راهنمایی برای خرید موبایل

سلام دوستان زومیت هم بررسی نوت 4 رو گذاشت و من الان رسما بین نوت 4 / اسند میت7/ ایپد ایر2 / نکسوس 9 و تبلت اکسپریا z3 کامپکت موندم می خوام دو سه ماه دیگه هم صبر کنم(حداکثر اسفند) تا قیمتاشون معقولشه و بیان تو بازار
نیاز های من : 1- داشتن سخت افزار قدرتمند تا دو سه سال بشه همه چیز روش نصب کرد (بازی)
2- نداشتن لگ و تاخیر و هنگ نکردن
3- دوام باتری خوب
4- می خوام با دستگاه فیلم سینمایی نگاه کنم
5- دوربین خوب و با کیفیت
ویک سوال جدا
اصلا دستگاه های اندرویدی برای گیم خوب هستند؟

سلام دوستان زومیت هم بررسی نوت 4 رو گذاشت و من الان رسما بین نوت 4 / اسند میت7/ ایپد ایر2 / نکسوس 9 و تبلت اکسپریا z3 کامپکت موندم می خوام دو سه ماه دیگه هم صبر کنم(حداکثر اسفند) تا قیمتاشون معقولشه و بیان تو بازار
نیاز های من : 1- داشتن سخت افزار قدرتمند تا دو سه سال بشه همه چیز روش نصب کرد (بازی)
3- دوام باتری خوب
5- دوربین خوب و با کیفیت
ویک سوال جدا
note 4 پیشنهادم هست
و خیالت راحت اندروید مشکلی نداره
برای بازی کردن هم راحت بازی ها گیرت میاد و میتونی نصب کنی

آقا دیشب رفته بودم دیگه نهایی HTC Desire 816 رو بگیرم نمایندگی اش دو سیمکارته اش رو با گارانتی می گفت یک و 150 ... یعنی از قیمت تهران هم ۸۰-۷۰ت گرون تر !
حالا دوستم بهم گفت که برو بیشتر تحقیق کن و چرا اصلاْ Sony Xperia Z II یا اولترا نمیگیری که خیلی بهتر این هستند ... خلاصه من رفتم بازم توی نخ ...
نظرات اساتید اهل فن چیه‌ !؟

حالا دوستم بهم گفت که برو بیشتر تحقیق کن و چرا اصلاْ Sony Xperia Z II یا اولترا نمیگیری که خیلی بهتر این هستند
اولترا خیلی بد قوراه و گنده هستش! به عنوان گوشی روانی میشی بخوای اینو دنبال خودت راه بندازی.
Z2 قیمتش 1500 هستش نه 1 میلیون و خورده ای مثل اولترا و 816. که اگر به این قیمت باشه خوب گزینه های مطرح بیشتری هم در بحث فبلت ها پیدا میشه نسبت به 816 و والترا!

3- دوام باتری خوب
5- دوربین خوب و با کیفیت
ویک سوال جدا
با توجه به نیاز های شما من آیپد ایر ۲ رو پیشنهاد مییدم به دلایل زیر:
۱. از لحاظ سخت افزاری فوق‌العاده قوی تر شده (اولین دیوایس پرتابل اپل که از ۲ گیگ رم استفاده می‌کنه. )
۲. کلا لگ٬ تاخیر و هنگ کردن در iOS خیلی خیلی کمه.
۳. باتری عالی (۱۰ ساعت کار)
۴. برای فیلم دیدن خوبه (نه عالی به خاطر 4:3 بودن تصویر) که البته زیاد مشکلی نیست.
۵. بهترین دوربین بین تبلت ها ( کلی اپل در کنفرانسش رو دوربین مانور داد)

- دستگاه های اندرویدی برای گیم خوب هستن و مشکلی ندارند٬ ولی بازی ها برای iOS همیشه optimize تر بودن و روون تر و بهتر اجرا می‌شدن معمولا هم یه سری بازی های AAA یا انحصاری کامل iOS هستن یا انحصار زمانی.

