راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان راستش بین خرید S5 و G3 یکم دودل شدم شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟کدوم داخل بازی ها عملکرد بهتری داره؟کلا کدوم سریع تره؟
توی بنچمارک ها G3 ضعیف تره اما داخل یوت*وب دیدم که بازی ها داخل G3 بهتر از S5 اجرا میشدن به خاطر همین دودل شدم که کدوم رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید ممنون
اختلاف باز شدن بازی های سنگین در حد 1-2 ثانیه هست و اون قدر ها هم احساس نمیشه
هر دو خوب هستند و ولی من G3 بیشتر میپسندم به 2 دلیل: صفحه بزرگتر ( 0.4 اینچ ) و کیفیت صفحه بهتر
البته یک نکته هم توجه داشته باش مصرف باتزی در G3 به دلیل وجود صفحه QHD بالاتر هست که اگر شما علاقه دارید زیاد بازی های سنگین یا تماشای فیلم بپردازید توصیه نمیشه
اگر سرعت اجرا شدن براتون مهم هست و فیلم برداری مهم نیست من به جای این 2 HTC one m8 پیشنهاد میدم

- - -ویرایش - - -

درود
دوستان سر یک دوراهی قرار گرفتم و گیج شدم :دی
چند اپشن دارم همشون درصورتی عملی میشن که گوشیمو باهاشون عوض بکنم ( iPhone5 16GB مشکی ) و آپشنام اینا هستن :
NOTE 3 - Z2 - G3
نظر خودم رو نوت 3 هستش ، چون بزرگه و برای فیلم و بازی خیلی خوبه ( البته اهل فیلم نیستم زیاد ولی ممکنه بخوام یه بازی هایی مثل Anomaly یا TWD رو رویه گوشی برم )
اول اینکه شک دارم گوشیمو باهاشون عوض بکنم :دی
دوم اینکه 3تاشون خوبن ولی مثلا G3 لگ داره ،و میدونم براش آپدیت اومده ولی کلا با آپدیت مشکل دارم من ( دانلود کردن نه ، با خود آپدیت ! مثلا XPERIA RAY رو آپدیت کردم بلک اسکرین شد، آیفون رو به ios8 ارتقا دادم ؛ سافاری پر از باگه و کلا خودشم وضعش داغون بود تا 8.1 که یکم بهتر شد ) .
سوم اینکه کودوم بهترینه ؟ الان نوت 3 بزرگتر از همست ؟ قبلا تبلت نوت 10.1 داشتم پس با کاررکرد قلم به طور کامل آشنا هستم :دی بعد یه مدت استفادش کم میشه ... ولی رم این نسبت به 2تای دیگه بالاتره ؟
و درکل باید چه کرد :دی؟ htc هم کلا نمیخوام !
دوستان حرفه ای ( خصوصا آرش :دی ) پاسخگو باشند :دی
طبق صحبت هات پس باید ایفونت عوض کنی .. چون 4 اینچ مناسب بازی کردن و فیلم دیدن دیگه نیست
بین این 3 تا من طبق شرایط خودت که گفتی ( یعنی زیاد قلم استفاده نمیکنی و زیاد هم اهل بازی و فیلم دیدن نیستی ) G3 پیشنهاد میشه البته 32 بگیری که 3 gb ram داره
در مورد اپدیت هم بگم اتفاقا اپدیت جهت بروز شدن و برطرف شدن مشکلات گوشی لازم هست مثلا اگرز این گوشی خریدی و اپدیت نکردی و در رابط کاربریش لگ دیدی میای اینجا به من فحش میدی :دی .. چون ایفون سیستم عامل روون داشت و اندروید کلیش یکمی تاخیر داره
اگر G3 نخواستی Note 3
اخر Z2

دوستان راستش بین خرید S5 و G3 یکم دودل شدم شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
ببین اگر بتونی S5 مدل F رو تهیه کنی، بیشترین قدرت سخت افزاری رو گوشی های آندرویدی داره (2.5 گیگاهرتز Snapdragon 801 شوخی نیست). اما مدل اگزینوس یا همون H همونطور که به دفعات گفتم، سر گرافیک کمی کم میاره!
ویدئوهای Gaming Review این گوشی رو دیدم، توی سکانس های خیلی سنگین Asphalt 8 که خیلی محیط پرجزئیات و نورانی میشه، کندی قابل مشاهده هستش.
در کل برای خرید S5، فقط مدل F رو تهیه کنید. یه زمانی ارزش نداشت آدم 200 هزار تومن بیخودی پول بده اما الان که هم قیمت هستند، بی شک باید این مدل رو خریداری کنید. حتی اگر شده دو سیم کارته بخرید (مدل دو سیم کارته مشخصات مشابه F رو داره)
اما G3 که تمامی مدل های موجود در بازار اون Snapdragon 801 رو دارند اما متاسفانه به خاطر رزولوشن بسیار بالا صفحه اون، کمی توی بنچمارک ها کم میاره.

