راهنمایی برای خرید موبایل

آقا بررسی جی اس ام از ایفون6 چه قدر مسخره بود؟! سایت های خارجی (ایرانی هم به جز زومیت) میان 10 صفحه بررسی مینویسن حالا جی اس ام چه طوری نوشته!!!:|
با تنها چیزیش که تو بررسیش حال کردم اونم تست ویدئو 240 فریمش بود که پرچ ایران یهو آهسته میشه:d

سلام بر دوستان .دوباره اومدم!!
دوستان الان دقیقا" بین این گوشیها موندم.
m8 mini(پول بزرگه رو نداشتم گفتم مینی رو بگیرم به نظرتون چطوره؟)
m7
g740 huawei
Huawei Ascend G6 4G
Huawei Ascend P7
m7 خیلی خیلی بهتر از مینی 2 تو همه چی بهتره مینی ها بنظرم ارزش قیمتشون رو ندارن.

چطوری بفهم تایوانی یا نه؟
نکته ی دیگه هست برای خرید بگید ممنون میشم
روی جعبه باید نوشته باشه.
از جای مطمئن بگیر.
اول بپرس خرید دارن یا نه گوشی دسته دو اگه گفت اره سریع از مغازه متواری شو برو جای دیگه چون اکثرن جاهایی که دسته دو میخرن همونو به اسم نو میفروشن.
واسه دوربین هم چون تو روشنایی مشکل بنفشی نشون داده نمیشه گوشی رو بزار رو دوربین و کف دستت رو بزار پشتش بنفشی داته باشه نشون میده.
البته تو سری های اخرش این مشکل نبوده.
ولی بازم تاکید میکنم اگه بدون محافظ استفاده میکنی طلایی شو بگیر.

درود
هنوز مشخص نشده که Galaxy Note 3 هم به Android 5 آپدیت می‌شه یا نه؟! :-/

معلومه اپدیت میشه این دیگه چه سوالیه؟نوت2هم شاید بشه.
سامسونگ همیشه تو اپدیت از همه بهتر بوده البته بجز گوگل ولی انتظارات بالا باعث شده ملت فکر کنن تو اپدیت خوب نیست
مثل اس3به4.4اپدیت نشد همه گیر دادن به سامسونگ.در صورتی که هیچکدوم از برنده گوشی زمان اس3رو اپدیت نکردن ولی کسی بهشون گیر نمیده

حتی همون اس3هم اپدیت براش اومد ولی نسخه2گیگش

یا زمان اس1خود گوگل نکسوس وان رو اپدیت نکرد ملت به سامسونگ گیردادن چرا اس1اپدیت نکرده:دی

در صورتی که سامسونگ حتی والو پک رو هم عرضه کرد ولی گوگل هیچی

یعنی سامسونگ از خود گوگل هم بهتر ساپورت کرد ولی در اخر همه ازش بد میگفتن

الانم تو سایت های ایرونی با نگرانی میپرسن اس5اپدیت میشه همین مونده بپرسن نوت4اپدیت میشه:دی

معلومه اپدیت میشه این دیگه چه سوالیه؟نوت2هم شاید بشه.
سامسونگ همیشه تو اپدیت از همه بهتر بوده البته بجز گوگل ولی انتظارات بالا باعث شده ملت فکر کنن تو اپدیت خوب نیست
مثل اس3به4.4اپدیت نشد همه گیر دادن به سامسونگ.در صورتی که هیچکدوم از برنده گوشی زمان اس3رو اپدیت نکردن ولی کسی بهشون گیر نمیده

حتی همون اس3هم اپدیت براش اومد ولی نسخه2گیگش

یا زمان اس1خود گوگل نکسوس وان رو اپدیت نکرد ملت به سامسونگ گیردادن چرا اس1اپدیت نکرده:دی

در صورتی که سامسونگ حتی والو پک رو هم عرضه کرد ولی گوگل هیچی

یعنی سامسونگ از خود گوگل هم بهتر ساپورت کرد ولی در اخر همه ازش بد میگفتن

الانم تو سایت های ایرونی با نگرانی میپرسن اس5اپدیت میشه همین مونده بپرسن نوت4اپدیت میشه:دی
مشکل سامسونگ اینه که کرنل رو معمولا آپدیت نمیکنه!یعنی به طور مثال 4.4. رو با همون کرنل 4.3 غرضه میکنه..(معمولا رو گوشی های که آخرای ساپورتشونه)این خودش معمولا مشکل درست میکنه..(اگه میخوای موضغ بگیری بگو مثال بزنم :d)

کلا با توجه به اینکه Android 5 سبک شده و رم گمتری میخواد همه گوشی های 2-3 سال پیشم میتونن آپدیت شن بستگی به خوده سازنده داره.

