راهنمایی برای خرید موبایل

بعد این بحث تبلیغات واقعا مسخرست.یعنی الان نوت4گوشی خوبی نیست با تبلیغات الکی نشون می ن خوبه
اکثر سایت ها از سامسونگ پول گرفتن و میگن بهترین گوشیه و...
ولی ام8بیچاره هیچ مشکلی نداره یه سرو گردن از بقیه بالاتره ولی در حقش ظلم میشه؟؟؟

چند سال سامسونگ بهترین برند و گوشی سال رو میبرد میگفتن پول داده و...
خب پارسال وان بهترین گوشی شد و ال جی بهترین برند حتما اینا پول بیشتر دادن؟؟؟

گوشی که خوب باشه معلومه احمق که نیستیم با تبلیغات الکی گول بخوریم
ام8دوربین خوبی داره ولی اس5دوربینش بهتره این یه واقعیت و ثابت شدست و همه سایت های معتبر دنیا.تایید کردن.چشما و عقل خودمم تایید کرده
حالا این وسط شما میایی همه رو زیر سوال میبری

پس الان ام8بهترین دوربین دنیا رو داره دیگه؟
ویا تو نمیدونی عکس خوب چیه؟؟
یا عکس رو بد گرفتی.
یا عکسارو تو صفحه گوشی مقایسه میکنی
یا فکر میکنی هرچی عکس تو محیط تاریک روشنتر باشه پس بهتره و
اس5تو محیط کم نور عالیه ولی تو نور خوب عکسای باورنکردنی میگیره و خیلی بهتر از اچ تی سی وان
من عکسا رو تو صفحه نمایش خود گوشی میبینم اکثرا و همونجا هم مقایسه میکنم شایدم اشتباهم همینجا باشه
فکر نمیکنم هر چی روشنتر باشه بهتره اون عکسی به نظرم بهتره که رنگاش و دقتش به چشم خودم نزدیکتر باشه نه اون که کلی اغراق شده باشه داخلش

بعد این بحث تبلیغات واقعا مسخرست.یعنی الان نوت4گوشی خوبی نیست با تبلیغات الکی نشون می ن خوبه
اکثر سایت ها از سامسونگ پول گرفتن و میگن بهترین گوشیه و...
ولی ام8بیچاره هیچ مشکلی نداره یه سرو گردن از بقیه بالاتره ولی در حقش ظلم میشه؟؟؟

چند سال سامسونگ بهترین برند و گوشی سال رو میبرد میگفتن پول داده و...
خب پارسال وان بهترین گوشی شد و ال جی بهترین برند حتما اینا پول بیشتر دادن؟؟؟

گوشی که خوب باشه معلومه احمق که نیستیم با تبلیغات الکی گول بخوریم
ام8دوربین خوبی داره ولی اس5دوربینش بهتره این یه واقعیت و ثابت شدست و همه سایت های معتبر دنیا.تایید کردن.چشما و عقل خودمم تایید کرده
حالا این وسط شما میایی همه رو زیر سوال میبری

عزیز من تبلیغات یکی از اصلی ترین اصول بازاریابی تو بازار هست و هیچکی تبلیغاتو زیر سوال نبرده...
گفتم یکی از ترفندای تبلیغاتی بد نشون دادن گوشی حربفه که تمام شرکتا ازش استفاده میکنن و واسه این کار از ابزارای مختلفی استفاده میکنن سعی کنین زیاد گول اینا رو نخورید و تا چیزی رو به چشم خودتون ندیدید باور نکنید

خدایی نکرده من هیچ وقت جسارت نکردم به کسی و کسی رو احمق فرض نکردم فقط میگم هر حرفی از هر کسی یا جایی میشنوین سریع باور نکنین

این علامت سوالا و سه نقطه هات منو گرفت
:|:d

آخرین ویرایش:
تا چیزی رو به چشم خودتون ندیدید باور نکنید
یک نفر چند ماه پول کار کردش ذخیره میکنه تا برای خودش گوشی بخره
حالا دوربین براش خیلی اهمیت داره
بعد هر سایتی میره و از هر نفر میشنوه که دوربین One m8 نسبت به بقیه پرچمدارها کیفیت خوبی نداره ( نسبت به بقیه هم رده خودش !! ) حالا این ادم چرا باید پول بی زبونش بابت گوشی بده که همه میگند که خوب نیست ؟ پس تجربه و مقایسه و نقد برای چی هست ؟

الان چرا در گوشی htc eye دوباره از ultra pixel استفاده نکرد ؟

سلام علیک :|
دوستان بنظرتون بین این سه تا گوشی کدوم رو بخرم ؟
Huawei Ascend G750 U10
Huawei Ascend P6
LG Optimus 4X HD P880
اگر خودتون هم یکی بهتر از اینا سراغ دارین بگین دیگه :d ( تا 900 تومن :| )

در کل اگه صفحه بزرگ تر میخوای که 100% g750 بهتره ولی از لحاظ ساپورت نرم افزاری ال جی بهتر عمل میکنه و هوآوی هم برای پرچم داراش بد عمل نمیکنه این مدل ال جی نسبتا قدیمی هست ولی پردازندش از اون دو مدل قوی تره.اگه بخوای از این سه مدل بگیری سلیقه هست ول من اگه باشم g750 میگیرم;)
یه مدل دیگه هم هست هوآوی honor 3c که حدود 600 تومنه من باهاش کار کردم خیلی عالیه نسبت به قیمتش

