A.R.A.$.H
کاربر سایت
یک سال پیش الان شده 1250! واقعا سلطانه توی این قیمت و هنوزم گوشی با ارزشیه :dلامصب 1.500 پولشو دادما
دیگه انقدر اپل خواسته ساده بشه از اون ورش زده بیرون :d من کلا از طراحی 6 و بدتر از اون Plus خوشم نیومد. نوار پشت گوشی خیلی کلفت و توی چشمه، لنزی که بیرون زده به دل نمیشینه (بدبختی مثل S5 وسط نیست و به یک سمت متمایله و همون یک نقطه میزنه بالا) و Plus هم علاوه بر اینها، زره ای درش ظرافت های طراحی سامسونگ یا ال جی درش به کار نرفته که سایز کلی گوشی رو تا حد امکان کم کنند و تبدیل شده به یک غول.ولی امسال جعبه ی 6 خیلی ساده شده روش حتی ننوشته iPhone 6 فقط همون ایفون رو نوشته تازه روش هم دیگه عکس خود ایفون نیست بجاش سفیده!
محسن به نظرم تو زیاد اهل بازی و تماشای فیلم نبودی :d بده 5S بخر حداقل که افت قیمت هم کرده و هنوزم روح طراحی های زیبای اپل درش حضور داره :d 6 هنوز به نظرم حباب داره و هی میره بالا پایین. 16 گیگ هم که حرفی برای گفتن نمیذاره!
12 گیگ برای یک گوشی هوشمند این روزها بعید میدونم چیز منطقی باشه ها کارت حافظه هم که نمیخوره!چرا به هیچ وجه؟
ببین شما تمامی وضعیت ها رو در نظر بگیرید. یعنی تو همیشه شارژر رو شب داری و همیشه هم شب موفق به فول شارژ گوشی میشی؟ یه ذره زیاد با گوشی کار کنی و بیرون تموم کنه چطور؟من شنیدم باتریش مشکل داره که اونم فک نکنم در اون حد حاد باشه بیشتر فک میکنم شب بزنم تو شارژ فرداش دوباره شب بزنم تو شارژ
ارزش ریسک نداره. هیچ کس نبوده که از باطری این گوشی رازی باشه مگر اینکه مشکلی با این مسئله نداشته باشید که گوشیتون هر روز و شب یه سیم بهش وصل باشه :d
دوربینش بد نیست و 8 مگاپیکسله فقط. بیشتر از منوهای دوربین ایراد گرفته میشه که جابجایی بین اونها اعصاب خورد کنه.البته بعضی جاها دیده بودم دوربینشم اشکال میگرفتن
تایید میشهولی خوب ساپورتش خیلی قوی تر از گوشیای دیگس
بدنه خوره خش و اثر انگشت - باطری نه چندان مطرح - صفحه نمایش ضعیف - دوربین نه چندان موثر - سخت افزار قدیمی - خوش دست نبودنXperia Z
دیگه چه دلیلی میمونه برای خریدش رو نمیدونم :d
این باز بهتره. نسخه ضعیف شده G3 که در حد قیمتش خوبه. همون طراحی و کیفیت ساخت G3 رو داره و سیستم عاملش هم کاملا به روزه و از جدیدترین رابط کاربری LG بهره می بره.G3 Beat چیه؟