سلام ممنون آقا حامد یه بحثی این sbh50چه امکاناتی اضافه برsbh20داره؟
Sbh20خوب نیست؟؟؟
سلام دوستان...نکسوس 5 مارو زدن رفت حالا میخوام گوشی بگیرم تا پونصد تومن چی بگیرم؟
هانر 4c خوبه؟
استفاده ی معمولی میکنم اصلا با گوشی بازی نمیکنم جز کلش فقط تاج گوشی برام خیلی مهمه...
مرسی پس شنبه میرم همین هانر رو میگیرم...از برندای چینی میترسم ولی امیدوارم گوشیه خوبی باشهبه نظر من honor 4c گزینه ی مناسبیه
مگه اومده؟فردا میرم واسه خرید htc one +m9 رنگ طلایی حافظه 32 بی گارانتی 1.800
کلن هم تو فازه بنچمارک و ... نیستم.
استفاده همون کلیپ دیدن و شبکه های اجتماعی.
اگه موردی بود میگم بهتون.
مگه اومده؟
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
مرسی پس شنبه میرم همین هانر رو میگیرم...از برندای چینی میترسم ولی امیدوارم گوشیه خوبی باشه
من پسرخالم honor 3c داره و گوشی خوبی برای این رنج قیمت هست ( البته مدل 2 گیگ رم )استفاده ی معمولی میکنم اصلا با گوشی بازی نمیکنم جز کلش فقط تاج گوشی برام خیلی مهمه...
من یکی از اقوام دورمون هدست مارک Rapoo داره که عیدی دیدمش گفت 190 خریده ( مدل های ارزون قیمت تر هم داره ) با هر وسیله ای که بلوتوث داشته باشه ست میشه و میتونی استفاده کنی .. واقعا چیز شیکی بود و کیفیت صدای خوبی داشت .. بعد خوبیه دیگش این بود از کنار میتونستی جمعش کنی و توی یک کیف کوچک قرار بدی و راحت حملش کنی ... به این تصویر نگاه کن تا متوجه منظورم بشیسلام دوستان یه سوالی داشتم درباره هندزفری هست میدونم اینجا مربوط به موبایله ولی خوب هم تاپیک خاص موضوع مورد نظرمو جایی نیافتم هم دیدم اینجا اساتید فراوانند گفتم اینجا بپرسم
بنده میخاستم یه هدست بلوتوث بخرم برای بازی ولی نمیدونم واقعا چی بخرم که خوب باشه بیش از 120و اینا هم نمیخام خرج کنم یه هندزفری بلوتوث jabra waveدارم که 90درصد اوقات وقتی پشت ماشینم ازش استفاده میکنم به درد موزیک و بازی نمیخوره، میخام اینو بفروشم و یه مدل هندزفری بلوتوث سونی SBH20 بخرم که جفت کارا رو برام بکنه هم برا تماس هم موزیک
خاستم نظره شما رو بدونم به نظرتون تصمیم درستی هست اصلا وضمنا اگر مدل بهتری میشناسید معرفی کنین (اگر واقعا چیزی به درد بخور تر وبهتر باشه با قیمت کنار میام)
منتظر جوابتون هستم
مرسی پس شنبه میرم همین هانر رو میگیرم...از برندای چینی میترسم ولی امیدوارم گوشیه خوبی باشه
xperia z2 هم خوبهدوستان اگه میشه چنتا گوشی حول و حوش یکو دویست معرفی کنید!! لطفا دوره هواآویی رو خط بکشید!:sniper: کاربردمم بیشتر بازیو موسیقیه و عکاسیه فقط همین :d
خودم بین : galaxy alpha و galaxy a7 موندم اگه پیشنهاد بهتری دارید بگید :bighug:
بنظرم یخورده بیشر صبر کن و برو تو کار زد3 امروز با یکی از رفقا تو بازار موبایل کار کردیم.دوستان قصد کردم z2 رو بعد از تحقیقات بسیار بخرم:bighug:
فقظ دوتا سوال دارم :
-روکش پورت مینی یو اس بی بعد یه مدت شل یا خراب نمیشه ؟!چون اگه بخوام هر چند وقت یه بار بازش کنم فک نکنم چیزی ازش بمونه:d
-در مورد این کابلا و تبدیلا و داک مغناطیسی خود سونی هر کی یه حرف میزنه یکی میگه فقط از داک خود سونی استفاده کنید یکی میگه من از تبدیل استفاده کردم مشکلی پیش نیومده!! تکلیف چیه!؟ تو اینترنت که گشتم شیش تا مدل مختلف پیدا کردم#