راهنمایی برای خرید موبایل

بنظرم یخورده بیشر صبر کن و برو تو کار زد3 امروز با یکی از رفقا تو بازار موبایل کار کردیم.
رفیقم زد3 رو هم نپسندید و در نهایت m9 ور داشت منم m9+
زد3 با ساپورت 4g رو میتونی حدوده 1.400 بگیری.
داداش این دیگه ته ته مقدار پولیه که میتونم برا گوشی بدم اگه میتونستم یه m9 یا lumia 1520 میخریدم
تا جاییم که من یادم میاد و اشتباه اگه نکنم z2 با z3 فرق چندانی نداره

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

دوستان قصد کردم z2 رو بعد از تحقیقات بسیار بخرم:bighug:
فقظ دوتا سوال دارم ;):
-روکش پورت مینی یو اس بی بعد یه مدت شل یا خراب نمیشه ؟!چون اگه بخوام هر چند وقت یه بار بازش کنم فک نکنم چیزی ازش بمونه:d
-در مورد این کابلا و تبدیلا و داک مغناطیسی خود سونی هر کی یه حرف میزنه یکی میگه فقط از داک خود سونی استفاده کنید یکی میگه من از تبدیل استفاده کردم مشکلی پیش نیومده!! تکلیف چیه!؟:-$ تو اینترنت که گشتم شیش تا مدل مختلف پیدا کردم:-t#:-s

یه چیز لاستیک مانند دور درپوش میکرو usb داره که اگه کنده بشه دیگه بسته نمیشه البته تو بیشتر گوشی های زد اب سونی اینطوریه و اینکه در پوشش به این راحتی ها نمی کنه چون من خودم گوشیم z ultra زیاد باز و بستش می کنم مقاومت خوبی نسبت به من نشون داده:d
برای شارژ مغناطیسی هم حتما از داک شارژ مخصوص خود z 2 استفاده کن چون با همین نظرات اشتباه که میگن این خوبه و هیچ فرقی نداره باعث بروز مشکلاتی میشه از کابل های شارژ مغناطیسی هم اصلا استفاده نکن چون خودم رو گوشیم که استفاده می کنم درست شارژ نمی کنه و قطع و وصل میشه که ممکنه گوشی ریست بشه حین این قطع و وصلی

داک شارژ مخصوص پایه شارژ مغناطیسی مدلDK36 ‎ – برای ‎Xperia™ Z2‎‏ - ‏Sony Xperia (ایران) z2

- - -ویرایش - - -

داداش این دیگه ته ته مقدار پولیه که میتونم برا گوشی بدم اگه میتونستم یه m9 یا lumia 1520 میخریدم
تا جاییم که من یادم میاد و اشتباه اگه نکنم z2 با z3 فرق چندانی نداره

Sent from my HUAWEI G525-U00 using Tapatalk

بهترین انتخوابی که شما می تونی بکنی تو این قیمت همین z2 چون نسبت به امکاناتش بیشترم می ارزه

دوستانی که تملک مالی خوبی دارن پیشنهاد میشه بجای S6 گوشی Vertu رو به قیمت ناقابل 160 میلیون بخرن گوشی لوکسی هست دست دومش هم بین 30-60 میلیونه بدنش از پکست چرم گوساله ساخته شده ، دوربین 13 مگ دوربین جلو 1.3 صفحه از جنس یاقوت کبود ساخته شده تا جلوی خط و خش بگیره کلی چرم و سنگ قیمتی توش بکار رفته خودش میتونه هم گوشی باشه هم جواهر قیمتی:d

دوستانی که تملک مالی خوبی دارن پیشنهاد میشه بجای S6 گوشی Vertu رو به قیمت ناقابل 160 میلیون بخرن گوشی لوکسی هست دست دومش هم بین 30-60 میلیونه بدنش از پکست چرم گوساله ساخته شده ، دوربین 13 مگ دوربین جلو 1.3 صفحه از جنس یاقوت کبود ساخته شده تا جلوی خط و خش بگیره کلی چرم و سنگ قیمتی توش بکار رفته خودش میتونه هم گوشی باشه هم جواهر قیمتی:d
داداش گوشی دو میلیونی رو با گوشی 60 میلیونی که قسمت دوربین سلفیش از گوشی رهبر کره شمالی هم ضعیفتره مقایسه میکنی؟

LOL!!!:d

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان بین note4 و galaxy s6 کدومو بخرم؟

S6 بهتره

من دیگه صحبتی ندارم:|

داداش گوشی دو میلیونی رو با گوشی 60 میلیونی که قسمت دوربین سلفیش از گوشی رهبر کره شمالی هم ضعیفتره مقایسه میکنی؟
اتفاقا برتری از لحاظ سخت افزاری نداره حتی چه بسا ضعیفترم هست از S6 یا گوشی های دیگه بیشتر قیمتش بخاطر به کار رفتن سنگ های قیمتی بدنه چرمش هست دیگه ! گفتم شاید بعضی دوستان پولشون زیادی کرده امتحان کنند:-s

نوت 4 چون:

رم میخوره.باتری قابل تعویض.قلم

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
S6 رم نمیخوره ؟ حالا ویژگس باتری قابل تعویض اصلا خوب نیست با توجه به این که باتری خراب شه و گیر اوردن باتری ارجینال کار راحای نیست و خودش گرفتاری هست
باتری s6 اتمی هست ؟

نوت 4 چون:

رم میخوره.باتری قابل تعویض.قلم

ولی s6 پردازنده ی 64 بیتی داره. اندروید ورژن لالی پاپ داره.پردازنده ی قوی تر داره.دوربین بهتر داره.رم همون 32 گیگم برام بسه.ولی از یه طرف صفحه نمایش بزرگم دوست دارم نمیدونم چی کار کنم گیج شدم.

ولی s6 پردازنده ی 64 بیتی داره. اندروید ورژن لالی پاپ داره.پردازنده ی قوی تر داره.دوربین بهتر داره.رم همون 32 گیگم برام بسه.ولی از یه طرف صفحه نمایش بزرگم دوست دارم نمیدونم چی کار کنم گیج شدم.
اندروید 5 واسه نوت 4 اومده.دوربینم اونقدر فرق ندارن

بچه ها چرا آلفا دیگه تولید نمیشه؟
من رفتم بازار A5 رو دیدم قیمتش حدود 900 بود ولی الفا رو چند جا داشتن قیمتش گرفتن حدود 1 تومن بود! بعضی ها میگن رفشه
الان من چیکار کنم به نظرتون؟!

اس6از هر لحاظ از نوت4بهتره یا برابر بجز باتری.و مموری کارت هم میخوره
کمتر از دوماه دیگه نوت5معرفی میشه بهتر صب کنین

تست باتری زد3پلاس هم اومد گند زد اینم مثل بقیه.نگران باتری نوت5م
اس6رو گیر دادیم باتریش ضعیفه ولی تا الان تو پرچمدارهای جدید بهترین باتری رو داشته خخخخ

- - -ویرایش - - -

بچه ها چرا آلفا دیگه تولید نمیشه؟
من رفتم بازار A5 رو دیدم قیمتش حدود 900 بود ولی الفا رو چند جا داشتن قیمتش گرفتن حدود 1 تومن بود! بعضی ها میگن رفشه
الان من چیکار کنم به نظرتون؟!

الفا میخوای چیکار؟
اگه فلزی سامسونگ مبخوایa7بهترهa5ارزش خرید نداره
اگه صفحه کوچک میخوای سونیz3cبگیر عالیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or