نه زیاد فکر نکنم.ففط اپدیت هارو یکم دیرتر میگیرهبچه ها من یه اس 6 دو سیم کارته خریدم میخواستم بدونم الان از نظر قدرت سخت افزاری و بنچمارک و ... دو سیم کارته با یک سیم کارته هیچ فرقی نداره؟
دوست عزیز خیلی ازت ممنون منتها من اصلا سر درنیاوردم چی به چی هستش با گوشی رفتم رو لینک دومی فایل lalilop5 ota رو دانلود کردم اما گوشی نمیتونه نصبش کنه.اگر مقدور هستش به من توضیح کامل بده یا به جای دیگه ارجاع بده.الا روی گوشی اندروید 4.4.2 هستش میخوام به اخرین ورژن lalilop اپدیت بشم.از طریق خوده گوشی نمیتونم .
نه فرقی ندارندبچه ها من یه اس 6 دو سیم کارته خریدم میخواستم بدونم الان از نظر قدرت سخت افزاری و بنچمارک و ... دو سیم کارته با یک سیم کارته هیچ فرقی نداره؟
سلام
یه گوشی در حد ۵۰۰ تومن میخوام واسه خانواده بخرم
چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
کارایی شما با گوشی چیه تا چند مورد پیشنهاد بدم چون تو این رنج مدل زیاد هست
Redmi2سلام
چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
آندو باشه
دوربین هم هر دو طرف خوب باشه
صفحه هم ۴ به بالا
باطری هم خوب باشه
Lumia 540سلام
چی پیشنهاد میدین؟
ممنون
دیگه کاسبیشونه این کار.من دیروز که رفتم مغازه اس 6 رو خریدم طرف گفت چون اندرویدش 5 بیار برنامه هاش رو خودم برات بریزم. میخواستم بدنم مگه فرقی داره؟ الان مثلا توی سایت ها نوشته متناسب با اندروید 4 به بالا مگه 5 جزوش نمیشه؟
من دیروز که رفتم مغازه اس 6 رو خریدم طرف گفت چون اندرویدش 5 بیار برنامه هاش رو خودم برات بریزم. میخواستم بدنم مگه فرقی داره؟ الان مثلا توی سایت ها نوشته متناسب با اندروید 4 به بالا مگه 5 جزوش نمیشه؟
سلام دوستان یه سوالی داشتم درباره هندزفری هست میدونم اینجا مربوط به موبایله ولی خوب هم تاپیک خاص موضوع مورد نظرمو جایی نیافتم هم دیدم اینجا اساتید فراوانند گفتم اینجا بپرسم
بنده میخاستم یه هدست بلوتوث بخرم برای بازی ولی نمیدونم واقعا چی بخرم که خوب باشه بیش از 120و اینا هم نمیخام خرج کنم یه هندزفری بلوتوث jabra waveدارم که 90درصد اوقات وقتی پشت ماشینم ازش استفاده میکنم به درد موزیک و بازی نمیخوره، میخام اینو بفروشم و یه مدل هندزفری بلوتوث سونی SBH20 بخرم که جفت کارا رو برام بکنه هم برا تماس هم موزیک
خاستم نظره شما رو بدونم به نظرتون تصمیم درستی هست اصلا وضمنا اگر مدل بهتری میشناسید معرفی کنین (اگر واقعا چیزی به درد بخور تر وبهتر باشه با قیمت کنار میام)
منتظر جوابتون هستم
سلام ممنون آقا حامد یه بحثی این sbh50چه امکاناتی اضافه برsbh20داره؟سلام اگه شما فقط برای موزیک و تماس می خوای بخری مدل sbh50 sony رو پیشنهاد می کنم ولی اگه برای کار های گیمینگ و موزیک می خوای که فقط تو خونه استفاده بشه هدست یا هدفون باید بخری که اونم مدل های مختلف داره و پیشنهاد های زیادی میشه داد