راهنمایی برای خرید موبایل

اگر در دو فولدر جدا با نام متفاوت باشه در گالری هم جدا از هم میبینی
232 گیگ کلاس 10 فیلیپس من خریدم 85 هیچ مشکلی نداشتم
میشه همه چیرو توی یه فولدر ریخت دیگه نه؟ چون واقعا از این چنتا فولدر شدن خوشم نمیاد راستش هم همه گوشی های قبلیم هم حافظه داخلی بودن و نیازی به خرید میکرو اس دی نداشتم.
بچه ها سلام...

دیروز رفتم و گوشیم رو خریدم. قبل از اینکه بخوام بگم چی خریدم، میخواستم از همه دوستانی که صادقانه و با دل و جون راهنماییم کردن تشکر کنم. واقعاً ممنونتون هستم... :bighug:

و اما گوشی که خریدم HTC One M8 ــه!!!

من دیروز رفتم بازار موبایل ایران و قصد خریدم Sony Xperia Z3 بود تا 80%... بعدش رفتم تو یکی از نمایندگی های Sony و وقتی باهاش کار کردم... یه ذره... :| راستش یه ذره خورد تو ذوقم :|

ببینید طراحیش خیلی زیبا بود، جدی میگم... مخصوصاً چندتاش رو هم توی آکواریوم گذاشته بودن که واقعاً صحنه جالبی بود!!! اما نمیدونم چرا Touch ـش اصلاًبه دلم ننشست.
این مورد اول...

بعدش گفتم خب بذار حالا برم و M8 رو هم یه Testـی بکنم :d (به گفته شما دوستان)...
و وقتی که گوشی رو گرفتم دستم... WOWWWWWWWW... اصلاً حرف نداشت. احساس کردم که دارم با ذهنم توی Menu های گوشی بالا و پایین میشم... همونجا نظرم 180 درجه تغییر کرد :d

قبلش هم که شما دوستان بهم گفته بودید که Sony یه کم توی MultiTasking ضعیف عمل میکنه...
رابط کاربریش هم اصلاً به دلم ننشست...
فقط 1 Gig رم اضافیش توی گلوم گیر کرده بود که دیگه خودم رو راضی کردم و سرانجام M8 رو خریدم و به شدت هم راضی هستم...
درسته که یه کوچکولو از طراحیش خوشم نمیاد، در واقع طراحیش فوق العاده ـست ولی من از Style ـه Sony بیشتر خوشم اومد...

ببخشید صحبتم طولانی شد ولی در آخر میخواستم دوباره تشکر کنم از همه تون. اگه باز هم به مشکلی برخوردم حتماً میام همینجا...
مبارک دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی ایشالاه که به خوشی ازش استفاده کنی.(بهت گفتم که بری M8 رو ببینی عاشقش میشی:d)
-------------
فقط بچه ها برای من گوشی رو میزنم به شارژ 100% هم که میشه میزارم ی 2 ساعتی بازم باشه ولی تا از شارژ در میارم بعد از 10 دقیقه میشه 99% ولی با این حال بدون پاور سیورش همون 2 روز رو برام نگه میداره. عادیه آیا؟!:-/

فقط بچه ها برای من گوشی رو میزنم به شارژ 100% هم که میشه میزارم ی 2 ساعتی بازم باشه ولی تا از شارژ در میارم بعد از 10 دقیقه میشه 99% ولی با این حال بدون پاور سیورش همون 2 روز رو برام نگه میداره. عادیه آیا؟!:-/
برای چی 2 ساعت بیشتر میزاری !!! من شنیدم برای باطری ظرر داره البته شنیدما ........ اره اگه htc هستش عادیه
حالا واقعا گوشی رو بیشتر بزنیم تو شارژ ایراد داره ؟/:)

برای چی 2 ساعت بیشتر میزاری !!! من شنیدم برای باطری ظرر داره البته شنیدما ........ اره اگه htc هستش عادیه
حالا واقعا گوشی رو بیشتر بزنیم تو شارژ ایراد داره ؟/:)
من باطری گوشی رو طوری استفاده میکنم که خودش خاموش بشه بعد میزنم به شارژ 100% هم شد نباید عانی از شارژ کشید باید بازم تو شارژ باشه. دقت کرده باشین برنامه Du battry هم که معروف ترین هست زده وقتی 100% شد از برق نکشید بازم بزارید باشه.
این چزی هم که گفتید باطری ها خراب میشن یا نه! برای گوشی های قدیمی بود الانی ها دیگه اونجوری خراب نمیشن.

