SleepyTurtel
کاربر سایت
سلام مسعود جان با هنذفری کار میکنهسلام یه سوال گوشی من رادیو نداره چطور میتونم به رادیو دسترسی داشته باشم؟
مدل گوشی سامسونگ نوت 3 neo
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام مسعود جان با هنذفری کار میکنهسلام یه سوال گوشی من رادیو نداره چطور میتونم به رادیو دسترسی داشته باشم؟
مدل گوشی سامسونگ نوت 3 neo
ممنون میشم راهنماییم کنید
سامسونگ grand 2 خوبه اینم یا نه ؟
آقا بابک دوربین جلوی M8 چه طوریاست عکس های سلفی خوبی میشه باهاش گرفت؟سلام مسعود جان با هنذفری کار میکنه
محسن جان قول میدم ارضات کنه.تو انتخاب این دوتا شکن نکن ام 8آقا بابک دوربین جلوی M8 چه طوریاست عکس های سلفی خوبی میشه باهاش گرفت؟
الان بابام و دادشم ایفون 5S و 5 دارن لامصب اصلا روز و شب حالیش نمیشه باهاش میشه تو هر شرایطی عکس انداخت. حالا میخوام بببینم مال M8 که 5 مگاپیکسل هست چه طوریاست؟
آخه بین خرید 5S و M8 موندم.
قول میدم ارضات کنه.بدون بروبرگرد ام 8 اصلا یک ررصدم به اس 5 شک نکنآقا بابک دوربین جلوی M8 چه طوریاست عکس های سلفی خوبی میشه باهاش گرفت؟
الان بابام و دادشم ایفون 5S و 5 دارن لامصب اصلا روز و شب حالیش نمیشه باهاش میشه تو هر شرایطی عکس انداخت. حالا میخوام بببینم مال M8 که 5 مگاپیکسل هست چه طوریاست؟
آخه بین خرید 5S و M8 موندم.
نه من منظورم ایفون 5S و M8 هست.قول میدم ارضات کنه.بدون بروبرگرد ام 8 اصلا یک ررصدم به اس 5 شک نکن
بابک جان اصلا برنامش رو گوشیم نیستسلام مسعود جان با هنذفری کار میکنه
بعضی از گوشی ها رادیو ندرن.بابک جان اصلا برنامش رو گوشیم نیست
اگه میخوایید گوشی رو سه چهار سال داشته باشید به نظر من دور سامسونگ S5 رو خط بکشید چون رابط کاربریش اینقدر سنگین میشه که لگ توش میافته.دوستان بین این گوشی ها کدوم مناسبتر هست:
S5 G3 Z2
برام دوربین /رون کارکردن /شیک بودن و مقاوم بودن /باطری و وبگردی مهمه .زیاد برا بازی های سنگین نمیخوام.(میخوام یه گوشی داشته باشم که حداقل 4 یا 5 سال برام کار کنه چون زیاد اهل تعویض زود به زود گوشی نیستم)
اگه گوشی دیگه توی این رنج قیمت ها هست که مناسبه هم معرفی کنید.
راستی این حسگر اثر انگشت سامسونگ فقط برا باز کردن قفل صفحه هست یا میشه برنامه ها و قسمت های دیگه رو هم باهاش قفل کرد.
چرا سخت اقزارشون ک یکیه تقریبا
!درسته.ولی اسم شرکت htcِ
فقط پرچمدار های اصلیشو ساپورت میکنه