راهنمایی برای خرید موبایل

ااااا بابک جان تویی؟!
چرا یوزرتو عوض کردی؟ حالا الان باید امضا و یوزرتو بکنی iPhone 6 :d
مبارکت باشه یه بررسی ازش بزار اینجا تا بچه ها ازش استفاده کنن.
منم به احتمال زیاد بعد از محرم میخوام 6 بگیرم.

ااااا بابک جان تویی؟!
چرا یوزرتو عوض کردی؟ حالا الان باید امضا و یوزرتو بکنی iPhone 6 :d
مبارکت باشه یه بررسی ازش بزار اینجا تا بچه ها ازش استفاده کنن.
منم به احتمال زیاد بعد از محرم میخوام 6 بگیرم.

اره محسن خودمم.والا زیاد اهل بررسی نیستم اما اگه هر سوالی داشته باشد در خدمتم

بله انجام دادم.همه چى شايعست اگه با زور هركول باشه بله آهن هم خم ميشه
نه خدایی انجام دادی :d ? کسی میتونه اینکارو با گوشی خودش بکنه؟ :d(اونم ایران بدون گارنتی و...)

کلا به این راحتی خم نمیشه اما وسط گوشی اونجاهایی که دکمه ولوم هست تو طراحی 2 تا حفره وجود داشته که اپل بخاطر استحکام 2 قطعه فلز گذاشته اونجا!حالا همون قسمت شده پاشنه آشیل گوشی ...یعنی اگه انگشت های شست رو بزارید اونجا با یه فشار کم خیلی راحت میتونید گوشی رو خم کنید.
الان ویدئو های Air 2 هم اومده تو یکیش طرف کامل توضیح میده اونجام چون طراحیش همینه وقتی انگشتشو وسط میزاره سریع خم میشه و کلا ipad منهدم میشه اما اگه از گوشه بگیره خیلی سخت میشه انجام این کار و حتی بعدش گوشی باز کار میکنه.

آقا اینا همش شایعه بود که اپل رو خراب کنن!!!
درسته جابز مرده! ولی دیگه مابقی تو اون شرکت گاگول که نیستن! قبل از هر کاری روش فکر میکنن! حتی تو سایپا هم همین کارارو میکنن:d
و الا من خودم اینقدر به ساعدام اعتماد دارم که جی2 مو اگه از وسط فشار بدم خم که هیچی میشکنه!

آقا اینا همش شایعه بود که اپل رو خراب کنن!!!
درسته جابز مرده! ولی دیگه مابقی تو اون شرکت گاگول که نیستن! قبل از هر کاری روش فکر میکنن! حتی تو سایپا هم همین کارارو میکنن:d
و الا من خودم اینقدر به ساعدام اعتماد دارم که جی2 مو اگه از وسط فشار بدم خم که هیچی میشکنه!
نه شایعه نیست محسن جان. دیگه قبول کن مقاومتش کم شده. حالا نه در حدی که با دست خم بشه ولی خوب کمه مقاومتش.

Sent from my SM-N900

اقا شایعه چی دیگه یه چیز ثابت ش.اون سالم ایفون4مشکل انتن دهی داشت خود اپل براش قاب پلاستیکی زد ولی تو ایران میگفتن مشکل انتن دهی شایعست:دی

اگه بيش از حد مثل خرس فشار بيارى بله.مهندسى اپل تحسين برانگيز.به جان خودم تا دستت نگيرى به مهندسى اپل پى نميبرى.انقد نازك و شيك دلت نمياد ديت بزنى فقط دوست دارى نگاش كنى :دى

امروز رفتم غرفه سامسونگ بازار موبايل با نوت 4 كار كردم.سلطان صفحه نمايش دنياى موبايل.فريم آلومنيوم بغلش هم خيلى بهترش كرده.دوربين هم كه عالى.انحناى پشت شم خيلى خوبه.تاچ ويز هم خداييش روش روون بود.طرف گفت احتمالا هفته ديگه مياريم با قيمتى حدود سه تومن.اينم چندتا عكس ImageUploadedByTapatalk1414256098.326838.jpg ImageUploadedByTapatalk1414256119.138353.jpg

