من تقریبا یک ماه پیش گرفتم عالیه عالی فوق العادهL90 توی بازار نیست
اگر گیر بیاد ته باره ، کلا فوق العاده کمیابه
من تقریبا یک ماه پیش گرفتم عالیه عالی فوق العادهL90 توی بازار نیست
اگر گیر بیاد ته باره ، کلا فوق العاده کمیابه
من تقریبا یک ماه پیش گرفتم عالیه عالی فوق العاده
راستش برای خواهرم میخوام بخرم که اونم فقط اندروید کار میکنه.
میخوام یه چیزی باشه خیلی به پر پر نیفته! الان هوآووی 630 فکر کنم داره بعد از ی سال گوشیه خوبی بود ولی چون ورژن اندروید پایینی داشت 4.1 بود فکر کنم الان به هنگ و لگ افتاده.
هیچ کدوم میرفتم Z2 میگرفتمحالا اقا ی سوال دیگه.
به نظر شما بین ایفون 5 و HTC One کدوم بهتره؟ شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین لطفا با دلیل بگین.
از گوشی های سونی خوشم نمیآد خیلی خوش دست نیستن! و از همه مهم تر برای من یکی هیچ کلاس خاصی نداره(منظورم اینکه اگه کسی دستم ببینه نمیفهمه این چیه دستم!! مثل گوشی های سامسونگ که همه عین همن از اونا هم خیلی خوشم نمیآد)هیچ کدوم میرفتم Z2 میگرفتم
من وان.حالا اقا ی سوال دیگه.
به نظر شما بین ایفون 5 و HTC One کدوم بهتره؟ شما جای من بودین کدوم رو انتخاب میکردین لطفا با دلیل بگین.
عزیز شما Z3 بخر اگه پشیمون شدی،خودم میخرمش.از گوشی های سونی خوشم نمیآد خیلی خوش دست نیستن! و از همه مهم تر برای من یکی هیچ کلاس خاصی نداره(منظورم اینکه اگه کسی دستم ببینه نمیفهمه این چیه دستم!! مثل گوشی های سامسونگ که همه عین همن از اونا هم خیلی خوشم نمیآد)
عزیز شما Z3 بخر اگه پشیمون شدی،خودم میخرمش.
من خودم آیفون برگشتی هستم.
واقعاً Z3 عالیه.
SONY XPERIA Z3
واله این گوشی Z3 برای انجام دادن کارام هستش،دیگه کلاس گذاشتن چه صیغهایه؟!عزیز اگه نکته رو گرفته باشی ایشن بیشتر دنبال کلاس هستند گوشی که دو ماه دیگه پرچمدار حساب نمیشه واقعا چه کلاسی میتونه داشته باشه کاری به امکانات ایناها ندارم
واله این گوشی Z3 برای انجام دادن کارام هستش،دیگه کلاس گذاشتن چه صیغهایه؟!
خخخخخخ
مگه با آیفون 5 که مال دو سال پیش هست کلاسم میشه گذاشت؟
SONY XPERIA Z3
آقا من تا حد نهایت 400 چی میتونم بخرم؟
کارکرده چیزی میشه پیدا کرد با این هزینه؟!
و اینکه صفحه اش بزرگ باشه
تا این قیمت میتونی هواوی G525 با صفحه 4.5 بگیری فکر کنم قیمتش به 400 تومن رسیده ، یا میتونی 50 یا 70 بزاری رو بودجت که به ترتیب G610 با صفحه 5 اینچ یا G730 با صفحه 5.5 اینچ بگیری ، بین اینا G525 و G610 صفحه نمایش IPS دارن ، G730 از نوع TFT هست
کارکرده خب باید بگردی گوشیایی که حول و حوش 550 هستن رو میتونی حول و حوش 400-430 بگیری مثل HTC Desire 516 ، Honor 3C