خوب پیدا کردی و دلت خواست می تونی بگیری.
خودم فعلا Samsung Galaxy S8 دارم، چند وقت دیگه که قیمت Huawei P30 پایینتر اومد، شاید Huawei P30 بگیرم.
از سامسونگ A70 یجورایی خوشم اومده و میخوام بخرم. فقط سوال اینکه فکر میکنید واقعا گوشی خوبی هست به نسبت قیمتش؟
اگر برند واستون مهم نیست یه نگاهی به mi 9t هم بندازید.از سامسونگ A70 یجورایی خوشم اومده و میخوام بخرم. فقط سوال اینکه فکر میکنید واقعا گوشی خوبی هست به نسبت قیمتش؟
عجله نداری کمتر از 2 هفته دیگه میخوام برم قشم گوشی بخرم اونجا ارزون هست ولی بدون رجیستردوستان ممکن هست موبایلو بخریم فروشنده بگه رجیستری شده ولی بعد از دو سه ماه به فــ*اک بره ؟ همون لحظه خرید از کجا باید بفهمیم حتما رجیستریش درست انجام شده ؟
من میخوام نوت 10 (معمولی یا پلاس تصمیم نگرفتم هنوز) بخرم اینقدر قیمتای مختلف دیدم تو اینترنت گیج شدم یه جا نوشته رجیستری مشخص نیس یکی میگه هست قیمتا هم از 9 تومن تا 12
به نظرتون تو دو سه ماه آینده قیمتا پایین میاد یا همین روزا بخرم بهتره ؟
mi9t pro خودم میخوام بخرم اسنپ 855 داره 4200 حدودااز سامسونگ A70 یجورایی خوشم اومده و میخوام بخرم. فقط سوال اینکه فکر میکنید واقعا گوشی خوبی هست به نسبت قیمتش؟
نه آشغال واقعیه از نظر منسلام من میخوام گلکسی a10 بخرم گوشیه خوبیه
ممنون
Redmi Note 8
دوستان فکر کنم چون این پک چین هست ، خودش شارژر ۱۸ واتی رو داره درسته ؟
شنیدم بودم پک گلوبال شارژرش ، فست شارژ نیست
تو این بودجه redmi 7 یا redmi 8 گزینه های بهتری هستنسلام من میخوام گلکسی a10 بخرم گوشیه خوبیه
سلامدوستان برای ردمی نوت ۸ ، گلس در حد ۳۰-۴۰ تومن هست ؟
تو این رنج مدل خاصی نیست که من بخرم درسته ؟ و اینکه خودشون میندازن ؟