راهنمایی برای خرید موبایل

لطفا سوالام رو جواب بدید
خبر فروش پایین ترش نسبت به رقبا شو ولی راستش رو بخای من هنوز هم نوت رو می خوام پس بقیه ی گوشی ها و تبلت ها رو ول می کنم فقط بودجه من 1900 هست چه مدت دیگه می تونم بخرم البته پولم تا 2100 هم راه داره فقط میشه یک لیست از معایب و مزایای نوت4 برام بنویسی چند تا سوال هم دربارش داشتم
1- اسپیکر هاش از نوت3 بهتره یانه
2- دوربینش نسبت به اس 5 چه تغییری کرده
3- سنسورهاش چطورن مثل s5 نیستن
4- حسگر اثر انگشتش پیشرفت داشته نسبت به S5 یا همون طوری بدرد نخوره
5- کدوم مدل بهتره نظر خودم رو اگزینوس هست چون هم 64 بیتی هست و هم قوی تره دیگه چه پیشرفت هایی داشته اگزینوس
6- کی قیمتش افت می کنه
7- نور صفحش از G3 بیشتره
8- می تونه نیاز هام رو تا دوسال برااورده کنه اجرای همه نوع گیم
من بیشتر به خاطر قلمش می خوامش
9- میشه با قلمش نقاشی کشید خیلی دوست دارم این کار رو
10- احتمالش چقدر هست که با رسیدن اندروید 5 نسخه اگزینوس 64 بیتی کار کنه
جواب بدید دوستان لطفا

واسه بازى صدرصد ios بهتره برنامه ها بهتر باهاش optimize ميشن

لطفا سوالام رو جواب بدید
خبر فروش پایین ترش نسبت به رقبا شو ولی راستش رو بخای من هنوز هم نوت رو می خوام پس بقیه ی گوشی ها و تبلت ها رو ول می کنم فقط بودجه من 1900 هست چه مدت دیگه می تونم بخرم البته پولم تا 2100 هم راه داره فقط میشه یک لیست از معایب و مزایای نوت4 برام بنویسی چند تا سوال هم دربارش داشتم
1- اسپیکر هاش از نوت3 بهتره یانه
2- دوربینش نسبت به اس 5 چه تغییری کرده
3- سنسورهاش چطورن مثل s5 نیستن
4- حسگر اثر انگشتش پیشرفت داشته نسبت به S5 یا همون طوری بدرد نخوره
5- کدوم مدل بهتره نظر خودم رو اگزینوس هست چون هم 64 بیتی هست و هم قوی تره دیگه چه پیشرفت هایی داشته اگزینوس
6- کی قیمتش افت می کنه
7- نور صفحش از G3 بیشتره
8- می تونه نیاز هام رو تا دوسال برااورده کنه اجرای همه نوع گیم
من بیشتر به خاطر قلمش می خوامش
9- میشه با قلمش نقاشی کشید خیلی دوست دارم این کار رو
10- احتمالش چقدر هست که با رسیدن اندروید 5 نسخه اگزینوس 64 بیتی کار کنه
جواب بدید دوستان لطفا
این سوال هایی که شما میپرسی رو از خود مدیر عامل سامسونگ هم بپرسی نمیتونه بهتون جواب بده!:blink:
آخه ما از کجا بدونیم تو اندروید 5 اگزینوس 64 بیتی کار میکنه یا نه؟!!!! هنوز خود سامسونگ هیچ چیزی در مورد این مسئله نگفته!
اما جواب سوالاتون:
1.تو بررسی خوندم که مثل قبلی ها میمونه چندان قوی نیست و تو صدای آخرش کیفیت خوبی نداره.
2.هنوز کار نکردم باهاش ولی میگن خیلی دوربین خوبی داره.
3.نمیدونم
4.نمیدونم
5.به نظر من فرق چندانی نداره.
6.به این زودی ها افت نداره
7.نمیدونم
8.رو گوشی های اندرویدی نمیشه نظر قطعی داد چون همین الانش هم گیم سنگین دیتا دار پدر گوشی رو در میارن! ولی در مورد ایفون میشه گفت بله تازه بیشتر هم جواب میده.
9.بله میشه کشید ولی دیگه انتظار نداشته باشین در حد دادماست نقاشی با سایه های تیره و تاریک بکشین!!!
10.جواب دادم.
در کل هنوز گوشی پخش نشده! یعنی هنوز دست کسی ندیدم که ازش بپرسم شما هم بهتره برید نمایندگی سامسونگ تو شهر خودتون اونجا باهاش کار کنید خیلی بهتره الان این جوری شاید با جواب های من یا دوستان دیگه نظرتون نسبت به نوت4 عوض بشه.

دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟ LG G2 vs S4
یعنی پایین بری بالا بیای، هیچ دلیلی پیدا نمیشه که بگیم S4 بهتر از G2 هستش مگر کارت حافظه!
الان یکی بیاد منطقی با دلیل به من بگه S4 مدل 8 هسته ای یا Z1؟
من S4 رو به چند دلیل ترجیح میدم:
صفحه نمایش = گوشی صفحه نمایش خوبی نداشته باشه، اصلا من رقبتم نمیشه نگاهش کنم حلا هر چقدر قراره قشنگ و با کیفیت باشه بدنه اون. Z1 صفحه TFT با رنگ های به شدت مرده و زاویه دید ضعیف داره.
خوش دستی = هر دو گوشی 5 اینچ هستند ولی از نظر راحتی کار، Z1 خیلی بد دست و سنگینه.
و از همه مهمتر برای شما در حال حاضر: ارزون تر بودن! که صفر مالی نشید.

یعنی پایین بری بالا بیای، هیچ دلیلی پیدا نمیشه که بگیم S4 بهتر از G2 هستش مگر کارت حافظه!

من S4 رو به چند دلیل ترجیح میدم:
صفحه نمایش = گوشی صفحه نمایش خوبی نداشته باشه، اصلا من رقبتم نمیشه نگاهش کنم حلا هر چقدر قراره قشنگ و با کیفیت باشه بدنه اون. Z1 صفحه TFT با رنگ های به شدت مرده و زاویه دید ضعیف داره.
خوش دستی = هر دو گوشی 5 اینچ هستند ولی از نظر راحتی کار، Z1 خیلی بد دست و سنگینه.
و از همه مهمتر برای شما در حال حاضر: ارزون تر بودن! که صفر مالی نشید.
آقا خیلی خوب مشاوره میدی انصافاً:d
خوب Z1 به کلی خط میخوره چندین نقد و بررسی هم خوندم بیشتر از پردازنش تعریف میشه تا چیزه دیگه. فقط آخرین موردی که میمونه پردازنده ی این S4 هشت هسته ای هست خیلی اذیت میکنه یا نه یه چیز معمول هست و تو کارای سنگین خودش رو نشون میده بیشتر؟ شنیدم بعضی اوقات براثر گرما به در پشتی هم آسیب میزنه و ابش میکنه حتی؟ در مقایسه با G2 (که اونم از پردازندش خیلی تعریف میشه و اکثراً نمره کامل گرفته) چه جوریاس عملکرد قابل قبولی داره یا نه؟

شنیدم بعضی اوقات براثر گرما به در پشتی هم آسیب میزنه و ابش میکنه حتی؟
ببین من ویدئو گیمینگ این گوشی رو دیدم. ده دقیقه طرف یک کله بازی HD میره و مشکلی نیست. آره گرم میشه و اصلا هم منکرش نمیشم!
شما یه S4 بخرید و به کیت کت آپدیت کنید مشکلی نخواهید داشت به اون صورت از بابت گرما. چقدر مگه آدم بازی میکنه با گوشی؟ در حالت عادی هم که هیچ مشکلی نداره.
در مقایسه با G2
G2 رو اصلا نیار وسط. قیمت اون 1250 هستش و اگر چنین پولی داری، بهترین خرید ممکن هستش از هر لحاظی که بگی :d یه خورده بیشتر نمیتونی بذاری برای G2؟ یه چیز عمری بخر :d

ببین من ویدئو گیمینگ این گوشی رو دیدم. ده دقیقه طرف یک کله بازی HD میره و مشکلی نیست. آره گرم میشه و اصلا هم منکرش نمیشم!
شما یه S4 بخرید و به کیت کت آپدیت کنید مشکلی نخواهید داشت به اون صورت از بابت گرما. چقدر مگه آدم بازی میکنه با گوشی؟ در حالت عادی هم که هیچ مشکلی نداره.

