راهنمایی برای خرید موبایل

ممنون
الان بنظرت SP ارزش نداره کارکرده 500 بخرم؟
سونی E1 خوب نيست؟

- - -ویرایش - - -

راستی، لومیا 525، بنظرتون 400 ارزش داره؟

SP رو فراموش کردم ، گوشی خیلی خوبیه تو این قیمت

E1 رو من پیشنهاد نمیدم ، به نظرم هواوی Y511 انتخاب بهتریه ، چون کلا تو این رنج گوشیا قدرت سخت افزاری بالایی ندارن پس چه بهتر گوشیی بگیریم که صفحه نمایش بزرگتر ، بهتر و باکیفیت تری داشته باشه، البته فکر کنم E1 اندروید 4.4 گرفته پس از این لحاظ بهتره

لومیا 525 گوشیه خیلی خوبیه ولی چون گفتی صفحه بزرگ من 4 اینچی نگفتم ، اگه میتونی تا 500 هزینه کنی 630 انتخاب بهتریه

SP رو فراموش کردم ، گوشی خیلی خوبیه تو این قیمت

E1 رو من پیشنهاد نمیدم ، به نظرم هواوی Y511 انتخاب بهتریه ، چون کلا تو این رنج گوشیا قدرت سخت افزاری بالایی ندارن پس چه بهتر گوشیی بگیریم که صفحه نمایش بزرگتر ، بهتر و باکیفیت تری داشته باشه، البته فکر کنم E1 اندروید 4.4 گرفته پس از این لحاظ بهتره

لومیا 525 گوشیه خیلی خوبیه ولی چون گفتی صفحه بزرگ من 4 اینچی نگفتم ، اگه میتونی تا 500 هزینه کنی 630 انتخاب بهتریه

ممنون احمد
گوشیایی که گفتی رو یه سرچ زدم، خوبن
راستی هواوی Honor 3C هم مشخصاتش خوب میزدا

بین htc one m8 و lg g3 نظر دوستان رو کدومه؟
قبلا وان مکس داشتم، الان هم جی ۲ دارم.

خواسته هات از گوشی چیه ؟! اگه شیک و با کیفیت بودن مد نظرته وان اگه نرم افزار و صفحه نمایش عالی میخوای جی 3

این دو گوشی تو یه رده هستن انتخاب بینشون به سلیقه خریدار بستی داره

من باشم جی 3 رو انتخاب میکنم ، امکانات نرم افزاری بیشتر و رابط کاربری خوشگلتر :d صفحه نمایش بهتر ، با وجود سایز مشابه 2 گوشی 0.5 اینچ صفحه نمایش بزرگتری داره

آقا من تا حد نهایت 400 چی میتونم بخرم؟
کارکرده چیزی میشه پیدا کرد با این هزینه؟!
و اینکه صفحه اش بزرگ باشه

- - -ویرایش - - -

سونی SP رو کارکردش 450 میارزه؟! گوشی خوبیه بنظرم
و اینکه سونی E1 ارزش داره بخرم؟

صفحه چقد بزرگ؟؟5.5بخوای هواوی جی730عالیه 5بخوای هواوی جی630بهترینه.من هر دو اینارو یه ماه برا دوستام خریدم و هرروز باهاشون کار میکنم
400تا450این دوتا بهترین انتخاب.کوچک تر خواستی ال جی ال70هم خوبه

واله این گوشی Z3 برای انجام دادن کارام هستش،دیگه کلاس گذاشتن چه صیغه‌ایه؟!
خخخخخخ
مگه با آیفون 5 که مال دو سال پیش هست کلاسم میشه گذاشت؟
SONY XPERIA Z3
آقا من از گوشی که الان بخوام بخرم 1.800 1.900 بعد 6 ماه بعد بخوام بفروشم 1.300 خوشم نمیاد. بعد اینکه تفاوت بین مدل های گوشی باید مشخص باشه! الان توی ظاهر Z1 و Z2تفاوت خاصی ندارن! و مورد بعدی اینکه من از حال و هوای گوشیهای سونی خوشم نمیاد.
َما با پدیده کلاس گذاشتن با موبایل اشنا نیستید پس :D برای خودش ماجراها داره این کلاس گذاشتن با گوشی با ایفون دو سال پیش هم کاره یکسری افراد راه می افته :))))
آقا ما از اون دسته از عقده ایی ها نیستیم بگیریم هی بگیم ایفون داریم ایفون داریم.......!!!
اینجا بعضی از بچه ها منو میشناسن دنبال گوشی و یا حتی چه موتور و ماشین متفاوت هستم! دوست دارم چیزی که میگیرم ارزش داشته باشه و بدرخشه!
در آخر هم هر شخصی سلیقه خودش رو داره من انتخابم بین این دوتا گوشی هست دیگه چون خیلی خوش ساخت و خیلی خوش دستن.
حالا شما میخوایی هرچی در مورد ما فکر کنی....فکر کن:|

