راهنمایی برای خرید موبایل

دوستان نقد دیجی کالا در مورد z3 را خوندم خیلی خیلی ازش تعریف کرده من که باورم نمیشد این قد از گوشی تعریف کنه .
خوب 2400 یا 700 دلار پولشه، دومین پرچمدار سونی در سال 2014 هستش و اکثر ایرادات نسخه های گذشته رو رفع کرده. اما در کل نقد و بررسی فروشگاه ها رو هیچ وقت مطالعه نکن چون بد نمی گند از گوشی یا اینکه ایرادی هم داشته باشه، اون رو خیلی کوچیک جلوه می کنند :d
Z3 عملا هیچ گونه فرق بنیادینی با Z2 نداره که آدم بگه 1 میلیون بیشتر خرج کنه! Z2 تغییرات بیشتری نسبت به Z1 داشت. البته Z2 گوشی بی نقصی هم نیست. شدیدا داغ میشه (10 درجه بیشتر از S5 اگزینوس - فیلم هاش موجوده)، بد قوارست و یک سری مواقع هستش که overheat میکنه و حتی زومیت هم به اون اشاره می کنه توی ویدئو خودش!
زمان و تجربه کاربران مختلف فقط ثابت میکنه که تغییرات Z3 مثبت بوده یا خنثی.
بچه ها 6 چه رنگی خوبه؟
سلیقه سلیقه سلیقه .... هیچ کس نمیدونه نظر هرکس نسبت به رنگ ها چیه :d به من باشه میگم طلایی حالا یک عده این رنگ رو زنونه یا لوس خطاب می کنند در حالی که من میگم جذابه و مثل سیاه مرده نیست!
اون نوارهای کلفت پشت 6 کلا طراحی رو خراب کرده به نظرم. الان مثلا HTC One M8 توی رنگ نقره ای یه نوار سفید داره که زشته اما این نوار توی رنگ خاکستری مشکی شده که خیلی قشنگ با بدنه همخونی داره و ضایع نیست.

اگه شرکت هم گوشیو ساپورت نکنه (مثلا اس3 i9300) همیشه رام های دیگه هستن :d
کلی aosp ریخته ، رام نوت 2 هم بود فک کنم که برا اس3 پورت شده بود.

فردا یا پس فردا هم میخوام جی 3 بگیرم بوت لودرش هم به روشی آنلاک کردن حله همه چی :d

بچه ها ی سوال اینجا بپرسم زود تر به نتیجه میرسم.
من بابام 5S داره میخوام برنامه از ایتونز بگیرم هی میگه ی تایم دیگه تلاش کن یا مثلا میخواستم اپدیت 8.0.2 بگیرم یهو ارور میده میگه در حین اپدیت مشکلی پیش اومده. چیکار باید بکنم؟ به کامپیوتر وصل کنم با ایتونز میتونم اپدیت کنم؟

بچه ها ی سوال اینجا بپرسم زود تر به نتیجه میرسم.
من بابام 5S داره میخوام برنامه از ایتونز بگیرم هی میگه ی تایم دیگه تلاش کن یا مثلا میخواستم اپدیت 8.0.2 بگیرم یهو ارور میده میگه در حین اپدیت مشکلی پیش اومده. چیکار باید بکنم؟ به کامپیوتر وصل کنم با ایتونز میتونم اپدیت کنم؟

چیز پی ان وصل شو

دوستان Iphone 5c ارزش خريدن داره الان قيمت 16 حدود 1.5 هستش دوستاني که باهاش کار کردن کمک کنن
1500 براي گوشي که تازه نسخه پلاستيکي و مثلا ارزون يک شرکت هستش؟ 1500 براي گوشي که حافظه در دسترس اون تنها 12 گيگه و قابل ارتقا هم نيست؟ 1500 براي گوشي که دوربين اون تنها 8 مگاپيکسله؟ 1500 براي گوشي که صفحه نمایش 4 اینچی داره؟
اشتباه محض هستش خريد اين گوشي عزيز. پول اون رو بدي با صد تومن اضافه 5S دست دو تميز باز آدم کمتر زورش مياد! هر چند اون هم حافظه محدودي داره.

دوستان دیشب رفتم نمایشگاه موبایل رفتم غرفه سامتل ی گوشی zte بود خیلی سرعتش عالی بود واقعا برام تعجب آور بود و قدرت خیلی خوبی هم داشت.مدل گوشی همnubia z5s mini
بود و یکی دیگر از مزایای گوشی طراحی خیلی فوقالعادش بود.
کسی میدونه zte برای کدوم کشور هست و برند معتبری هست یا نه؟

دوستان دیشب رفتم نمایشگاه موبایل رفتم غرفه سامتل ی گوشی zte بود خیلی سرعتش عالی بود واقعا برام تعجب آور بود و قدرت خیلی خوبی هم داشت.مدل گوشی همnubia z5s mini

zte که مال چین هست ولی دیگه چجور جواب داده رو نمیدونم چون این جور گوشیا تو ایران هنوز جا نیفتاده

برند خوبیه معتبره.رقیب هواوی ولی این گوشی خیلی گرونه با پول این میشه اس4گرفت که خیلی بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^
  • ravi

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or