مبارکه ... کدوم مدل؟ Snapdragon یا Exynos؟
البته حسگرها بعد از مدتی از مزه اش کم میشه :d منم هفته های اول با Note 3 خیلی هوایی کار می کردم و هی دست موج می دادم (Air Gesture) یا خیلی تلاش می کردم با چشم صفحات اینترنتی رو مرور کنم :d
اما عملا خیلی خیلی کاربری نیست. جالبه اما فوق کاربری نیست!
نه 16 گیگ اصلا ارزش خرید نداره چون این گوشی کارت حافظه نمیخوره.
خوب مرد حسابی اگر غمی نداری برای این 250 تومن، خو برای چی تامل میکنی :d بده S5 یا G3
یه کمکی هم به این دوستتون کنید بد نیست :dدوستان بلکبری پاسپورت قیمت دلاریش چنده؟ با 600 دلار معرفی شد ولی الان همه جا حتی خود سایتش 800 دلاره،چطوریاست؟ تو خود آمریکا 600 دلاره فقط؟ بعد اینکه به نظرتون قیمتش کی میشکنه؟ الان تقریبا 3300 ـه،به نظرتون صبر کنم تا 700-2800 میرسه؟
ممنون
واقعا نیازت میشه این گوشی؟ جدی برای چی میخوای جای سوال بود برام :dدوستان بلکبری پاسپورت قیمت دلاریش چنده؟
واقعا نیازت میشه این گوشی؟ جدی برای چی میخوای جای سوال بود برام :d
توی GSM Arena قیمت رو به یورو زده حدود 600. یورو هم الان دیدم 4100. یعنی الان بخوایم با هزینه پستی خیلی خوشبینانه حساب کنیم میشه 2600.
- - -ویرایش - - -
یه متن حال بهم زنی رو گیم اسپات گذاشته از اپل شرمم میاد بذارم اینجا تن جابز بدبخت توی گور میلرزه با آدم هایی مثل Tim ...
آره همون .... دیگه انقدر علنی؟!آرش ...
نه من سلیقه کسی رو زیر سوال نمیبرم :d جالب بود آخه برام. توی ایران کلا کمتر کسی میره سمت این برند دیگه چه برسه Passport با طراحی خاصی که داره. این طراحی الزما نه خوبه (چون خیلی پهنه) نه بد فقط شدیدا به یک سلیقه خاص نیاز داره وگرنه دل آدم رو میزنه!ره چرا که نه؟ ملت چرا میرن آیفون و اینا میگیرن؟ منم از این خوشم اومده خب
واقعا نیازت میشه این گوشی؟ جدی برای چی میخوای جای سوال بود برام :d
توی GSM Arena قیمت رو به یورو زده حدود 600. یورو هم الان دیدم 4100. یعنی الان بخوایم با هزینه پستی خیلی خوشبینانه حساب کنیم میشه 2600.
- - -ویرایش - - -
یه متن حال بهم زنی رو گیم اسپات گذاشته از اپل شرمم میاد بذارم اینجا تن جابز بدبخت توی گور میلرزه با آدم هایی مثل Tim ...
خیلی گندست میلاد :dنه به نکسوس 5 که مثل پر بود و انقدر خوش دست نه به این هیولا!
طراحی ها و سیستم عامل بلکبری اگر نگیم بهترین ولی یکی از بهترین های دنیاست به نظرم.هر چند مشخصات سخت افزاری پاسپورت که بسیار خوبه هم دلیل دیگه ای واسه انتخابمه.به جرات میتونم بگم هماهنگی سخت افزار و نرم افزاری که بلکبری داره حتی آیفون هم نداره.آره همون .... دیگه انقدر علنی؟!
نه من سلیقه کسی رو زیر سوال نمیبرم :d جالب بود آخه برام. توی ایران کلا کمتر کسی میره سمت این برند دیگه چه برسه Passport با طراحی خاصی که داره. این طراحی الزما نه خوبه (چون خیلی پهنه) نه بد فقط شدیدا به یک سلیقه خاص نیاز داره وگرنه دل آدم رو میزنه!
طراحی ها و سیستم عامل بلکبری اگر نگیم بهترین ولی یکی از بهترین های دنیاست به نظرم.هر چند مشخصات سخت افزاری پاسپورت که بسیار خوبه هم دلیل دیگه ای واسه انتخابمه.به جرات میتونم بگم هماهنگی سخت افزار و نرم افزاری که بلکبری داره حتی آیفون هم نداره.
گوشی خاص برای افراد خاص:d