راهنمایی برای خرید موبایل

من که باهاش کار کردم خیلی خوبه. یک کیف هم داشت تازه روش خریدم :d
صفحه نمایشش رو کاغذ جالب نیست اما در عمل خیلی خوبه. مهم سایز صفحه این گوشی هستش که زیر 1 میلیون گزینه بدی نیست. باطری خوبی داره، قلم داره و خوب میشه باهاش نوشت و از Quick Memo استفاده کرد. اسپیکرهای خوبی هم داره که پشت گوشی نیست و زیر قرار داره!

دقیقا ... ولی من که گوشی های LG داشتم واقعا رازی بودم و مطمئن هستم که مشکلات و باگ های مسخره ای ندارند. از نظر آپدیت نرم افزاری هم تامین هستند.
توی G Pro Lite تا حالا هیچ گونه باگ، لگ، هنگ و غیره ندیدم. نمیگم بهترین خریده، اما یکی از بهترین هاست توی این قیمت :d
درسته خوبه ولی نسبت به قیمت افتضاحه اگه600به پایین بود ارزش خرید داشت.جی730از این بهتره قیمتش460تومن
هواوی یه قابلیت داره میتونی بازی ها رو مموری کارت نصب کنی دیگه احتیاج به روت نداره که براهمچین گوشی های با حافظه کم عالیه

من خودم هواوی دارم550پول دادم از خیلی لحاظ از اس3سامسونگ یا ال جی4اکس 800تومنی بهتره دیگه با از ال90اینا خیلی بهتره
هیچ لگ و هنگی هم نداشته تا حالا چندتا اپدیت براش اومده و4.4ورابط جدید هواوی هم قراربراش همین ماه بیاد.
انقد ساپورت خوبه منتظر اندروید5هستم:دی

الان به نظر من حاکم بی چون و چرای میان رده LG هستش! مخصوصا با گوشی های L80 و L90 ... حتی G pro Lite که فبلت خیلی خوبیه نسبت به قیمت

59355381407322939574.jpg

LG L70 هم هست
من می‌خواستم یه گوشیه ارزون قیمت بخرم بچه‌های این تاپیک بهم پیشنهاد کردند L70 بخرم
گوشیش واقعا حرف نداره
باتری با دوام
اندروید جدید
طراحی بسیار زیبا
سبک و نازک
خوشدست
صفحهٔ نمایشگر بزرگ و با کیفیت
داغ نمیکنه
قیمت ارزان
مارک مطمئن
از نظر سرعت و کارایی هم سریعتر و بهتر از گوشیهای دادشمند Note / S2
من که شگفتزده شدم
این گوشی ارزشش ۲ برابر قیمتش هست.

دیگه از Sharp AQUOS Crystal هم حتی نازکتر؟! :d
-----
حالا چرا بفروشی میلاد؟ سفارش مشتری بوده؟

برای دوستم گرفتم قراره هفته دیگه بدم بهش...جالب اینجاست 100 تومن از بازار کمتر افتاد با اینکه پول گمرک و پست و... دادم.البته پکش ساده بود
آرش اگه بخوام عوض کنم فقط نکسوس 6 میگیرم :D

سامسونگ دوتا گوشی کاملا فلزی معرفی کرد هر دو میان رده هستن امیدوارم قیمت احمقانه نذا
از نظر طراحی فوق العاده هستن فلزی.زیبا.باریک و سبک
A5مشخصات خوبی داره اگه قیمتش زیر300دلار باشه عالیه.

http://www.gsmarena.com/samsung_announces_galaxy_a3_and_galaxy_a5_duo_of_smartphones-news-10093.php

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان من جمعا فعلا از سامسونگ نا امیدم هستم و از خرید نوت4 پشیمون شدم بجاش چه چیزی پیشنهاد میشه بودجههم به 1700 تغییر کرد خودم نظر روی نوت3 و جی 3 هست مدل 32گیگ و نکسوس 9 کدوم رو بخرم لطفا مزایا و معایب هر کدوم رو بگید اول سخت افزار قدرتمن برام مهم هست کدوم قوی تره بعد خوش دستی و دوربین و نداشتن لگ و تاخیر

چرا ناامید و پشیمون شدی چی شنیدی باز؟:دی

آرش اگه بخوام عوض کنم فقط نکسوس 6 میگیرم
خیلی گندست میلاد :d نه به نکسوس 5 که مثل پر بود و انقدر خوش دست نه به این هیولا!
سامسونگ دوتا گوشی کاملا فلزی معرفی کرد هر دو میان رده هستن امیدوارم قیمت احمقانه نذا
CPU چهار هسته ای، دو گیگ RAM، بدنه فلزی، 16 گیگ حافظه داخلی، LTE، صفحه Super AMOLED با رزولوشن 720، دوربین 13 ... قیمت 1200000تومنی تایید شد و از 1500000 در ایران شروع میشه :|
این گوشی میان رده رو به بالا هستش و شک نکنید قیمتش تو مایه های S5 Mini خواهد بود.
پ.ن: نمیدونم چرا ولی حس می کنم یه جورایی سامسونگ می خواد S5 رو بزاره کنار. از طرفی آلفا رو خیلی سایت ها گذاشتند کنار دست S5 در حالی که از نظر سخت افزاری زمین تا آسمون فرق دارند، حالا هم یک میان رده معرفی شده در حالی که S5 Mini هنوز هست و هم قیمت خواهند بود!

از نظر طراحی فوق العاده هستن فلزی.زیبا.باریک و سبک
A5مشخصات خوبی داره اگه قیمتش زیر300دلار باشه عالیه.