صفحه چقد بزرگ؟؟5.5بخوای هواوی جی730عالیه 5بخوای هواوی جی630بهترینه.من هر دو اینارو یه ماه برا دوستام خریدم و هرروز باهاشون کار میکنم
400تا450این دوتا بهترین انتخاب.کوچک تر خواستی ال جی ال70هم خوبه

ممنون
بنظرت هواوی Honor 3C کارکرده چقد ارزش داره؟
مشخصاتش بنظر خوب میاد
و همینطور سونی SP، کارکرده چقد میارزه؟

ممنون
بنظرت هواوی Honor 3C کارکرده چقد ارزش داره؟
مشخصاتش بنظر خوب میاد
و همینطور سونی SP، کارکرده چقد میارزه؟

الان فکر کنم نو500تا550باشه کارکرده 400گیر میاد
سونی اس پی هم همینطور450
3سی طاهرش عالیه خیلی سبکه برا خانوم مناسبه
اندروید4.4هم اومده براش و احتمال5هم زیاده چون گوشی خیلی پرفروشی بود
پشتیبانی برندhonorخیلی بهتر از خود هواوی.
هواوی هم اعلام کرده برندhonorاونارو به سومین تولید کننده گوشی جهان تبدیل کرده
گوشی های برند انر قوی با کیفیت قیمت خیلی مناسب و پشتیبانی خوب

بین htc one m8 و lg g3 نظر دوستان رو کدومه؟
قبلا وان مکس داشتم، الان هم جی ۲ دارم.
کیوان One M8 بخر

درسته G3 صفحه بزرگتر و رزولوشن بالایی داره ولی متاسافانه صفحه اش تار هست و نور پس زمینه کمی داره.
از طرفی باتریش هم بخاطر صحه نمایش بزرگش زود تخلیه میشه. جوری که گاهی مجبوری روزی 2 باز شارژش کنی.

One M8 کیفیت ساخت فوق العاده ای داره. ولی متاسافانه ضعف بزرگش دوربینش هست که در مقابل رقبا کم میاره

خب بعد از پیچوندن Asus (!) تصمیم گرفتم یه گوشی نهایتا 5 اینچ بگیرم :دی نظر خودم روی HTC هست، بودجه هم دیگه نهایتا 1300، کدوم مدلش رو بگیرم بهتره؟ اول از همه جنس بدنه خیلی مهمه واسم، بعدش هم کیفیت صفحه نمایش و بازی، البته نه بازی های سنگین و این چیزها. دوربین هم چندان مهم نیست واسم. با همین مشخصاتی که گفتم یه گوشی از سری Lumia هم معرفی کنید خوبه، شاید رفتم سراغ Windows Phone :دی

خب بعد از پیچوندن Asus (!) تصمیم گرفتم یه گوشی نهایتا 5 اینچ بگیرم :دی نظر خودم روی HTC هست، بودجه هم دیگه نهایتا 1300، کدوم مدلش رو بگیرم بهتره؟ اول از همه جنس بدنه خیلی مهمه واسم، بعدش هم کیفیت صفحه نمایش و بازی، البته نه بازی های سنگین و این چیزها. دوربین هم چندان مهم نیست واسم. با همین مشخصاتی که گفتم یه گوشی از سری Lumia هم معرفی کنید خوبه، شاید رفتم سراغ Windows Phone :دی
100الی 200 بزار روش ی لومیا 830 بگیر توهم که مایکرویی هستی.البته میتونی بزاری ارزونترم شه چون قیمت اصلیش این نیست.تو این رنج قیمت هم تو اندروید z2 g2 nexus 5 گذینه های خوبی هستن که z2 از همه جدیدتره بین اندرویدی ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or