من نمی دونم نهایت تجربتون با ویندوز فون نظرات ملت تو دیجی کالا بوده، مجبورید فکت در کنید از خودتون؟ببخشید من با فامیلا شما نبودم ببینم با چی حال می کنن من کلی گفتم
خیلی ممنونم ازت دوسته عزیز.به نظرت motorola moto x 2014 یا z3 caompact و lg g3چطورند؟
من نمی دونم نهایت تجربتون با ویندوز فون نظرات ملت تو دیجی کالا بوده، مجبورید فکت در کنید از خودتون؟
note 4بلهههههههه
طبق تحقیقاتی که داشتم در چندین هفته
الان نظرم رو 3 تا گوشیه Note 4 C / Note Edge / LG G Flex 2
دوستان G Flex2 چطوره؟؟؟؟؟فقط چند چیزش میزنه توذوقم:
1 - چیپست Qualcomm Snapdragon 810 Chipset
2-
3 - نوع باتریلیتیوم-پلمیر غیرقابل تعویض
[TD="class: title"]رزولوشن صفحه نمایش اصلی[/TD]
[TD="class: desc"]1920 × 1080[/TD]
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
هیچکدوم.s6بلهههههههه
طبق تحقیقاتی که داشتم در چندین هفته
الان نظرم رو 3 تا گوشیه Note 4 C / Note Edge / LG G Flex 2
دوستان G Flex2 چطوره؟؟؟؟؟فقط چند چیزش میزنه توذوقم:
1 - چیپست Qualcomm Snapdragon 810 Chipset
2-
3 - نوع باتریلیتیوم-پلمیر غیرقابل تعویض
[TD="class: title"]رزولوشن صفحه نمایش اصلی[/TD]
[TD="class: desc"]1920 × 1080 [/TD]
کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
settings>about device>software updateسلام دوستان .من گوشی moto x2014 رو خریدم منتها این گوشی unlock factory نبوده و ارم verizon داره.حالا میخوام به اندروید L اپدیت کنم اما نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم.شنیدم که باید سیکارتی که داخلش بوده رو بزارم بعدا پیغام اپدیت براش میاد این کار رو کردم بازم ارور میده. ممنون میشم اگر راهنمایی بکنین.
با ***** شکن تست کناره دوست عزیز اینکارو میکنم ولی مثل اینکه به سایت کانکت نمیشه
سلام دوستان دیروز یه اس6 گرفتم و همونطور که میدونید مشکل مدیریت رم داره که یه مقدار ازار دهدس ولی در باقی موارد حرف نداره
باطری هم تو استفاده معمولی یک روز کامل دووم میاره
تو گوگل پلی یه سری برنامه واسه کشور ما فعال نیست اونا رو چطور باید دانلود کرد؟؟
اگه میشه یه هیتلر شکن خوب هم معرفی کنید
سلام دوستان .من گوشی moto x2014 رو خریدم منتها این گوشی unlock factory نبوده و ارم verizon داره.حالا میخوام به اندروید L اپدیت کنم اما نمیدونم چطور باید این کار رو بکنم.شنیدم که باید سیکارتی که داخلش بوده رو بزارم بعدا پیغام اپدیت براش میاد این کار رو کردم بازم ارور میده. ممنون میشم اگر راهنمایی بکنین.