leon kennedy
کاربر سایت
Z2 رو خط بزن. بین سه گزینه دیگه هم بحث سلیقه هستش و ببینید کدوم امکانات برای شما ملاک هستش:کدوم یک از مدلهای زیر در رنج قیمت 1.500 تا 1.700 بهتره؟
آخ آخ آخ.....لامصب میدرخشه......My phone
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
سلام دوستان ، تا چند روز دیگه موبایل میخرم . کدوم یک از مدلهای زیر در رنج قیمت 1.500 تا 1.700 بهتره؟
xperia z2
s5
lg g3
htc one m8
الان 5S خیلی مقاومت داره؟ مثل چی رنگش میره و با کوچکترین ضربه کوفتگی می گیره :d کلا آیفون درسته آلومینیومه اما حساسه و اینطور نیست اون رو مثل یک گوشتکوب مقاوم تصور کنیم.فقط ای کاش مقاومت 5s رو داشت
والا من که تع حالا 5s نداشتم که بخوام با اطمینان بگم ولی با توجه به تست هایی که دیدم مثه این که مقاومت بیشتری داشت.....الان 5S خیلی مقاومت داره؟ مثل چی رنگش میره و با کوچکترین ضربه کوفتگی می گیره :d کلا آیفون درسته آلومینیومه اما حساسه و اینطور نیست اون رو مثل یک گوشتکوب مقاوم تصور کنیم.
این تا خوردن و خورد شدن iPhone 6 و Plus هم من با دیدن فیلم های Android Auth متوجه شدم که عشقی هستش! طرف گوشی به اون گندگی رو با صورت میزنه زمین اما فقط یه ذره خورده شیشه میریزه اطراف اما توی ویدوهای دیگه، با اولین ضربه به گوشه، صفحه نفله میشه!
همینو خواستم بگم که به تست های داخل اینترنت اکتفا نکنید :d خیلی نتیجه ها Random هستش.والا من که تع حالا 5s نداشتم که بخوام با اطمینان بگم ولی با توجه به تست هایی که دیدم مثه این که مقاومت بیشتری داشت
به نظر من z2 خیلی عالیه بعدشم htc ولی دوربینش تعریفی نداره
مبارکه
به چه قیمتی و از کجا گرفتی ؟