susha
کاربر سایت
اختلاف باز شدن بازی های سنگین در حد 1-2 ثانیه هست و اون قدر ها هم احساس نمیشهدوستان راستش بین خرید S5 و G3 یکم دودل شدم شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟کدوم داخل بازی ها عملکرد بهتری داره؟کلا کدوم سریع تره؟
توی بنچمارک ها G3 ضعیف تره اما داخل یوت*وب دیدم که بازی ها داخل G3 بهتر از S5 اجرا میشدن به خاطر همین دودل شدم که کدوم رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون
هر دو خوب هستند و ولی من G3 بیشتر میپسندم به 2 دلیل: صفحه بزرگتر ( 0.4 اینچ ) و کیفیت صفحه بهتر
البته یک نکته هم توجه داشته باش مصرف باتزی در G3 به دلیل وجود صفحه QHD بالاتر هست که اگر شما علاقه دارید زیاد بازی های سنگین یا تماشای فیلم بپردازید توصیه نمیشه
اگر سرعت اجرا شدن براتون مهم هست و فیلم برداری مهم نیست من به جای این 2 HTC one m8 پیشنهاد میدم
- - -ویرایش - - -
طبق صحبت هات پس باید ایفونت عوض کنی .. چون 4 اینچ مناسب بازی کردن و فیلم دیدن دیگه نیستدرود
دوستان سر یک دوراهی قرار گرفتم و گیج شدم
چند اپشن دارم همشون درصورتی عملی میشن که گوشیمو باهاشون عوض بکنم ( iPhone5 16GB مشکی ) و آپشنام اینا هستن :
NOTE 3 - Z2 - G3
نظر خودم رو نوت 3 هستش ، چون بزرگه و برای فیلم و بازی خیلی خوبه ( البته اهل فیلم نیستم زیاد ولی ممکنه بخوام یه بازی هایی مثل Anomaly یا TWD رو رویه گوشی برم )
اول اینکه شک دارم گوشیمو باهاشون عوض بکنم
دوم اینکه 3تاشون خوبن ولی مثلا G3 لگ داره ،و میدونم براش آپدیت اومده ولی کلا با آپدیت مشکل دارم من ( دانلود کردن نه ، با خود آپدیت ! مثلا XPERIA RAY رو آپدیت کردم بلک اسکرین شد، آیفون رو به ios8 ارتقا دادم ؛ سافاری پر از باگه و کلا خودشم وضعش داغون بود تا 8.1 که یکم بهتر شد ) .
سوم اینکه کودوم بهترینه ؟ الان نوت 3 بزرگتر از همست ؟ قبلا تبلت نوت 10.1 داشتم پس با کاررکرد قلم به طور کامل آشنا هستم بعد یه مدت استفادش کم میشه ... ولی رم این نسبت به 2تای دیگه بالاتره ؟
و درکل باید چه کرد ؟ htc هم کلا نمیخوام !
دوستان حرفه ای ( خصوصا آرش ) پاسخگو باشند
بین این 3 تا من طبق شرایط خودت که گفتی ( یعنی زیاد قلم استفاده نمیکنی و زیاد هم اهل بازی و فیلم دیدن نیستی ) G3 پیشنهاد میشه البته 32 بگیری که 3 gb ram داره
در مورد اپدیت هم بگم اتفاقا اپدیت جهت بروز شدن و برطرف شدن مشکلات گوشی لازم هست مثلا اگرز این گوشی خریدی و اپدیت نکردی و در رابط کاربریش لگ دیدی میای اینجا به من فحش میدی .. چون ایفون سیستم عامل روون داشت و اندروید کلیش یکمی تاخیر داره
اگر G3 نخواستی Note 3
اخر Z2