samiradin
کاربر سایت
دوست عزیز از منم میشنوی m8 بگیر گوشیای سونی از نظر من خیلی نچسبن:dمن به طور کلی نابود شدم همه میگن HTC ONE M8 پس چرا من از Sony Xperia Z3 خوشم اومده
به هر حال خیلی ممنونم رفیق...
دوست عزیز از منم میشنوی m8 بگیر گوشیای سونی از نظر من خیلی نچسبن:dمن به طور کلی نابود شدم همه میگن HTC ONE M8 پس چرا من از Sony Xperia Z3 خوشم اومده
دوست خوبم با بقیه حرفات موافقم ولی این مورد رو نه.سبک ترین رابط کاربری مال سونی هست و پیچیده ترین رابط کاربری HTC
سنس یه زمانی سنگین ترین بود ولی الان خیلی ساده و رون و سریع شدهدوست خوبم با بقیه حرفات موافقم ولی این مورد رو نه.
سنس از همه بنظرم سبکتره و سنگین ترین رو سامسونگ داره.
تو تستها هم ببینی بیشترین تاخیر رو داره.
سنس به سادگی و سبکیش معروف شده.
Desire eye بگیرمن به طور کلی نابود شدم همه میگن HTC ONE M8 پس چرا من از Sony Xperia Z3 خوشم اومده
سلام یکی از دوستام میخواد گوشی بگیره تا 1200 چی پیشنهاد میشه؟
سلام.سلام یکی از دوستام میخواد گوشی بگیره تا 1200 چی پیشنهاد میشه؟
به نظرم LG G2 بگیره به نسبت امکاناتش قیمتش به صرفست.سلام یکی از دوستام میخواد گوشی بگیره تا 1200 چی پیشنهاد میشه؟
1.آقا تورو خدا شوخی نکن سنس کجاش سنگینه؟!!!!! حتی نوتوفیکشن سنس هم همون اندروید خامه! توی اون مال سامسونگ از همه بدتره نمیدونم اون ویدئو ارو دیدین یا نه ولی سرعت بین ایفون 6 و اس5 و ام8 هست توی این زمان های کاری M8 فقط فقط 10 ثانیه کمتر از ایفون6 کارشو تموم کرد ولی سامسونگ اس5 حدود 1 دقیقه و 12 ثانیه طول کشید تا تموم کنه.1. سبک ترین رابط کاربری مال سونی هست و پیچیده ترین رابط کاربری HTC
2. صفحه نمایش Z3 روشنترین صفحه نمایش تمام گوشیها هست که 713 نیت روشنایی داره ولی M8 کمتر از 500 نیت هست
3. M8 حاشیه خیلی داره جوری که با وجود اینکه صفحه اش 0.2 اینچ کوچیکتر از Z3 هست ولی یه مقدار بلندتر هست
4. Z3 باتری قویتری داره جوری که میتونی براحتی تا 3 روز تو استفاده معمولی روش حساب کنی
5. طراحی M8 واقعا فوق العاده هست و اسپرت تر از Z3 هست. به نظر من Z3 طراحیش مجلسی تر هست.
7. M8 به بلندگوهای Boom Sound مجهر هست و از اون طرف سونی تکنولوژی DSEE HX رو داره و به همین خاطر هر دوگوشی صداهای قدرتمند و واضحی دارن. جفتشون دو اسپیکر دارن
8. تو حالت فیلمبرداریه صحنه آهسته Z3 بصورت یه نرم افزار جداگونه به اسم Timeshift Video عمل میکنه که به همین خاطر میتونی هر جایی از فیلمی رو که ضبط کردی صحنه اهسته کنی و این مزیت بزرگی هست که گوشیهای دیگه ندارن
من منو گوشیم پارسیه و برو تو قسمت نکته ها و راهنمایی ها اونجا توی فیلم ها نشونت میده باید چیکار کنی هم تو قسمت نوشته ها توضیح هر بخش رو کامل نوشته باید دانلودشون کنی.من یه سوال داشتم نمیدونستم کجا بپرسم گفتم اینجا مطرح کنم
من یه E8 دارم میخواستم بپرسم کسی htc داره که کمک کنه چطور از htc zoe استفاده کنم ؟ مثلا یچی داره که چیزای اضافه توی عکس رو حذف میکنه ، باید چهطوری ازش استفاده کنم ؟ کسی میدونه ؟
اگر در دو فولدر جدا با نام متفاوت باشه در گالری هم جدا از هم میبینیبچه ها برای M8 میخوام یه رم 16 بگیرم.
حالا چنتا سوال دارم اینکه:اگه رم رو هم بگیرم مثلا فیلمی توی حافظه داخلی گوشی بریزم و فیلمی هم توی حافظه جانبی توی گالری هردو رو توی ی فولد نشون میده؟
مورد دوم اینکه از Class 10 سرعت بیشتر هم داریم و چه مارکی از همه بهتره؟ میخوام ی چیزی باشه اصلا تو کار هنگ نباشه.
ممنون