اگر گوشی مد نظرت هست بین این دوتا، بخر مشکلی نیست و بحث سیب و پرتقاله! اما S5 رو حتما مدل F بخر.
منتهی به طور کلی من G3 رو پیشنهاد میکنم. لازم به ذکره که صفحه بزرگ تری هم داره که همین گزینه بسیار مهمی برای Gaming هستش!

------------------------------

اول اینکه شک دارم گوشیمو باهاشون عوض بکنم
شک شما بیخود بید :d آیفون نامناسب ترین گوشی بازار برای گیمینگ هستش چون خیلی صفحه کوچیکی داره حتی کوچکتر از Z1 Compact :|
دوم اینکه 3تاشون خوبن ولی مثلا G3 لگ داره
بارها گفتم توی همین تاپیک ... لگ های G3 قابل مشاهده هستش اما کار با این گوشی رو غیر ممکن اصلا نمیکنه.
ولی کلا با آپدیت مشکل دارم من ( دانلود کردن نه ، با خود آپدیت ! مثلا XPERIA RAY رو آپدیت کردم بلک اسکرین شد، آیفون رو به ios8 ارتقا دادم ؛ سافاری پر از باگه و کلا خودشم وضعش داغون بود تا 8.1 که یکم بهتر شد ) .
این آپدیت هایی که گفتی، کل سیستم عامل رو ارتقا دادی! مثل iOS 7 اوایل که برای آپید اومد 1 گیگ بود و چون گفته می شد باگ داره روی آپید، من دریافت نمی کردم.
آپدیت های G3 (که در حال حاضر من فقط یکی رو دانلود کردم) کم حجم هستند و فقط برای رفع مشکلات و بهبود عملکرد گوشی هستش. پس در نتیجه سیستم عاملت زیر و رو نخواهد شد!
سوم اینکه کودوم بهترینه ؟
G3 - از همه خوشدست تره، زیبا تره و صفحه بزرگی هم داره
الان نوت 3 بزرگتر از همست ؟
صفحه نمایش این گوشی با G3 فقط 0.2 اینچ اختلاف داره!
بعد یه مدت استفادش کم میشه
بستگی به تو داره! من هیچ وقت زمانی که Note 3 داشتم، کارم به S Note نکشید ولی خیلی از Quick Memo استفاده کردم.
ولی رم این نسبت به 2تای دیگه بالاتره ؟
اگر نسخه 32 گیگ G3 رو حساب کنیم، همگی 3 گیگ رم دارند.
دوستان حرفه ای ( خصوصا آرش ) پاسخگو باشند
پاسخ داده شد و برو G3 بخر یا Note3 N9005 :d ترجیحا سعی کن دست دوم هم که شده، 32 گیگ بخری! 2 گیگ رم اصلا چیز بدی نیست اما وقتی گزینه 3 گیگ دم دست باشه و بتونید تهیه کنید، بهتره که اون انتخاب بشه.

بعد این قضیه روشنایی صفحه و ... که راجب g3 میگن چیه ؟ یعنی بیشتر از 80درصد نمیشه زیاد کرد
80 که سهله، روی 100 هم میتونی ببری! منتهی اگر خیلی زیاد با گوشی کار کنی و مقداری گرم بشه، نور رو میاره روی 95 ... همین!
چشمای آدم رو کور میکنه این روشنایی چه خبره؟ :d
از نظر شارژدهی g3 چطوره ؟
با توجه به رزولوشن صفحه ای که داره قابل قبوله. متوسط رو به بالا! من از باطری دهی G2 و Note راضی تر بودم اما خوب G3 دو برابر رزولوشن اونا رو داره.

راستی یه چیزیو یادم رفت بپرسم :دی بین اون گوشی ها s5 چطوره ؟
و یه مورد که احتمالا G3 رو از لیست حذف کنم چون یادم رفت بگم رو گوشیم که تعویض میخوام بکنم محدودیت بودجه دارم برای مبلغی که باید سر بدم :دی
s5-note3-z2 فکر کنم بهترین آپشن ها باشن :دی
بازم در این بین نوت3 مدل n9005 رو پیشنهاد میکنید ؟ یا s5 ؟
نوت بزرگتر از اس5 ـه ؟:دی

بازم در این بین نوت3 مدل n9005 رو پیشنهاد میکنید ؟ یا s5 ؟
بستگی به خودت داره.
اگر گوشی خوشدست میخوای با بهترین دوربین، بده S5 بخر.
اگر گوشی برای بازی، تماشای فیلم، اینترنت گردی، یادداشت برداری و انجام چند کار به صورت همزمان می خوای، بده Note 3.
نوت بزرگتر از اس5 ـه ؟
آره و کاملا هم واضحه. 5.1 اینچ در برابر 5.7 اینچ! ولی خوب این رو هم در نظر بگیر که گوشی بزرگتر و بد دست تر میشه. Note 3 پشت کاملا پهن و صافی داره که باعث میشه دست کش بیاد.