Note 4 خارق العاده هستش و واقعا لیاقت کلمه پرچمدار رو داره. ولی 3 تومن زیاده براش به نظرم و خیلی حباب داره قیمت!
آل هم همین قیمت آورد انقدر مردم ریختند حرف در آوردند. یکی گفت کلی دارید روی گوشی می خورید، اون یکی میگه قاچاقه و تا حالا بیست نفر اون رو روشن کردند و غیره.
سفید باید قشنگ تر باشه بابک درسته؟ پشتش هم اون طرح دوخت نوت 3 رو چون نداره، نباید رنگ مشکی به جذابیت مال سفید باشه!

نه شایعه نیست محسن جان. دیگه قبول کن مقاومتش کم شده. حالا نه در حدی که با دست خم بشه ولی خوب کمه مقاومتش.

Sent from my SM-N900

اقا شایعه چی دیگه یه چیز ثابت ش.اون سالم ایفون4مشکل انتن دهی داشت خود اپل براش قاب پلاستیکی زد ولی تو ایران میگفتن مشکل انتن دهی شایعست:دی
آقا شایعه اینا زو ول کن هر موقعه خودتون دیدین باید بگیم ایفون 6 مشکل داره!!!!
اپل شرکتی هست که از اولش داره با فلز گوشی میزنه دیگه تو بحث استحکام فکر نکنم مشکل داشته باشه!
وگرنه اگه به عکس و فیلم تو اینترنت هست مال سری Z سونی هم بود مال منفجر شدن S4 سامسونگ هم بود.
به هر حال هیچ کس هم تو ایران نمیاد تست کنه چون خیلی براش گرون تموم میشه ولی تو 6 که کوچیک تره کمتر به چشم میآد.
--------
فقط امسال اپل جعبه اسفون 6 رو خیلی مسخره ساده زده کلش ی دست سفیده!!!!

Note 4 خارق العاده هستش و واقعا لیاقت کلمه پرچمدار رو داره. ولی 3 تومن زیاده براش به نظرم و خیلی حباب داره قیمت!
آل هم همین قیمت آورد انقدر مردم ریختند حرف در آوردند. یکی گفت کلی دارید روی گوشی می خورید، اون یکی میگه قاچاقه و تا حالا بیست نفر اون رو روشن کردند و غیره.
سفید باید قشنگ تر باشه بابک درسته؟ پشتش هم اون طرح دوخت نوت 3 رو چون نداره، نباید رنگ مشکی به جذابیت مال سفید باشه!

طرح چرم با كيفيت تره و بله صدردصد سفيد قشنگ تره

آقا شایعه اینا زو ول کن هر موقعه خودتون دیدین باید بگیم ایفون 6 مشکل داره!!!!
اپل شرکتی هست که از اولش داره با فلز گوشی میزنه دیگه تو بحث استحکام فکر نکنم مشکل داشته باشه!
وگرنه اگه به عکس و فیلم تو اینترنت هست مال سری Z سونی هم بود مال منفجر شدن S4 سامسونگ هم بود.
به هر حال هیچ کس هم تو ایران نمیاد تست کنه چون خیلی براش گرون تموم میشه ولی تو 6 که کوچیک تره کمتر به چشم میآد.
--------
فقط امسال اپل جعبه اسفون 6 رو خیلی مسخره ساده زده کلش ی دست سفیده!!!!

دوست عزیز مثل اینکه متوجه نیستی.این مشکل طراحی ثابت شدست اگه از اون قسمت ضعیف بهش فشار بیاد خم میشه
خیلی از برندها ترول کردن.خود اپل کلیپ مقاومت ایفون زده و..پس شایعه نیست.
درضمن اینکه بگیم یه گوشی فلزیه پس مقاومتش خوبه یا کیفیت ساختش بالاست درست نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or