من پنجشنبه این هفته یا شنبه هفته بعد، می‌رم گوشی بگیرم.
تا 1500 چی پیشنهاد می‌دین؟!
Galaxy Note 3 یا S5؟!
برام کیفیت صفحه، کیفیت صدای اسپیکر، سرعت بالا و سخت افزار قوی، حافظه داخلی زیاد مهم ـه.
ممنون

Galaxy Note 3 یا S5؟!
برام کیفیت صفحه، کیفیت صدای اسپیکر، سرعت بالا و سخت افزار قوی، حافظه داخلی زیاد مهم ـه.
ممنون
Z2
S5
Note3

این جمله آخرو به عنوان یه دارنده ی Z2 دارم بهت میگم.....
حتی یک لحظه هم در خرید Z2 شک نکن...(البته به عنوان یه فن سونی هم بود)

آخرین ویرایش:
Z2
S5
Note3

این جمله آخرو به عنوان یه دارنده ی Z2 دارم بهت میگم.....
حتی یک لحظه هم در خرید Z2 شک نکن...(البته به عنوان یه فن سونی هم بود)
سونی داشتم و همین هفته پیش فروختمش، دیگه واقعا از رابط کاربریش خسته شدم.

سونی داشتم و همین هفته پیش فروختمش، دیگه واقعا از رابط کاربریش خسته شدم.
ببین گوشی های تو رنج قیمت 1500 همه عالیت تقریبا....تو باید اول از همه ببینی چی اول از همه سلیقت چه جوریه.....بعدشم چه چیزی از گوشی میخوای......

مشکل سامسونگ اینه که کرنل رو معمولا آپدیت نمیکنه!یعنی به طور مثال 4.4. رو با همون کرنل 4.3 غرضه میکنه..(معمولا رو گوشی های که آخرای ساپورتشونه)این خودش معمولا مشکل درست میکنه..(اگه میخوای موضغ بگیری بگو مثال بزنم :d)

کلا با توجه به اینکه Android 5 سبک شده و رم گمتری میخواد همه گوشی های 2-3 سال پیشم میتونن آپدیت شن بستگی به خوده سازنده داره.

نمیدونم اینو ولی ربطی نداره کلا میگم سامسونگ همیشه نسبت به برندهای دیگه ساپورت بهتری داشته.الان اپدیت هر چی میخواد باشه
ولی انقد الکی ازش بد گفتن.که یارو شک داره اندورید5برا اس5میاد یانه:دی

مثلا همین اش3گوشی های هم دوره برندهای دیگه.اچ تی سی وان اکس.سونی اکسپریا اس.ال جی 4اکس و...هیچکدوم اپدیت نشدن
ولی نسخه 2گیگ اس3اپدیت شد خب این یعنی سامسونگ ساپورت بهتری داره
ولی الان همه میگن سامسونگ تو ساپورت ضعیفه چون اس3اپدیت نکرد.ولی شونی فوق الادست چون اکسپریا زد رو به5اپدیت میکنه:دی

درود
هنوز مشخص نشده که Galaxy Note 3 هم به Android 5 آپدیت می‌شه یا نه؟! :-/

مشخص شده و اپدیت حتی برای note 2 هم میاد

- - -ویرایش - - -

Galaxy Note 3 یا S5؟!
ممنون
بگو one m8میخوام :دی .... البته اگر دوربسن برات مهم نیست
بین اون دوتا من خودم صفحه بزرگتر بیشتر دوست دارم و البته بنظرم همیشه سری note بهتر از سری s بوده چون بعد از پرچمدارش اومده و هر بار نقاط ضعف درست کرده مثلا مشکل گرما در s4بود که در note 3 برطرف وجود نداشت

دوستان نقد دیجی کالا در مورد z3 را خوندم خیلی خیلی ازش تعریف کرده من که باورم نمیشد این قد از گوشی تعریف کنه .
اگه کسی گوشی را گرفته در موردش توضیح بده ما هم بهره ببریم

راجب z3 بحث زیاده ولی بنظر من اونقدرها هم به نسبت z2 تغییراتش چشمگیر نیست که مثلن کسی که z2 داره احساس کنه گوشیش رو باید حتمن عوض کنه و بره سمته z3.(با توجه با پشتبانی z2)
ولی اگه کسی بخاد بعد از 3 سال گوشیشو عوض کنه قطعن z3 انتخاب خوبیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• H^D^
  • ravi

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or