*Black Roze*
کاربر سایت
میشه همه چیرو توی یه فولدر ریخت دیگه نه؟ چون واقعا از این چنتا فولدر شدن خوشم نمیاد راستش هم همه گوشی های قبلیم هم حافظه داخلی بودن و نیازی به خرید میکرو اس دی نداشتم.اگر در دو فولدر جدا با نام متفاوت باشه در گالری هم جدا از هم میبینی
232 گیگ کلاس 10 فیلیپس من خریدم 85 هیچ مشکلی نداشتم
مبارک دوست عزیز بهترین انتخاب رو کردی ایشالاه که به خوشی ازش استفاده کنی.(بهت گفتم که بری M8 رو ببینی عاشقش میشی:d)بچه ها سلام...
دیروز رفتم و گوشیم رو خریدم. قبل از اینکه بخوام بگم چی خریدم، میخواستم از همه دوستانی که صادقانه و با دل و جون راهنماییم کردن تشکر کنم. واقعاً ممنونتون هستم... :bighug:
و اما گوشی که خریدم HTC One M8 ــه!!!
من دیروز رفتم بازار موبایل ایران و قصد خریدم Sony Xperia Z3 بود تا 80%... بعدش رفتم تو یکی از نمایندگی های Sony و وقتی باهاش کار کردم... یه ذره...راستش یه ذره خورد تو ذوقم
![]()
ببینید طراحیش خیلی زیبا بود، جدی میگم... مخصوصاً چندتاش رو هم توی آکواریوم گذاشته بودن که واقعاً صحنه جالبی بود!!! اما نمیدونم چرا Touch ـش اصلاًبه دلم ننشست.
این مورد اول...
بعدش گفتم خب بذار حالا برم و M8 رو هم یه Testـی بکنم :d (به گفته شما دوستان)...
و وقتی که گوشی رو گرفتم دستم... WOWWWWWWWW... اصلاً حرف نداشت. احساس کردم که دارم با ذهنم توی Menu های گوشی بالا و پایین میشم... همونجا نظرم 180 درجه تغییر کرد :d
قبلش هم که شما دوستان بهم گفته بودید که Sony یه کم توی MultiTasking ضعیف عمل میکنه...
رابط کاربریش هم اصلاً به دلم ننشست...
فقط 1 Gig رم اضافیش توی گلوم گیر کرده بود که دیگه خودم رو راضی کردم و سرانجام M8 رو خریدم و به شدت هم راضی هستم...
درسته که یه کوچکولو از طراحیش خوشم نمیاد، در واقع طراحیش فوق العاده ـست ولی من از Style ـه Sony بیشتر خوشم اومد...
ببخشید صحبتم طولانی شد ولی در آخر میخواستم دوباره تشکر کنم از همه تون. اگه باز هم به مشکلی برخوردم حتماً میام همینجا...
-------------
فقط بچه ها برای من گوشی رو میزنم به شارژ 100% هم که میشه میزارم ی 2 ساعتی بازم باشه ولی تا از شارژ در میارم بعد از 10 دقیقه میشه 99% ولی با این حال بدون پاور سیورش همون 2 روز رو برام نگه میداره. عادیه آیا؟!

راستش یه ذره خورد تو ذوقم