مبارک دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی ایشالاه که به خوشی ازش استفاده کنی.(بهت گفتم که بری M8 رو ببینی عاشقش میشی:d)
-------------
مرسی رفیق... ممنون!
منم دیشب گوشیم شارژش فول بود، ولی وقتی صبح بیدار شدم دیدم شده 96% :| البته یه sms اومده بود برام که فکر کنم تا صبح چراغ LEDـش چشمک میزده :d

من باطری گوشی رو طوری استفاده میکنم که خودش خاموش بشه بعد میزنم به شارژ 100% هم شد نباید عانی از شارژ کشید باید بازم تو شارژ باشه. دقت کرده باشین برنامه Du battry هم که معروف ترین هست زده وقتی 100% شد از برق نکشید بازم بزارید باشه.
این چزی هم که گفتید باطری ها خراب میشن یا نه! برای گوشی های قدیمی بود الانی ها دیگه اونجوری خراب نمیشن.
این کار اشتباهی است و باعث صدمه زدن به گوشی میشه. هرگز نذارید باتری کامل خالی بشه

پ.ن : دوستان یکم روی املای کلمات دقت کنند. آنی درست هست نه عانی . ضرر درست است نه ظرر

Sent from my GT-S7582 using Tapatalk

خالی شدن کامل باتری تو دراز مدت آسیب میرسونه به باتری.
همیشه باید باتری رو بین 10 تا 15 درصد گذاشت تو شارژ

اضافه بر شارژ هم اصلا خوب نیست. به جز در مواردی که نیاز به کالیبره کردن باتری باشه باید این کارو کرد

بچه ها يه سوال در مورد S5:
اين حسگر اثر انگشت خوب روش كار ميكنه يا نه؟
و اينكه فقط برا باز كردن قفل صفحه هست يا قسمت هاي ديگه رو هم ميشه باهاش قفل كرد؟
راستي بدنش زود خط ميفته و از قيافه ميفته يا نه دير ؟

بچه ها يه سوال در مورد S5:
اين حسگر اثر انگشت خوب روش كار ميكنه يا نه؟
و اينكه فقط برا باز كردن قفل صفحه هست يا قسمت هاي ديگه رو هم ميشه باهاش قفل كرد؟
راستي بدنش زود خط ميفته و از قيافه ميفته يا نه دير ؟
به نسبت آیفون ضعیفتر هست.
روزی که S5 عرضه شد همون روز اول حسگر اثر انگشتش رو هک کردن :دی

فک کنم استفاده های دیگه ای هم داره. مثلا پرداختهای الکترونیکی یا خرید از مارکت گوگل

به نسبت آیفون ضعیفتر هست.
روزی که S5 عرضه شد همون روز اول حسگر اثر انگشتش رو هک کردن :دی

فک کنم استفاده های دیگه ای هم داره. مثلا پرداختهای الکترونیکی یا خرید از مارکت گوگل

منظورم اينه كه ميشه قسمت هاي ديگه موبايل رو هم باهاش قفل كرد يا نه؟
بدنش چي زود از قيافه ميفته يا نه ؟ خش چي؟

فک نکنم. فقط قفل صفحه داره

تا جایی که من دیدم نه. بدنش خش نمیفنه و از قیافه هم نمیفته

ممنون دوست عزيز
اخه من بين z2 و s5 موندم.سوني ارزونتر هست و شيك تر ولي سامسونگ هم كلي امكانات اضافي داره.ميخوام حداقل 3 يا 4 سال هم داشته باشمش.الان خيلي گيج شدم!!(تازه G3 هست!)واقعا انتخاب سخته.