سلام. نسخه h از s5 سامسونگ که هشت هسته هست. گرچه خیلی کمتر از s4 ولی مشکل گرم شدن رو داره متاسفانه با نسخه های اسنپ هیچکدومشون کار نکردم. ولی بنظرم تو s5 هم نسخه چهارهسته ای انتخاب بهتری باشه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

سلام بچه ها ی چند روزی نبودم در گیر خرید ایفون 6 برای رفیقم بودم:d
حالا میخوام براتون ی بررسی ازش بزارم: اول از همه سه تایی رفته بودیم بگیریم من که خودم جی2 دارم اون رفیقم ایفون 5 اس اون یکی هم میخواست 6 بگیره گشتیم رنگ مشکی 64 گیگ با ی قاب شیشه ایی برنامه محافظ اینا همه شد 3.450 حالا بعدش رفتیم یه جا نشستیم که کار کنیم اول از همه باید بگم که این قدری که میگید طراحی 6 نسبت به قبلی ها خیلی بد تره اصلا این طوری نیست کنار 5 اس که گزاشتیم واقعا اونم شیک بود! گوشی به خاطر نازک بودنش خیلی خیلی خیلی خوش دسته اینقدر کیفیت ساختش بالاست اصلا دوست نداری ولش کنی کلا همه اینارو که میبینی اون بیرون زدگی لنز دوربین هم یادت میره میگی اصلا مهم نیست چیز های بهتری هم داره!
اما رفتیم سراغ صفحه نمایش(اینا همش کنار 5 اس مقایسه شده دارم نظر میدما) فکر نمیکردم iOS تو صفحه بزرگ (البته نه خیلی بزرگ) اینقدر جذاب باشه به نظر من کیفیت صفحه اش کمی بهتر و طبیعی تر از 5 اس بود روشنایی خیلی خوبی هم داشت بزرگی صفحه تو اجرای برنامه هایی مثل SMS خیلی راحت تر شده بود.
دوربین گوشی رو که باز کردیم فکر کردیم افتاب طلوع کرده(آخه هوا تاریک بود) تو کمترین زمان ممکن بین همه این گوشی های جدیدی که دیدم فوکوس میکنه و عکس میگیره فیلم برداری تو شبش نسبت به مال جی2 خودم و زد1 رفیقم خیلی خیلی عالی بود. دوربین جلوی ایفون هم که خودتون میدونید مثل اینه میمونه واقعا عالی بود(اینم نسبت به جی2 و زد1 میگم). اسلوموشن هم که واقعا یه چیز جذاب بود.
تو اجرای برنامه ها و دستورات هم که خودتون میدونید خیلی فوق العاده بود یعنی من اصلا حتی 0.1 ثانیه هم تاخیر ندیدم! ولی به نظرم نسبت به 5 اس تغییری نکرده بود! کلا 5اس همین جوری داشت پا به پای 6 میاومد.
این بود تجربه 2 ساعته ما!:d
حالا دوستان 6 الان چند شده که واقعا خودم حوس کردم شاید بعد از محرم بگیرم.:bighug:

حالا میخوام براتون ی بررسی ازش بزارم: اول از همه سه تایی رفته بودیم بگیریم من که خودم جی2 دارم اون رفیقم ایفون 5 اس اون یکی هم میخواست 6 بگیره گشتیم رنگ مشکی 64 گیگ با ی قاب شیشه ایی برنامه محافظ اینا همه شد 3.450 حالا بعدش رفتیم یه جا نشستیم که کار کنیم اول از همه باید بگم که این قدری که میگید طراحی 6 نسبت به قبلی ها خیلی بد تره اصلا این طوری نیست کنار 5 اس که گزاشتیم واقعا اونم شیک بود! گوشی به خاطر نازک بودنش خیلی خیلی خیلی خوش دسته اینقدر کیفیت ساختش بالاست اصلا دوست نداری ولش کنی کلا همه اینارو که میبینی اون بیرون زدگی لنز دوربین هم یادت میره میگی اصلا مهم نیست چیز های بهتری هم داره!
اما رفتیم سراغ صفحه نمایش(اینا همش کنار 5 اس مقایسه شده دارم نظر میدما) فکر نمیکردم iOS تو صفحه بزرگ (البته نه خیلی بزرگ) اینقدر جذاب باشه به نظر من کیفیت صفحه اش کمی بهتر و طبیعی تر از 5 اس بود روشنایی خیلی خوبی هم داشت بزرگی صفحه تو اجرای برنامه هایی مثل SMS خیلی راحت تر شده بود.
دوربین گوشی رو که باز کردیم فکر کردیم افتاب طلوع کرده(آخه هوا تاریک بود) تو کمترین زمان ممکن بین همه این گوشی های جدیدی که دیدم فوکوس میکنه و عکس میگیره فیلم برداری تو شبش نسبت به مال جی2 خودم و زد1 رفیقم خیلی خیلی عالی بود. دوربین جلوی ایفون هم که خودتون میدونید مثل اینه میمونه واقعا عالی بود(اینم نسبت به جی2 و زد1 میگم). اسلوموشن هم که واقعا یه چیز جذاب بود.
تو اجرای برنامه ها و دستورات هم که خودتون میدونید خیلی فوق العاده بود یعنی من اصلا حتی 0.1 ثانیه هم تاخیر ندیدم! ولی به نظرم نسبت به 5 اس تغییری نکرده بود! کلا 5اس همین جوری داشت پا به پای 6 میاومد.
حالا دوستان 6 الان چند شده که واقعا خودم حوس کردم شاید بعد از محرم بگیرم.:bighug:

