خوب بچه ها سلام
ما هم بالاخره تصمیم رو گرفتیم رفتیم M8 خریدیم.
:d
از آقا بابک هم تشکر میکنم بابت راهنمایی.
اما بریم سراغ بررسیش:
اول از همه من به خاطر خرید سامسونگ آلفا رفته بودم ولی بعدش وقتی که رفتم غرفه htc با M8 کار کردم اصلا یه چیز دیگه ایی بود، خلاصه رنگ خاکستری دوئل سیمش رو خریدم 1900 با گارانتی یاس.
حدود دو روزه گوشی رو گرفتم به قدری عاشق طراحی و کیفیت ساخت این گوشی شدم که همش هی از قابش درش میارم همین جوری از پشت نگاهش میکنم. (عاشق اون جمله کنارشم Made in Taiwan By HTC Company:d)
وقتی گوشی رو خریدم اولین کاری که کردم با دوربینش کار کردم. آقا بابک هم راست میگه دوربینش اصلا بد نیست فقط باید رو نقطه های کم نور فوکوس کنید. یعنی چی؟
مثلا وقتی که خریدم دوربین در حالت عادی برای اینکه تمامی جزیات روشن بیافته هرچی نور رو جذب میکنه! برای همین تصویر ثبت شده پر رنگه ولی کافیه شما یا سمت منبع نور یا سمت تاریک ترین مکان فوکوس کنید دوربین درست میشه عالی عکس میگیره(یکی از رفیقام نوت4 خریده حالا نسبت به اون عکس میگیرم برای مقایسه)
جالب بود برام دوربین این گوشی Slow Motion هم ضبط میکنه ولی نه ب خوبی ایفون چون فریم به فریم اسو ضبط میکنه ولی بازم خوبه که داره. حالت FHD 60 fps هم داره که خیلی کیفیت خوبی داشت ولی خیلی هم حجم میگیره.
کیفیت صفحه عالی داره زیر نور خورشید خوانا خوانا هست و رنگ های رو خیلی طبیعی نشون میشه.
اما میریم سراغ اسپیکر هاش
جدای از حجم صداش که گوشی های الان جلوش زانو میزنن کیفیت عالی داره شرط میبندم با هندزفری خودش و با صدای آخرش شما نمیتونید یه آهنگ بیس دار رو تا آخر گوش کنید به قدری بیس قوی و کیفیت و بلندی زیادی داره سرتون درد میگیره.
دیگه همتون هم که سنس رو میشناسید خیلی مدرنه و شیکه بهتر از رابط های کارتونی الجی و سامسونگه و خیلی خیلی هم سریعه!
در آخر کسیکه به فکر یه گوشی لوکسه و برای موسیقی میخواد این عالیه! چون تا الان هرکی دستم دیده واقعا از طراحی و جنس این گوشی خوشش اومده.
من الان این قدر ازش خوشم اومده که میخوام مثل بابک جان اسممو عوض کنم بزارم M8:d