کلا با توجه به نیاز شما که فیلم و بازی هست٬ دیوایس کوچیک مثل Note 4 توصیه نمیشه٬ بهتره برید سراغ تبلت

اولترا خیلی بد قوراه و گنده هستش! به عنوان گوشی روانی میشی بخوای اینو دنبال خودت راه بندازی.
Z2 قیمتش 1500 هستش نه 1 میلیون و خورده ای مثل اولترا و 816. که اگر به این قیمت باشه خوب گزینه های مطرح بیشتری هم در بحث فبلت ها پیدا میشه نسبت به 816 و والترا!

بله درست میگید ولی میگم که دستم بازه یه مقدار ...
البته دوستان گفتند که NOTE 3 در همین حدود خیلی عالی تر از سری Z سونی هست .

3- دوام باتری خوب
5- دوربین خوب و با کیفیت
ویک سوال جدا
ipad air 2 :)

بله درست میگید ولی میگم که دستم بازه یه مقدار
شک نکن که درست گفتند این دوستان :d شما یک Galaxy Note 3 مدل N9005 بخرید. به جرات میگم بهترین فبلت تا این قیمته!
دوربین عالی، سخت افزار عالی، صفحه نمایش بزرگ و با کیفیت، حمل راحت (در مقایسه با این انتخاب های دیگه شما) و غیره

واقعا چه قدر آدم خر (ببخشیدا) زیاد شده!
رفیقم رفته باساژ پایتخت ایفون 6 مدل 64 خریده 3100 ولی ی ماه دیگه مغازه دار بهش میده! چرا چون پایتخت 64 تحویل آنی میداده 3400 تا 3550 ولی نرفته بازار موبایل با قیمت 3200 تحویل آنی بخره!!!:|
------------------------------
آقا امسال اپل چرا جعبه های ایفون6 رو خیلی ساده مسخره زده! مثلا تو 5 اس رو جعبه عکس خود گوشی بود ولی مال 6 جلوی جعبه تماما سفیده!

آخرین ویرایش:
آقا دیشب رفته بودم دیگه نهایی HTC Desire 816 رو بگیرم نمایندگی اش دو سیمکارته اش رو با گارانتی می گفت یک و 150 ... یعنی از قیمت تهران هم ۸۰-۷۰ت گرون تر !
حالا دوستم بهم گفت که برو بیشتر تحقیق کن و چرا اصلاْ Sony Xperia Z II یا اولترا نمیگیری که خیلی بهتر این هستند ... خلاصه من رفتم بازم توی نخ ...
نظرات اساتید اهل فن چیه‌ !؟
سلام. خیلی گرون گفته بهت. من دوسیمکارتشو واسه مادرم خریدم 980تومان.البته بدون گارانتی( گارانتی عملا هیچ فایده ای نداره)گوشی بسیار زیبا و خوش دستی هم هست. اندروید ال هم براش میاد.

سلام. خیلی گرون گفته بهت. من دوسیمکارتشو واسه مادرم خریدم 980تومان.البته بدون گارانتی( گارانتی عملا هیچ فایده ای نداره)گوشی بسیار زیبا و خوش دستی هم هست. اندروید ال هم براش میاد.
تو علائدین من 940 هم دیدم بفروشن.
به نسبت پولش میارزه.

3- دوام باتری خوب
5- دوربین خوب و با کیفیت
ویک سوال جدا

نوت4تو فبلت گوشی و ای پد ایر2تو تبلت چیزیه که تو میخوای
نوت4بهترین گوشی و فبلت دنیاست و ایر2،هم بهترین تبلت
نوت4.قوی ترین سخت افزار.بهترین دوربین.بهترین رابط رو داره.تو برسی ها گفتن تاچ وایز خیلی رونتر شده و لگ و هنگی هم نداره.باتری عالی
اگه صفحه بزرگتر میخوای ایر2.قوی ترین سخت افزار.دوربین عالی.iosهم 8.1رونه و بدون هنگ و لگ.باتری عالی

اکسپریا.نکسوس هم عالین ولی اون دوتا بهتر
هواوی میت7هم عالیه ولی در حد نوت نیست قیمتش بهتره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or