راهنمایی برای خرید موبایل

رفتم موبایل فروشی یکی از رفیقام .. دیدم یکی اومد ایفون 6 داشت بعد اومده بود کاور 1500 تومانی رنگ سبز ( واقعا زشت بود ) انداخته بود روش :|:دی
در مورد دوربین اگر مقایسه تصویری زومیت یادت باشه در یکی از عکس ها که در اتاق و عکس شیشه شراب بود اکثر دوربینها تاریک بودند اما تنها برای ایفون 6 مثل روز، روشن عکس گرفته بود
پیام خوندن هم خوب مشخصه صفحه بزرگتر راحت تر هم میشه خوند چون فشار کمتری به چشم وارد میشه
اجرای برنامه ها هم همیشه IOS بخاطر روونی معروف بوده و هیچ کس منکرش نیست
مبارک رفیقت باشه
در کل نمیدونم چه سری تو دوربین ایفون هاست که هم جلو و هم عقب توی شب اصلا لگ ندارن! منظورم میدونید چیه؟ مثلا با جی2 خودم دوربین جلو رو که باز میکنم اگه هواتاریک باشه اینقدر تیکه تیکه هی دوربین نشون میده انگار دوربین هنگ کرده تا به جا ی ثابت برسه بهتر میشه.
در کل انگار نه انگار مال من 2.1 مگا هست مال اون 1.2!!!

دوستان من تصمیم داشتم NOTE 3 N9005 بگیرم ولی منصرف شدم و نمیخوام زیاد پول خرج موبایل کنم. همین HTC Desire 816 Dual Sim هم برام گزینه خیلی مناسبی هست با توجه به قیمتش ...
واقعیت اینه که من نمیخوام با گوشی کار شاخی بکنم یا گیم خیلی گرافیک بالا بازی کنم. استفاده ام در حد وایبر و واتزآپ و اینا ... البته اپدیت اندروییدش برام مهم است.
با توجه به این مسائل گوشی در حد همون HTC مدنظرم بین 900 تا یه تومن چی بهتر سراغ دارید ؟
سلام. من خودم ۸۱۶ دارم. بنظرم تنها مشکلش قاب براق پشتشه با اینکه محافظ ژله ای انداختم ولی بعضی جاهاش بازم سابیده شده به قاب و لک شده. در کل تنها مشکل همینه تقریبا. سیستم روونی داره و هنگ هم نداره با توجه به رم ۱.۵ .
البته از این خانواده ۸۲۰ هم هست با رم۲ که البته فک کنم هنوز موجود نیست.
حافظه ۸ داره که البته حدود ۴ گیگ رزرو سیستم عامل هست.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

در کل نمیدونم چه سری تو دوربین ایفون هاست که هم جلو و هم عقب توی شب اصلا لگ ندارن!
یک چیزی رو که در رابطه با 6 مطمئن هستم، این هستش که یه تکنولوژی مشابه Galaxy S5 داره به نام Quick Phase Focus. این مسئله خیلی سرعت رو میبره بالا. از طرفی هم G3 با فوکوس لیزری سرعت رو برده بالا.
محسن فکر نمیکنی یه خورده ستم بیش از حد هستش که G2 رو دائما بذاری کنار 6؟! :d
دوستان من تصمیم داشتم NOTE 3 N9005 بگیرم ولی منصرف شدم و نمیخوام زیاد پول خرج موبایل کنم.
اگر خیلی نوت رو دوست داری، Note 3 Neo تک سیم یا دوسیم بخر. اونم در حد قیمت خودش گوشی عالیه. همون Note 3 ولی در حد کاربردی که شما انتظار دارید :d

دوستان بهترین انتخاب بین 900 تا 950 چیه؟:d صفحش ترجیحاً 5 اینچ باشه و به اندروید 5 هم آپدیت بشه:d
این Nexus 5 16GB الان تو بازار کفه قیمتش چنده؟:-/
همون نکسوس خووبه فکر کنم نسخه ۱۶ گیگش دور و بر ۱۱۰۰ باشه HTC m7 هم خوبه

دوستان بهترین انتخاب بین 900 تا 950 چیه؟:d صفحش ترجیحاً 5 اینچ باشه و به اندروید 5 هم آپدیت بشه:d

اس4دیگه.تو رنج قیمت بهترین صفحه.بهترین دوربین رو داره.سخت افزار قوی.اگه مدل4هسته ای بگیری که عالیه ولی فکر کنم گرونتر باشه