از كجا گرفتين گرون شدم فكر كنم از زمانى كه من گرفتم.فك كنم 16 الان با 2600 خريد

رفتم موبایل فروشی یکی از رفیقام .. دیدم یکی اومد ایفون 6 داشت بعد اومده بود کاور 1500 تومانی رنگ سبز ( واقعا زشت بود ) انداخته بود روش :|:دی
در مورد دوربین اگر مقایسه تصویری زومیت یادت باشه در یکی از عکس ها که در اتاق و عکس شیشه شراب بود اکثر دوربینها تاریک بودند اما تنها برای ایفون 6 مثل روز، روشن عکس گرفته بود
پیام خوندن هم خوب مشخصه صفحه بزرگتر راحت تر هم میشه خوند چون فشار کمتری به چشم وارد میشه
اجرای برنامه ها هم همیشه IOS بخاطر روونی معروف بوده و هیچ کس منکرش نیست
مبارک رفیقت باشه

دوستان من تصمیم داشتم NOTE 3 N9005 بگیرم ولی منصرف شدم و نمیخوام زیاد پول خرج موبایل کنم. همین HTC Desire 816 Dual Sim هم برام گزینه خیلی مناسبی هست با توجه به قیمتش ...
واقعیت اینه که من نمیخوام با گوشی کار شاخی بکنم یا گیم خیلی گرافیک بالا بازی کنم. استفاده ام در حد وایبر و واتزآپ و اینا ... البته اپدیت اندروییدش برام مهم است.
با توجه به این مسائل گوشی در حد همون HTC مدنظرم بین 900 تا یه تومن چی بهتر سراغ دارید ؟

دوستان من تصمیم داشتم NOTE 3 N9005 بگیرم ولی منصرف شدم و نمیخوام زیاد پول خرج موبایل کنم. همین HTC Desire 816 Dual Sim هم برام گزینه خیلی مناسبی هست با توجه به قیمتش ...
واقعیت اینه که من نمیخوام با گوشی کار شاخی بکنم یا گیم خیلی گرافیک بالا بازی کنم. استفاده ام در حد وایبر و واتزآپ و اینا ... البته اپدیت اندروییدش برام مهم است.
با توجه به این مسائل گوشی در حد همون HTC مدنظرم بین 900 تا یه تومن چی بهتر سراغ دارید ؟

همین816خوبه اپدیت5هم براش میاد
اگه کوچکتر میخوای اس4الان950تومن بهترین انتخابه
ال جی جی2وجی پرو کارکرده هم پیدا کنی عالیه

همونو بخر حامد حالشو ببر مطمئن باش تو بازی هم کم نمیاره.
سنس عالیه و سریع گوشی هم بدون لگ و گیره.
کیفیت فیلم برداریش برام جالب بود وقتی دیدم! همین طور عکاسیش.
در کل به نسبت پولی که میدی عالیه.
داغ هم نمیکنه طوری که دستو بسوزونه :d
من که جز سنس با هیچ رابط کاربری دیگه ای تو اندروید حال نکردم.
تا گرفتی هم اپدیت کن و بعدش یه ریست فکتوری کن.

اپدیت معمولا برای پرچمدارهای یک شرکت میاد اما مثلا grand 2 سامسونگ گفته اپدیت 5 بهش میدم
الان چک کردم HTC گفته سری One 100% اپدیت میکنه و چیزی در مورد گوشی های دیگه نگفته
اما اگر واقعا اپدیت مهم هست نکسوس 5 بگیر که 100% اپدیت را در روز اول دریافت میکنه همچنین گوشی خوبی هم هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or