ممنون دوست عزيز
اخه من بين z2 و s5 موندم.سوني ارزونتر هست و شيك تر ولي سامسونگ هم كلي امكانات اضافي داره.ميخوام حداقل 3 يا 4 سال هم داشته باشمش.الان خيلي گيج شدم!!(تازه G3 هست!)واقعا انتخاب سخته.

داداش s5 بگیر شک نکن ..... توهین به سلیقه دوستان نشه ولی sony و lg رو وقتی میگیرم دستم انگار اشغال گرفتم دستم داداش من الان پنج ساله هر مدل گوشی گرفتم دستم هیچ کدومشون بهتر این سه برند نبود htc samsung و apple .... فقط هرچی میخوای بخری از digi بخر جنساش واقعا عالی هستن البته اگر دسترسی به نمایندگی نداری اگر داری برو نمایندگی خوب سوالاتو بپرس از این سه برند یکیو بخر !

داداش s5 بگیر شک نکن ..... توهین به سلیقه دوستان نشه ولی sony و lg رو وقتی میگیرم دستم انگار اشغال گرفتم دستم داداش من الان پنج ساله هر مدل گوشی گرفتم دستم هیچ کدومشون بهتر این سه برند نبود htc samsung و apple .... فقط هرچی میخوای بخری از digi بخر جنساش واقعا عالی هستن البته اگر دسترسی به نمایندگی نداری اگر داری برو نمایندگی خوب سوالاتو بپرس از این سه برند یکیو بخر !
شما خیلی باحالی که با گرفتن پلاستیک تو دستت احساس آشغال دست گرفتن درت بوجود نمیاد وقتی سونی می گیری این احساس داری:دی

شما خیلی باحالی که با گرفتن پلاستیک تو دستت احساس آشغال دست گرفتن درت بوجود نمیاد وقتی سونی می گیری این احساس داری:دی

متوجه نمیشم منظورتون چیه ؟! ولی اره کلا از گوشی پلاستیکی بدم میاد ولی گاهی اوقات یه پلاستیک ارزش خرید داره مثل s5 ولی برای بقیه نه ... من خودم m8 دارم ولی کلا برندایی که قبول دارم همیناس!

متوجه نمیشم منظورتون چیه ؟! ولی اره کلا از گوشی پلاستیکی بدم میاد ولی گاهی اوقات یه پلاستیک ارزش خرید داره مثل s5 ولی برای بقیه نه ... من خودم m8 دارم ولی کلا برندایی که قبول دارم همیناس!

خوب فن بودنت نمیزاره ایردات ببینی
همین m8 یک ایراد بزرگ از نظر من داره و قرار گرفتن دکمه power بالای گوشی هست .. البته HTC بعد از 3 سال تازه سود دهی داده
یا سامسونگ که از زمان S4 همه منتظر یک تحول در طراحیش هستند و خبری نشده هنوز .و سودش کم شده
سونی در موبایل کلا ضرر داده
lg با G2 کولاک کرد اما G3 اون چیزی که باید نشد ولی همین G3 بهترین ارگومانیک دست داره و جز بهترین ها هم هست
یا G flex 2 که الان معرفی کرده، خود ترمیمی داره که چیز جالبی هست
نوکیا با ویندوز فون 8.1 هم عالی کار کرده البته هنوز جای کار داره ولی پیشرفتش واقعا عالی بوده مخصوصا Surface pro 3 که اگر کسی واقعا دنبال وسیله ای برای لپتاب هست بدون شک باید این تبلت بگیره
در مورد Apple چیزی نمیگم چون خیلی کم باهاش کار کردم
.........
در کل میخواستم بگم هر برندی یک مزیت داره و یک عیب ... فن بودن بزار کنار خیلی چیزها میبنی
زمانی که من میخواستم گوشی با صفحه بزرگ ( فبلت ) بگیرم همه بدون استثنا گفتند Note 2 بگیر فقط یکبار پسرداییم گفت G pro بگیر .. من اولش شک داشتم چون LG تازه برندش اسمش جا افتاده بود اما وقتی خریدمش کلا نظرم در موردش عوض شد و فهمیدم ادم نباید بیخودی طرفداری برندی کنه چون فقط خودش ضرر میبینه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or