u_2
کاربر سایت
درسته خوبه ولی نسبت به قیمت افتضاحه اگه600به پایین بود ارزش خرید داشت.جی730از این بهتره قیمتش460تومنمن که باهاش کار کردم خیلی خوبه. یک کیف هم داشت تازه روش خریدم :d
صفحه نمایشش رو کاغذ جالب نیست اما در عمل خیلی خوبه. مهم سایز صفحه این گوشی هستش که زیر 1 میلیون گزینه بدی نیست. باطری خوبی داره، قلم داره و خوب میشه باهاش نوشت و از Quick Memo استفاده کرد. اسپیکرهای خوبی هم داره که پشت گوشی نیست و زیر قرار داره!
دقیقا ... ولی من که گوشی های LG داشتم واقعا رازی بودم و مطمئن هستم که مشکلات و باگ های مسخره ای ندارند. از نظر آپدیت نرم افزاری هم تامین هستند.
توی G Pro Lite تا حالا هیچ گونه باگ، لگ، هنگ و غیره ندیدم. نمیگم بهترین خریده، اما یکی از بهترین هاست توی این قیمت :d
هواوی یه قابلیت داره میتونی بازی ها رو مموری کارت نصب کنی دیگه احتیاج به روت نداره که براهمچین گوشی های با حافظه کم عالیه
من خودم هواوی دارم550پول دادم از خیلی لحاظ از اس3سامسونگ یا ال جی4اکس 800تومنی بهتره دیگه با از ال90اینا خیلی بهتره
هیچ لگ و هنگی هم نداشته تا حالا چندتا اپدیت براش اومده و4.4ورابط جدید هواوی هم قراربراش همین ماه بیاد.
انقد ساپورت خوبه منتظر اندروید5هستم