یک راه حل برای برطرف کردن بنفشی دوربین عکاسی One m7 پیدا کردم :دی
اول اینکه چرا دوربین بنفش میشه ؟ دلیلش این هست سنسور بکار رفته در این گوشی نسبت به گرما واکنش نشون میده و به بنفشی میره
پس اگر دما را بیاریم پایین بنفشی هم از بین میره .. اما تا چه میزان ؟ خوب سوال خوبی بود و ما وارد ازمایشگاه خودمون یعنی اشپز خانه شدیم :دی
در اونجا این اقوام ما گوشی درون فریزر گذاشت تا دماش پایین بیاد .. اما کلا یادش میره درش بیاره و بعد از 4-5 ساعت میگه گوشیم کو ؟! :-/
زنگم که میزنه چون یکبار میخوره اما شارژ باتری نداشته خاموش میشه .. حالا در به در دنبال گوشی نیست که نیست ! :((
یک دفعه یادش میاد داخل فریز هست :دی
گوشی در میاره میزنه به شارژ و روشن میکنه و دوربینش تست میکنه کلا بنفشیدوربین از بین رفته بوده ! :دی
گوشی این اقوام من کلا صفحه دوربین بنفش نشون میداد
......
در کل HTC باید بیاد استخداممون کنه از بس باهوشیم :دی
دست دوم این قیمت گیرت میاد

یک راه حل برای برطرف کردن بنفشی دوربین عکاسی One m7 پیدا کردم :دی
اون سری های اول این مشکلو داشتن و تو سری های جدیدش از بنفشی خبری نیست.

- - -ویرایش - - -

نکسوس و که باید روزی دوبار شارژ کرد!
m7 رو کجا میدن 950 تومن؟!
زیره 1.200 نیست.

- - -ویرایش - - -

سلام. من خودم ۸۱۶ دارم. بنظرم تنها مشکلش قاب براق پشتشه با اینکه محافظ ژله ای انداختم ولی بعضی جاهاش بازم سابیده شده به قاب و لک شده. در کل تنها مشکل همینه تقریبا. سیستم روونی داره و هنگ هم نداره با توجه به رم ۱.۵ .
البته از این خانواده ۸۲۰ هم هست با رم۲ که البته فک کنم هنوز موجود نیست.
حافظه ۸ داره که البته حدود ۴ گیگ رزرو سیستم عامل هست.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim
دیزایر 820 رو خیلی ها منتظرشن.
از جمله خودم.
مدل دوسیم کارتشم تایید شده.
میمونه قیمت که امیدوارم یه نمه با انصاف اینجا بدستمون برسه.

یک چیزی رو که در رابطه با 6 مطمئن هستم، این هستش که یه تکنولوژی مشابه Galaxy S5 داره به نام Quick Phase Focus. این مسئله خیلی سرعت رو میبره بالا. از طرفی هم G3 با فوکوس لیزری سرعت رو برده بالا.
محسن فکر نمیکنی یه خورده ستم بیش از حد هستش که G2 رو دائما بذاری کنار 6؟! :d
نه بی خود کرده باید بتونه!:d لامصب 1.500 پولشو دادما:d
ولی اختلاف قیمت 16 با 64 خیلیه به احتمال اگه 64 بعد از محرم به 2800 رسید شاید بخرم.
ولی امسال جعبه ی 6 خیلی ساده شده روش حتی ننوشته iPhone 6 فقط همون ایفون رو نوشته تازه روش هم دیگه عکس خود ایفون نیست بجاش سفیده!!!

برای همین میخوام قیمت نکسوس رو دیگه:d M7 هم من زیر 1300 ندیدم مگر دست دو در حد بگیرم که اونم کمترین قیمت 1100 پیدا کردم با زدگی اینا هم 950 تومن.
اس4دیگه.تو رنج قیمت بهترین صفحه.بهترین دوربین رو داره.سخت افزار قوی.اگه مدل4هسته ای بگیری که عالیه ولی فکر کنم گرونتر باشه
خو اونم من بالای 1 تومن قیمت دارم راستش بازار موبایل و علائدین نرفتم تازگیا ببینم قیمت چه جوریاس و به قیمت سایت ها فعلاً بسنده کردم تا مستقیماً برم بازار.:d
S4 بخر. نکسوس که 16 گیگ به هیچ وجه! اما 32 گیگ هم چندان ارزش نداره چون باطری ضعیفی داره این گوشی.
چرا به هیچ وجه؟ من شنیدم باتریش مشکل داره که اونم فک نکنم در اون حد حاد باشه بیشتر فک میکنم شب بزنم تو شارژ فرداش دوباره شب بزنم تو شارژ:d البته بعضی جاها دیده بودم دوربینشم اشکال میگرفتن ولی خوب ساپورتش خیلی قوی تر از گوشیای دیگس. من نکسوس 5 32 گیگ رو 1170 قیمت دارم الان انگار کلاً 16 گیگ پیدا نمیشه.

تو این رنج نظرتون در رابطه با Xperia Z و G3 Beat چیه؟ ZR که میتونم با حداکثر 800 تهیه کنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or