دوستان بلکبری پاسپورت قیمت دلاریش چنده؟ با 600 دلار معرفی شد ولی الان همه جا حتی خود سایتش 800 دلاره،چطوریاست؟ تو خود آمریکا 600 دلاره فقط؟ بعد اینکه به نظرتون قیمتش کی میشکنه؟ الان تقریبا 3300 ـه،به نظرتون صبر کنم تا 700-2800 میرسه؟
ممنون

الان چرا در گوشی htc eye دوباره از ultra pixel استفاده نکرد ؟
چون 90 درصد ملت فکر میکنن کیفیت عکس به مگاپیکسل فقط ربط داره.
دوربین m8 کلی قابلیت فوق العاده واسه عکاسی داره و کسی که بلد باشه باهاش کار کنه براش راضی کننده میشه.
نه اینکه رو همون حالت نرمال بخاد با بقیه مقایسه بشه.
اگه کسی خودش از نزدیک کار کنه مطمئن باش مثل شما نظر نمیده دوست من.

سلام علیک :|دوستان بنظرتون بین این سه تا گوشی کدوم رو بخرم ؟Huawei Ascend G750 U10Huawei Ascend P6LG Optimus 4X HD P880اگر خودتون هم یکی بهتر از اینا سراغ دارین بگین دیگه :d ( تا 900 تومن :| )
ال جی قدیمی شده و حتی 4.4هم براش نیومد
هواوی جی750ارزونتر و بهتره از اون دوتاست
پی6از نظر ظاهر فوق الادست باریک.سبک جنس بدنه عالی و زیبا ولی گوشی جالبی نیست و زیاد داغ میکنه.باتری خوبی نداره.و پردازندشم با بعضی بازی ها مشکل داره
تا900میتونی اکسپریا زد.یا تا950اس4بگیریولی اگه میخوای کمتر هزینه کنی
صفحه بزرگ جی750بهترین انتخابه قیمتش740تومنه
اگه صفحه کوچیک تر میخوای اس3نیو.دیزایر616.انر3سی عالیه
انر3سی زو خودم دارم خیلی راضیم قیمتشم 570تومنه از بقیه رم بیشتر.صفحه با کیفیت تر.باتری بهتری داره

آخرین ویرایش:
اقا شرمنده قول میدم باره اخرم باشه :|
در کل ملت عادت دارن راجب چیزی که از نزدیک ندیدن و تجربه ای باهاش ندارن نظر تخصصی بدن!
انگار M8 یه چیزیه که مستقیم از کره مریخ اومده و فقط دست شما افتاده:))
کار کردم باش حاجی، خیلی هم باش حال کردم. 4-5 تا عکس هم باش گرفتم که نظر میدم:)
رنگ ها بشدت مرده بودن، 4 مگاپیکسل خیلی کمه.
شما وقتی یه عکس دسته جمعی بگیری با تعداد زیاد، قشنگ متوجه میشی حرفمو. مجبوری نیم ساعت عملیات تشخیص هویت انجام بدی.
این عکس رو M8 گرفته:
crop-02-02.jpg

کیفیت تار های مو افتضاح. سطح جزئیات خیلی پایینه. به انعکاس روی چشم دقت کنید. کیفیت پوست داغون. عکس اولش یه نویز بوده بعد تبدیل به عکس شده:|
یا این:
crop-00-01.jpg

رنگ ها واقعا مرده هستن. تازه تمام عکسا رو 3 مگاپیکسل گذاشتم که Ultra Pixel تر شه:)) در واقع دلیل اصلیش این بود که عکس ها دو تیکه میشن اگه 4 بزارم:دی خودتون برید چک کنید:Photo Compare Tool - GSMArena.com

تا 500 تومن گوشی معرفی کنید
اندروید باشه
هم نو و هم دسته دوم معرفی کنید
صفحه نمایش(5 یا بالاتر) و قدرت گرافیکیش برام از چیزای دیگه مهم تره

تا 500 تومن گوشی معرفی کنید
اندروید باشه
هم نو و هم دسته دوم معرفی کنید
صفحه نمایش(5 یا بالاتر) و قدرت گرافیکیش برام از چیزای دیگه مهم تره

قویترینgpuتو این قیمت دست دو اکسپریاspداره
نو چیز زیاد قوی گیر نمیاد
با470تومن میتونی نو هواوی جی730رو بخری صفحه5.5سخت افزار قوی
یا جی630که صفحه5با کیفیت سخت افزار خوب.دوربین8داره

- - -ویرایش - - -

دنیای عجیبی شده دوست عزیز منم هیچ وقت فکر نمیکردم کسی بیاد از طراحی گوشیای سامسونگ دفاع کنه که اینجا دیدم:d

خب جا دفاع هم داره.شاید به نظر خیلی ها زشت باشه.ولی سبک.باریک.جمع و جور و خوش دست بودن.طراحی فقط ظاهر نیست
الانم که تو نوت4و الفا.هم ظاهرش خوب شده هم جنس بدنه عالی دیگه مشکلی نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or