ehsanservat
کاربر سایت
لیست ناقصه، 640XL نداره اصلا این گوشی واقعی خوبه، یعنی به هیچیش نمی تونم ایراد بگیرم
من خودم هم نوت دارم اما رام ازبکستان گرفتم و به 5 اپدیت کردم این مشکلارم نداشتم اما واسه من h.اگه با حافظه اس 6 تو این رنج قیمت کنار میای اونم گذینه عالیدوستان سلام
منم میخوام اگه خدا بخواد یه گوشی بگیرم
بینه samsung Note 4 C با galaxy S6(mamoli) و Note Edge موندم.
خیلیا میگن وقتی Note 4 رو به اندروید 5 آپدیت میکنیم دچار داغ شدن گوشی/ هنگ کردم ومصرف زیاد باتری میشه.
Note edge هم با وجود اینکه میگن باید با گارانتیشو بخریم یکم سخت گیر میاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان سلام
منم میخوام اگه خدا بخواد یه گوشی بگیرم
بینه samsung Note 4 C با galaxy S6(mamoli) و Note Edge موندم.
خیلیا میگن وقتی Note 4 رو به اندروید 5 آپدیت میکنیم دچار داغ شدن گوشی/ هنگ کردم ومصرف زیاد باتری میشه.
Note edge هم با وجود اینکه میگن باید با گارانتیشو بخریم یکم سخت گیر میاد.
ممنون میشم راهنماییم کنید
لیست ناقصه، 640XL نداره اصلا این گوشی واقعی خوبه، یعنی به هیچیش نمی تونم ایراد بگیرم
نه، وایسید موقعی که ویندوز 10 میاد(یکم زودتر حالا) پرچمدار های جدید معرفی میشن.آیفون بخر!:d
اگه آیفون نمیخری برو سراغ S6 Edge
لومیا 930 هم عالیه!:bighug:
نه، وایسید موقعی که ویندوز 10 میاد(یکم زودتر حالا) پرچمدار های جدید معرفی میشن.
شما S6 Edge رو پیشنهاد دادید، بعد نگران قیمت پرچمدار بعدی ماکروسافتی؟ویندوز 10 روی لومیا 930 هم میاد و از طرفی تا بخواد پرچمدارهای ماکروسافت بیاد و قیمتش منطقی بشه خیلی زمان میبره و الان 930 حدود 1200 شده و قیمتش عالیه!
تو پرچمدارای جدید بهترین انتخابs6
تقریبا مثل2011شد امسال که تنها انتخاب s2بود
اگه سونی بتونه مشکل داغی z3پلاس رو حل کنه اونم عالی
جی4هم خوبه ولی مشکل صفحه داره و باتریش خیلی ضعیفه
در کل بهترین انتخاب اس6تا وقتی نوت5یا ایفون 6اس بیاد
سلام به همگی.دوستان با 1100 الی 1300 چه گوشی رو پیشنهاد میکنین؟البته خودم شخصا شیفته ی lumia 830 و ویندوز شدم از طرفی هم تا حالا ایفون نداشتم و خیلی دوست دارم تجربش کنم .ممنون میشم راهنمایی کنین چون پول اماده هستش و فردا میرم بازار.
جوک باحالی بود فقط نمی دونم چرا نصف فامیلمون 1-2 ساله گوشی هاشون ویندوز فونه هیچکدومشون خسته نشدنS6 هم باتری زود خالی می کنه
- - -ویرایش - - -
گوشی ویندوز فون محدودیت نرم افزاری و بازی داره با اینکه سیستم عامل خوب و بهینه ایه ولی بعد از چند وقت دلتو می زنه ایفون هم خواستی بگیری برای قابلیت هاش بگیر نه برای پز دادن(شوخی) :d ولی در کل باید با محدودیت هاش کنار بیای ومثل بلوتوث که میشه این مشکلشو با zapya حل کرد و کمبود در بازی های free گرافیکی تأکید می کنم گرافیکی که اونم با جیلبریک کردن مشکل حل میشه ولی یسری مشکلات برای گوشی ایجاد می کنه که جیلبریک کردنو توصیه نمی کنم حالا یسری دوستان فاز منفی میدن که چرا دارم میگم جیلبریک خوب نیست میشه خوب با یه سرچ ساده معایبشو از دید کاربران یا کسای دیگه دید خب تو گوشی های اندرویدی انتخواب زیاد هست که من z2 رو پیشنهاد میدم نسبت به قیمت و امکاناتی که داره واقعا می ارزه و سونی هم نسبت به گوشی های دیگش z2 رو ساپورت بهتری می کنه
جوک باحالی بود فقط نمی دونم چرا نصف فامیلمون 1-2 ساله گوشی هاشون ویندوز فونه هیچکدومشون خسته نشدن