G2 رو اصلا نیار وسط. قیمت اون 1250 هستش و اگر چنین پولی داری، بهترین خرید ممکن هستش از هر لحاظی که بگی :d یه خورده بیشتر نمیتونی بذاری برای G2؟ یه چیز عمری بخر :d
من که زیاد بازی نمیکنم به جز کلش مگر بازی جون دار بیاد حوس کنم بازی کنم یکم:d در مورد گوشی هم گوشی قبلی من G2 بود که به رحمت خدا رفت دست دو میتونم تا 900 تومن هم گیر بیارم تمیز در حد آک ولی متاسفانه 16Gb هست واقعاً بین اینو S4 دودلم خدا رو چه دیدی شاید تونستم یکم جور کنم همون G2 رو بگیرم باز یه گوشی بود که واقعاً راضی بودم ازش هم کارایی هم استیل خیلی قشنگی داشت:d

من که زیاد بازی نمیکنم به جز کلش مگر بازی جون دار بیاد حوس کنم بازی کنم یکم:d در مورد گوشی هم گوشی قبلی من G2 بود که به رحمت خدا رفت دست دو میتونم تا 900 تومن هم گیر بیارم تمیز در حد آک ولی متاسفانه 16Gb هست واقعاً بین اینو S4 دودلم خدا رو چه دیدی شاید تونستم یکم جور کنم همون G2 رو بگیرم باز یه گوشی بود که واقعاً راضی بودم ازش هم کارایی هم استیل خیلی قشنگی داشت:d
سعی کن G2 بخری. نشد هم مشکلی نیست. S4 هم خرید خوبیه نسبت به قیمت.

من lg l40 دارم .. راحت هم باهاش کلش بازی میکنم ... 250 تومان هم بیشتر پولش نیست !

خوب همون G2 پسند شد منتها چون از نظر مالی تو مذیغه ام (مضیقه ، مذیقه ، مظیقه و...:d) نسخه ی 16 گیگ رو میگیرم ایشالله که باهاش کنار بیام. الان غمم گرفت که کاشکی پول داشتم و G3 میگرفتم یه مقایسه زدم دیدم زیاد تفاوت ندارن با هم اون کارایی که من میخوام بکنم هم همین گوشی جواب میده. خلاصه دم همتون گرم که راهنمایی دادین و منو از Nexus دوباره رسونید به همین G2:d

دوستان این G2 من خبر نداشتم مثل این گروه S و Note و در کل گوشی های مختلف سامسونگ مدل بندی داره؟ فرقی دارن؟ چون من یه 32 گیگ پیدا کردم میخوام ببینم چه جوریاس که اگر مشکل نداره اون رو بگیرم

فون ارنا اولین برسی رو توربو و نکسوس6انجام داده
به توربو امتیاز9.2داده
به نکسوس هم9.3.البته همیشه به نکسوس ها بالاترین امتیاز رو میده:دی
امسال فکر کنم فقط به نوت4امتیاز9.3داده بود

چندتا تست های مسخره مقاومت نوت4دیدم نمایشگرش مثل اس5خیلی مقاوم بود.درکل مقاومتش خیلی خوب بود
یه مقایسه سرعت نوت4 هم دیدم که ایفون6پلاس رو نابود کرد.عجیب بود چون باید iosخیلی سریعتر باشه
تو چندتا تست دیگه ایفون سریعتر بود در کل این تست ها مزخرف

یعنی خدایی هر طور حساب کنی z1 سرتر از s4 هست... من الان نزدیک دو ماهه z1 دارم اصلا صفحه نمایشش اونی نیست که میگن (آرش :d) از روبرو بنظرم خیلی خوبی و حتی زیر آفتاب نورشو زیاد کنی راحت میشه کار کنی باهاش زاویه دیدش کمه که واقعا نشده من تا حالا از بقل با گوشیم کار کنم...دوربین خیلی خوبی داره بدنه بهتری داره سخت افزار بهتریم نسبت به s4 داره یعنی جفتشو دو دقیقه بگیری دستت کار کنی راحت میتونی تصمیم بگیری...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or