راهنمایی برای خرید موبایل

من کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم تا عرضه Moto X 2014 صبر کنم :دی.

رابط کاربری سامسونگ خیلی مزخرفه. دوربینش هم از قابل زده بیرون !. منتفی.
Z2 با دوربین 20 مگ کیفیت عکسهاش از S5 کمتره !! در بعضی مودها میشه 8 مگ. بعد از آپدیت هم مصرف باتری بالا میره و داغ میکنه. منتفی.
M8 همه رقمه عالیه ولی کیفیت عکسهاش برای الان و مقایسه با مابقی گوشی ها اصلا خوب نیست. منتفی.

تا عرضه ورژن جدید Moto X صبر میکنیم :دی.

اینم مشخصاتش:
The Motorola Moto X features a 5.2in full-HD (1080p, 423ppi) AMOLED display, and a choice of case materials: bamboo, leather or plastic. Also see: Best Android phones 2014.

The Motorola Moto X runs Android KitKat 4.4, and Motorola promises timely updates to the software.Inside the 140.8x72.4mm, 144g Moto X is a 2.5GHz Qualcomm Snaodragon 801 processor with Adreno 330 graphics.

The Moto X has 16GB of storage, with no support for expansion through microSD.A 13Mp, f2.25 camera with dual-LED flash supports a 4x digital zoom and 4K video.

There are now four mics, and the battery capacity has been increased from 2200- to 2300mAh. The latter also supports turbo charging - you can get up to 8 hours life from a 15-minute charge.
باتریش زیاد جالب به نظر نمیاد، جای تو بودم همون ام8 رو میگرفتم و ازش لذت میبردم، D: حالا کو تا این بیاد و نقد وبررسی بشه و قیمتش از حباب خارج بشه...کی میره این همه راهو؟ D:
از من میشنوی زیاد سر خریدن گوشی سخت نگیر همه گوشی ها بلااستثناء یک یا چند نقطه ضعف دارند هیچ محصولی بی نقص یا به قولی Perfect نیست. حالا دیگه خود دانی! D:

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

دوستان توی رنج قیمت متوسط کدوم یکی از گزینه های زیر رو پیشنهاد میکنید ؟
اینایی که گفتید البته پایین رده هستند و نه متوسط ولی با این حال Galaxy S Dous 2 خوبه.
ساخت Galaxy S Dous 2 رو ترجیح میدم و دوربین بهتری داره اما فکر کنم Xperia E از نظر سخت افزاری کمی بهتره. E بدی که داره خیلی پلاستیک مضخرفی داخل بدنش به کار رفته. هر چند اول و آخر همه پلاستیک هستند ولی مال E خیلی حس پوچی میده :|

عزیز G3 صفحش LCD اه دیگه بدیهیه که مصرف AMOLED با LCD قابل مقایسه نیست
شما دو تا SoC مختلف رو گزاشتی کنار هم مقایسه می کنی بعد می گی 200 مگاهرتز خوبه rofl ، عزیز هم Z2 هم Z3 جفتشون SoC هاشون 801 اه و تنها فزقشون 200 مگاهرتز کلاک بیشتره که همین الانش روی Galaxy S5 این SoC با همین کلاک داره کار می کنه
منظور شما از منطقی همون کسایی هستن که توی یه جاهایی مثل Ggsmarena دارن می گن just sony یا کسایی هستن که از epic fail بودنش می گن :-??
الان شما flagship رو برای چی باید بخری؟ واسه برندش؟ چون عشق سونی ای بری اسمارت فون سونی بخری یادت رفته که نباید به دوربین و سخت افزار و ... توجه کنی باید عشق برند باشی فقط
در مورد این عکس هم جدا از بحث ادعا و ... ، همین که داری گوشی ای که 1 سال و نیم پیش ریلیز شده به عنوان Flagship رو با گوشی ای که هنوز ریلیز نشده به عنوان Flagship مقایسه می کنی جای بسی تعجب و خنده داره
چه ربطی داره دقیقا!؟داریم G2وG3 رو باهم مقایسه میکنیم جفتشون از LCD استفاده کردن فقط با تعداد پیکسل متفاوت!اینکه مصرف Amoled کمتره چه دخلی داره!خوب اون موقع هم هم نوت 3با 4 مقایسه میشه که هر 2 Amoled هستن!
قبل از نوشتن خواهش میکنم 2تا گوگل کنید حداقل بعد بیای جواب بدی.801 با 800 کلا تو فرکانس کاری تفاوت دارن همین!یعنی چی SOC مختلف!این دیگه خیلی واضحه نیاز به توضیح بیشتر نمیبینم.
نه منظورم تو وبلاگ های مد و مجلات زرده که دارن میگن fugh sony و we love in samsung !!!! :|
همونام هستن که بخاطر استفاده نکردن نوت 4 از usb 3 نسل قبل و برگشت به usb2 دارن سامسونگ رو سرزنش میکنن..چیزی که بنظر من خیلی حرکت منطقی از طرف سامسونگ هست و اصلا نیازی به نسخه 3 نبود(پارسال صرفا بخاطر یک بحث تبلیغاتی استفاده شد)
در مورد اون عکس هم اولا تبلیغاتی نیست دوما یکی از دوستان بنده خودش اون رو تهیه کرده حتی تو سایتش هم پست شده.لول شما کلا چشمات کور شده اینقدر سونی هیتی!همین M7 تو نور کم عملکرد بهتری از S5 داره.معیار اینجا عملکرد تو یه بحث خاص هست نه قدرت سخت افزاری!
پ.ن:عملا احساس میکنم دارم ps4 vs Xbone بحث میکنم!

من کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم تا عرضه Moto X 2014 صبر کنم :دی.

رابط کاربری سامسونگ خیلی مزخرفه. دوربینش هم از قابل زده بیرون !. منتفی.
Z2 با دوربین 20 مگ کیفیت عکسهاش از S5 کمتره !! در بعضی مودها میشه 8 مگ. بعد از آپدیت هم مصرف باتری بالا میره و داغ میکنه. منتفی.
M8 همه رقمه عالیه ولی کیفیت عکسهاش برای الان و مقایسه با مابقی گوشی ها اصلا خوب نیست. منتفی.

تا عرضه ورژن جدید Moto X صبر میکنیم :دی.

اینم مشخصاتش:
The Motorola Moto X features a 5.2in full-HD (1080p, 423ppi) AMOLED display, and a choice of case materials: bamboo, leather or plastic. Also see: Best Android phones 2014.

The Motorola Moto X runs Android KitKat 4.4, and Motorola promises timely updates to the software.Inside the 140.8x72.4mm, 144g Moto X is a 2.5GHz Qualcomm Snaodragon 801 processor with Adreno 330 graphics.

The Moto X has 16GB of storage, with no support for expansion through microSD.A 13Mp, f2.25 camera with dual-LED flash supports a 4x digital zoom and 4K video.

There are now four mics, and the battery capacity has been increased from 2200- to 2300mAh. The latter also supports turbo charging - you can get up to 8 hours life from a 15-minute charge.

تو هیچ وقت گوشی نمیخری فریدون :d

@skuul

اوصلا کسی که بین بحث منطقی از عباراتی مثل:

لول شما کلا چشمات کور شده اینقدر سونی هیتی!

استفاده می کنه ، می خواد اطلاعات ناقص و نادانی اش رو با این حرف ها پوشش بده ، در نتیجه من دلیلی برای بحث با کسی که خودش با خودش درگیری داره نمی بینم ;)

خوشحال شدم لحنم باعث شد زودتر بحث تموم شه

:)) =))

آخرین ویرایش:
پارسال nexus 4 خریدم :دی. امسال هم %100 همین Moto X+1 میگیرم.
اره یادمه :d بتسگی داره .اگه با قیمت لنوویی وارد ایران بشه آره اما اگه مثل moto های قبلی باشه واقعا نمیارزه...500 دلار قیمت خورده گوشی بنظرم رو همین قیمت ارزش خریدش بالاست.چوبیش گیرت بیاد تکه.MotoX قبلی چوبیش عالی بود البته این دکمه پشته این جدیده ینمه رو مخه :d

دوست عزیز من از اول این تاپیک تا حالا با چند نفر این بحث هارو داشتم بنابراین دیگه با نوع پست میفهمم طرف چی میخواد.شمام از اول حرفت یه چی دیگه بود.وقتی پستی رو جواب میدم و طرف بجا جواب دادن میره چند تا موضوع دیگرو مطرح میکنه یعنی من هر چقدرم سعی در جواب دادن داشته باشم عملا هیچ بازده ای نداره و خودم رو گذاشتم سر کار.اطلاعاته منم ناقصه با تشکر :) خوشحال شدم لحنم باعث شد زودتر بحث تموم شه ;)

