بهترین باتری رو کدوم گوشی داره بین 700 تا 1400؟؟؟؟
1400?
شما 50 روش بزار یعنی 1450 گوشی z3 رو بگیر که معرکس
باتری 3100
سی پی یو و صفحه نمایش و شکل فوق العاده
داداشم داره خدایی گوشی عالیه هست توی این رنج قیمت
G2 مورد خوبیه.بهترین باتری رو کدوم گوشی داره بین 700 تا 1400؟؟؟؟
من جستجو کردم متوجه نشدم این e5 رمش 1.5 هست یا 1 گیگ . اگه 1.5 باشه ارزش خرید داره به شرطی که رابط کاربری سامسونگ سنگینی نکنه!دوستان بنظرتون هانر 4c چطوره؟
بین 4c و e5گلکسی موندم
4سی یه چیزاش تازه بهترم هست ولی ای 5 برندش سامسونگه .....
دارم دیونه میشم
رم e5 1.5 هستمن جستجو کردم متوجه نشدم این e5 رمش 1.5 هست یا 1 گیگ . اگه 1.5 باشه ارزش خرید داره به شرطی که رابط کاربری سامسونگ سنگینی نکنه!
پردازنده سامسونگ کوالکوم ه که شناخته شده تر هست. حالا در مورد عملکردشون نسبت به هم اطلاعی ندارم.
دوربین هم باید جستجو کنید مقایسه کنید وگرنه بعید نیست اونام تو یه سطح باشند.
حافظه داخلی سامسونگ هم بیشتره.
بجز دوربین و رم فکر نمیکنم 4c برتری داشته باشند، شما الان باید چندتا چیز رو در نظر بگیری:
1-قیمت
2-رابط کاربری (رابط سامسونگ معمولا سنگین تر بوده همیشه ولی الان و تو این گوشی رو نمیدونم)
3-دوربین
4-نظر شخصی.
تعداد هسته ها ملاک کلی برتری پردازنده نیست. منم اطلاعات دقیق و کاملی راجع بهش ندارم. الان هر دو پردازنده با اینکه هسته ها تفاوت دارن ولی تو یه سطح هستند.رم e5 1.5 هست
غیر از رم و دوربین 4c پردازندش هم 8 هسته ای زده!
نمیدونم اخه از بس قیمتش کمه ادم شک میکنه
نمیدونم برند مهم تره یا نه
رابط کاربری یعنی چی داش؟
بنده کار کردم. Mi3 دارم. چه توضیحاتی مد نظرتون هست تا بگم؟بچها بهترین سایت برای فروش گوشی های چینی و مخصوصا شیائومی کجاس ؟؟
تو پروفایلم بگید خیلی ممنون
راستی کیا اینجا با گوشی های شیائومی کار کردن بیان ی توضیحی بدن راجبش
اره گوشی قدرتمندی،دیگه فکر کنم یک بار در روز باید بزنیبه نظرتون اگه s6 بگیرم تا چند سال تمام برنامه ها و بازی ها رو جواب میده؟؟
بعد میگن باطریش هم ضعیفه;یعنی تو یه استفاده نسبتا سنگین لازمه تو روز بیشتر از یکبار شارژ بشه؟؟
گوشی تا 500 تومن چی خوبه؟دوربینش عالی باشه
به نظرتون اگه s6 بگیرم تا چند سال تمام برنامه ها و بازی ها رو جواب میده؟؟
بعد میگن باطریش هم ضعیفه;یعنی تو یه استفاده نسبتا سنگین لازمه تو روز بیشتر از یکبار شارژ بشه؟؟
سوشا 620 الان 590 تومنه تا رنج 500 میشه 616 گرفت.با این قیمت هیچ گوشی گیرت نمیاد که دوربینش عالیباشه
اما بهترین گوشی با این قبمت میتونی بخری lg l90 یا htc desire 620 هست