راهنمایی برای خرید موبایل

کدوم یک از مدلهای زیر در رنج قیمت 1.500 تا 1.700 بهتره؟
Z2 رو خط بزن. بین سه گزینه دیگه هم بحث سلیقه هستش و ببینید کدوم امکانات برای شما ملاک هستش:
M8 = بهترین اسپیکرها - سرعت در رابط کاربری - سادگی - بدنه با کیفیت
G3 = دوربین عالی - بزرگترین صفحه نمایش بین این 3 گزینه در عین حال بسیار خوش دست - بدنه با کیفیت
S5 = حداکثر امکانات (اینکه تا چه حد استفاده کنید مهمه) - دوربین عالی - ضد آب و غبار - کوچکترین در عین حال خوش دست ترین - ارزونترین
اینا برجسته ترین نکات هر سه گوشی هستند. ببینید شما کدوم امکانات رو می پسندید. هر 3 گوشی هم از نظر سخت افزاری بسیار قدرتمند هستند پس فکر خودتون رو با فرکانس CPU ها مشغول نکنید!

فقط ای کاش مقاومت 5s رو داشت
الان 5S خیلی مقاومت داره؟ :-/ مثل چی رنگش میره و با کوچکترین ضربه کوفتگی می گیره :d کلا آیفون درسته آلومینیومه اما حساسه و اینطور نیست اون رو مثل یک گوشتکوب مقاوم تصور کنیم.
این تا خوردن و خورد شدن iPhone 6 و Plus هم من با دیدن فیلم های Android Auth متوجه شدم که عشقی هستش! طرف گوشی به اون گندگی رو با صورت میزنه زمین اما فقط یه ذره خورده شیشه میریزه اطراف اما توی ویدوهای دیگه، با اولین ضربه به گوشه، صفحه نفله میشه!

الان 5S خیلی مقاومت داره؟ :-/ مثل چی رنگش میره و با کوچکترین ضربه کوفتگی می گیره :d کلا آیفون درسته آلومینیومه اما حساسه و اینطور نیست اون رو مثل یک گوشتکوب مقاوم تصور کنیم.
این تا خوردن و خورد شدن iPhone 6 و Plus هم من با دیدن فیلم های Android Auth متوجه شدم که عشقی هستش! طرف گوشی به اون گندگی رو با صورت میزنه زمین اما فقط یه ذره خورده شیشه میریزه اطراف اما توی ویدوهای دیگه، با اولین ضربه به گوشه، صفحه نفله میشه!
والا من که تع حالا 5s نداشتم که بخوام با اطمینان بگم ولی با توجه به تست هایی که دیدم مثه این که مقاومت بیشتری داشت.....

والا من که تع حالا 5s نداشتم که بخوام با اطمینان بگم ولی با توجه به تست هایی که دیدم مثه این که مقاومت بیشتری داشت
همینو خواستم بگم که به تست های داخل اینترنت اکتفا نکنید :d خیلی نتیجه ها Random هستش.
توی فیلم های Drop Test قدیمی همون سایت آندروید که گفتم، اشاره می شد که این ویدئوها صرفا سرگرمی هستند و زندگی واقعا کاملا تصادفی هستش همه چیز.
پس اطمینان نکنید به هر ویدئویی. اما در کل بدنه 5S آنچنان مقاومتی نداره. از هر 10 آیفون 5 یا 5S دست دو فروشی، 8 تای اونها یا نقطه داره یا رد بامپر یا لهیدگی که همگی هم خیلی راحت ایجاد شدند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or