Samsung announces Galaxy A3 and Galaxy A5 duo of smartphones - GSMArena.com news

- - -ویرایش - - -

چرا ناامید و پشیمون شدی چی شنیدی باز؟:دی
خبر فروش پایین ترش نسبت به رقبا شو ولی راستش رو بخای من هنوز هم نوت رو می خوام پس بقیه ی گوشی ها و تبلت ها رو ول می کنم فقط بودجه من 1900 هست چه مدت دیگه می تونم بخرم البته پولم تا 2100 هم راه داره فقط میشه یک لیست از معایب و مزایای نوت4 برام بنویسی چند تا سوال هم دربارش داشتم
1- اسپیکر هاش از نوت3 بهتره یانه
2- دوربینش نسبت به اس 5 چه تغییری کرده
3- سنسورهاش چطورن مثل s5 نیستن
4- حسگر اثر انگشتش پیشرفت داشته نسبت به S5 یا همون طوری بدرد نخوره
5- کدوم مدل بهتره نظر خودم رو اگزینوس هست چون هم 64 بیتی هست و هم قوی تره دیگه چه پیشرفت هایی داشته اگزینوس
6- کی قیمتش افت می کنه
7- نور صفحش از G3 بیشتره
8- می تونه نیاز هام رو تا دوسال برااورده کنه اجرای همه نوع گیم
من بیشتر به خاطر قلمش می خوامش
9- میشه با قلمش نقاشی کشید خیلی دوست دارم این کار رو
10- احتمالش چقدر هست که با رسیدن اندروید 5 نسخه اگزینوس 64 بیتی کار کنه

آخرین ویرایش:
جفتشون گوشی هایی هستند با صفحه نمایش بزرگ اما چند فرق اساسی :d

مزایای G3
دروبین به لطف فوکوس لیزری سرعت خیلی بیشتری داره و عکاسی تماما اتوماتیک هستش.
خیلی خوشدست تره و گردی پشت اون، کار با یک دست رو راحت میکنه در حالی که Note 3 خیلی بد دسته و نیاز دارید اکثر دو دسته با اون کار کنید.
طراحی بسیار زیبا تری داره
قدرت سخت افزاری بیشتری داره
جدیدتره

مزایای Note 3

قلم خیلی خوبی داره (البته اگر به کار شما میاد)
صفحه اون بزرگتره (0.2 اینچ فکر نمیکنم اون قدر تغییر باشه نسبت به G3 :d)

در خرید G3 شک نکنید!
ممنون برای راهنمایی.
دوتا سوال مهم دیگه.

خیلی جاها شنیدم که G3 با این که سخت افزار خیلی قوی ای داره اما گاها هنگ می کنه در حالی که Note III اینطور نیست.
دوم اینکه، من آدمی ام که وقتی یه دیوایس میگیرم، قشنگ کل سیستمشو باید در بیارمو نهایت استفاده رو ازش ببرم. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
سوال اینه که میشه G3 رو راحت روت کرد و روش کاستوم فریمور و اینجور چیزا نصب کرد یا نه؟ از Note III مطمئنم که از این لحاظ اصلا کم نداره.

دوست عزیز سامسونگ هنوز با اختلاف زیاد پرفروش ترین برند دنیاست.فقط سودش کم شده ولی سودش مهنوز از خیلی رقبا بیشتره
ولی اینکه سامسونگ فروشش بالا باشه یا کم چرا باید شمارو از خرید نوت4که از نظر اکثر سایت های دنیا بهترین گوشی وفبلت دنیاست پشیمون کنه؟؟؟؟:دی
اصلا منطقی نیست

ممنون برای راهنمایی.
دوتا سوال مهم دیگه.

خیلی جاها شنیدم که G3 با این که سخت افزار خیلی قوی ای داره اما گاها هنگ می کنه در حالی که Note III اینطور نیست.
دوم اینکه، من آدمی ام که وقتی یه دیوایس میگیرم، قشنگ کل سیستمشو باید در بیارمو نهایت استفاده رو ازش ببرم. نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.
سوال اینه که میشه G3 رو راحت روت کرد و روش کاستوم فریمور و اینجور چیزا نصب کرد یا نه؟ از Note III مطمئنم که از این لحاظ اصلا کم نداره.
بدترین گوشی برای روت کردن سری HTC one هستند که البته باز هم میشه اونها را روت کرد
در مورد لگ g3 هم ال جی اپدیت داد

خیلی جاها شنیدم که G3 با این که سخت افزار خیلی قوی ای داره اما گاها
هنگ
می کنه
هنگ نه دوست عزیز، لگ درست تره که به مکس های گاه و بی گاه اطلاق میشه. لگ داره اما اصلا اونطور نیست که تجربه کار با گوشی رو برای شما زهر کنه.
Note 3 هم همینطوره!
سوال اینه که میشه G3 رو راحت روت کرد و روش کاستوم فریمور و اینجور چیزا نصب کرد یا نه؟
مشکلی نداره و من که دیدم خیلی راحت باهاش کار می کنند.

ممنون برای راهنمایی.
دوتا سوال مهم دیگه.

جی3 لگ داشت و گهگاهی هم هنگ میکرد ولی خود گوشی فورا برنامه هارو میبست برای همین هنگ کردنش فقط تو چند ثانیه اس!
اما الان ال جی برای جی3 یه آپدیت 200 مگی داده که تمامی این مشکل هارو حل کرده! دیگه گوشی هنگ نمیکنه و اصلا لگ نداره!
اینی که گفتم چون رفیقم سرکار داره میگم هر روز دارم گوشیشو میبینم برای همین گفتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or