درود,
دوستان من اصلا به موبایل و موبایل بازی علاقه ندارم، اطلاعاتم هم در این باره واقعا ضعیفه! یه گوشی تک سیمکارته میخوام که 6-7 سال ازش کار بکشم، بین اینا موندم:

Samsung Galaxy S5 SM-G900H
Samsung Galaxy Note 3 SM-N900 Rose Gold
Sony Xperia Z1 Compact
Nokia Lumia 1020
[:d offer]

میخواستم نظر شما رو با دلیلتون بدونم؛ اگر گوشی پیشنهادیتون به این 4 مدل ربطی نداشت اصلا اشکالی نداره.

پیشاپیش از همه دوستان مموننم! :bighug:

گوشی الانم Nokia 6300 هست که از 2008 دارمش! :d

Last edited by a moderator:
یه گوشی تک سیمکارته میخوام که 6-7 سال ازش کار بکشم
اینایی که دادید خیلی با هم تفاوت دارند /:) از 1200 شروع کردید تا 1800 :d
دقیقا چقدر می تونید خرج کنید؟ اولویت های شما برای یک گوشی هوشمند چه چیزهایی هستش؟ (سایز مناسب - صفحه نمایش - دوربین - قدرت سخت افزاری - باطری - پشتیبانی نرم افزاری و غیره)
من فعلا به شما Nexus 5 رو پیشنهاد میکنم (البته مدل 32 گیگ بخرید چون کارت حافظه نمیخوره) چون برای مدت زیادی پشتیبانی از اون ادامه داره. از اونجایی هم که خیلی نمیخوای از گوشی کار بکشی، پول زیادی هم خرج نکن و 1200 بده همین Nexus. فقط باطری خیلی قوی نداره که بازم میگم باید بدونم چقدر از گوشی کار می کشید!

اینایی که دادید خیلی با هم تفاوت دارند /:) از 1200 شروع کردید تا 1800 :d
دقیقا چقدر می تونید خرج کنید؟ اولویت های شما برای یک گوشی هوشمند چه چیزهایی هستش؟ (سایز مناسب - صفحه نمایش - دوربین - قدرت سخت افزاری - باطری - پشتیبانی نرم افزاری و غیره)
من فعلا به شما Nexus 5 رو پیشنهاد میکنم (البته مدل 32 گیگ بخرید چون کارت حافظه نمیخوره) چون برای مدت زیادی پشتیبانی از اون ادامه داره. از اونجایی هم که خیلی نمیخوای از گوشی کار بکشی، پول زیادی هم خرج نکن و 1200 بده همین Nexus. فقط باطری خیلی قوی نداره که بازم میگم باید بدونم چقدر از گوشی کار می کشید!

بودجه که فعلا تا همون 1800 اس5!
والله تفکر پشت این انتخاب ها این بودن که از هر برند بهترینشون رو انتخاب و با هم مقایسه کنم، ولی با اونا بیشتر از Xperia Z2 و Lumia 1520 حال کردم!
اولویت اولم باطری گوشی هست، چون استفاده اصلیم چیزای ابتدایی مثل زنگ زدن، اس ام اس، ... هستش؛ کارایی های جانبی برام در وهله دوم قرار میگیره. صفحه نمایش (ترجیحا 1080)، قدرت پخش صدا، دوربین اگر بهترین نباشن، باید یکی از بهترین ها باشند! با گوشی هم اصلا بازی نمیکنم (:d cuz god blessed us with PC for that matter) ! این قابلیت های بی ربط (سنجش فشار خون و ...) هم هرچقدر کمتر داشته باشه بهتره.
Nexus 5 رو هم چک کردم، خیلی بیشتر از Xperia Z1 و Lumia 1020 ازش خوشم اومد، ولی الان LG G3 هم چشمم رو گرفت! :d

اس5بهترین نمایشگر بازار رو داشت یا داره هنوزنمیدونم.الان تو برسی های اولیه نوت4 معلوم شدسامسونگ اومده رزولوشن همون رو بالا برده رنگ هارو فوق العاده طبیعی تر کرده روشنایی رو بیشتر.یعنی دیگه چیزی باهاش قابل مقایسه نیست؟؟
باید صبرکنیم نسخه نهایی بیاد کامل برسی بشه
البته خب بدنش پلاستیک یعنی به نطر بچه های اینجا فبلت بدرنخوریه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or