A.R.A.$.H
کاربر سایت
خوب 2400 یا 700 دلار پولشه، دومین پرچمدار سونی در سال 2014 هستش و اکثر ایرادات نسخه های گذشته رو رفع کرده. اما در کل نقد و بررسی فروشگاه ها رو هیچ وقت مطالعه نکن چون بد نمی گند از گوشی یا اینکه ایرادی هم داشته باشه، اون رو خیلی کوچیک جلوه می کنند :dدوستان نقد دیجی کالا در مورد z3 را خوندم خیلی خیلی ازش تعریف کرده من که باورم نمیشد این قد از گوشی تعریف کنه .
Z3 عملا هیچ گونه فرق بنیادینی با Z2 نداره که آدم بگه 1 میلیون بیشتر خرج کنه! Z2 تغییرات بیشتری نسبت به Z1 داشت. البته Z2 گوشی بی نقصی هم نیست. شدیدا داغ میشه (10 درجه بیشتر از S5 اگزینوس - فیلم هاش موجوده)، بد قوارست و یک سری مواقع هستش که overheat میکنه و حتی زومیت هم به اون اشاره می کنه توی ویدئو خودش!
زمان و تجربه کاربران مختلف فقط ثابت میکنه که تغییرات Z3 مثبت بوده یا خنثی.
سلیقه سلیقه سلیقه .... هیچ کس نمیدونه نظر هرکس نسبت به رنگ ها چیه :d به من باشه میگم طلایی حالا یک عده این رنگ رو زنونه یا لوس خطاب می کنند در حالی که من میگم جذابه و مثل سیاه مرده نیست!بچه ها 6 چه رنگی خوبه؟
اون نوارهای کلفت پشت 6 کلا طراحی رو خراب کرده به نظرم. الان مثلا HTC One M8 توی رنگ نقره ای یه نوار سفید داره که زشته اما این نوار توی رنگ خاکستری مشکی شده که خیلی قشنگ با بدنه همخونی داره و ضایع نیست.