راهنمایی برای خرید موبایل

خب دوستان قیمت وتاریخ عرضه گلگسی نوت 4 هم مشخص شد حالا چند تا سوال
1- قیمت 799 دلار برای نوت 4 یکم گرون نیست
2- هنوز مشخصات داخلی پردازنده اگزینوس 5433 مشخص نشده
3- رزولوشنQHD می گن باعث وارد شدن فشار به پردازنده و زود خالی شدن شارژ دستگاه میشه درسته یا نه ایا خرید نوت 4 عاقلانه هست و ایا این رزولوشن کاربرد داره
4- ایا درسته که این رزولوشن باعث کاهش کارایی gpu دستگاه می شه
کسی نیست

3- رزولوشنQHD می گن باعث وارد شدن فشار به پردازنده و زود خالی شدن شارژ دستگاه میشه درسته یا نه ایا خرید نوت 4 عاقلانه هست و ایا این رزولوشن کاربرد داره
به همه سوالاتتون فقط میشه یه جواب داد........
تا زمان عرضه فبلت و انجام بررسی های مختلف صبر کنید همین.
الان ما که نمیدونیم قیمت 799 دلاری زیاده یا نه؟! درسته راهنمایی میکنیم ولی دیگه قیمت گزاری کار ما نیست:d
پردازنده اگزنیوس هم نمیدونم چیه ولی فکر کنم فرکانسش رفته بالای 2 گیگا! نسبت به S5 قوی تر شده.
این رزولیشن هم که گفتید بله باعث مصرف بیشتر باطری و گرم شدن زیاد میشه اما این نکته رو باید در نظر گرفت که آمولد ها با LCD LED فرق دارن ممکنه آمولد تو این رزولیشن مصرف باطری رو افزایش نده!
مورد آخر رو نمیدونم

- - -ویرایش - - -

منم ميخوام گوشى بگيرم بين z2 و one m8 موندم

Sent from my iPhone using Tapatalk
بابک جان شما که M8 داشتی دیگه چرا باز بین خرید Z2 و M8 گیر کردی؟!
به نظرم این دوتا گوشی فرق چندانی ندارن با هم چون هردوتاشون سرعت پردازنده بالایی دارن و کیفیت ساخت بالایی دارن اما Z2 به دلایل ضد آب و دوربین بهتر خوب قطعا از M8 بهتره! ولی باز ادم M8 رو تو دست میگیره یه چیز دیگست!!!!
من فقط از سونی میترسم که هر 6 ماه یه پرچمدار میده بیرون یه وقت پشتیبانیشو کم کنه! منظورم اینکه خیلی داره سری Z رو زود به زود میده بیرون

- - -ویرایش - - -

دوستان فردا به امید خدا میخوام برم xperia z2 بگیرم.
به نظر شما بخرم یا کمی صبر کنم یا گوشی دیگه ای بخرم. خواهشا راهنمایی کنید.
شما نیازتون از گوشی چیه؟
مثلا یکی هست گوشی میخواد سایز بزرگ ، یکی هست گوشی میخواد فقط باطریش قوی باشه ، یکی هست گوشی کوچیک جم جور میخواد.
در کل هم موارد بالا و هم مبلغی میخوایید بدین رو بگید تا بهتر راهنماییتون کنیم.

به همه سوالاتتون فقط میشه یه جواب داد........
تا زمان عرضه فبلت و انجام بررسی های مختلف صبر کنید همین.
الان ما که نمیدونیم قیمت 799 دلاری زیاده یا نه؟! درسته راهنمایی میکنیم ولی دیگه قیمت گزاری کار ما نیست:d
پردازنده اگزنیوس هم نمیدونم چیه ولی فکر کنم فرکانسش رفته بالای 2 گیگا! نسبت به S5 قوی تر شده.
این رزولیشن هم که گفتید بله باعث مصرف بیشتر باطری و گرم شدن زیاد میشه اما این نکته رو باید در نظر گرفت که آمولد ها با LCD LED فرق دارن ممکنه آمولد تو این رزولیشن مصرف باطری رو افزایش نده!
مورد آخر رو نمیدونم

- - -ویرایش - - -

بابک جان شما که M8 داشتی دیگه چرا باز بین خرید Z2 و M8 گیر کردی؟!
به نظرم این دوتا گوشی فرق چندانی ندارن با هم چون هردوتاشون سرعت پردازنده بالایی دارن و کیفیت ساخت بالایی دارن اما Z2 به دلایل ضد آب و دوربین بهتر خوب قطعا از M8 بهتره! ولی باز ادم M8 رو تو دست میگیره یه چیز دیگست!!!!
من فقط از سونی میترسم که هر 6 ماه یه پرچمدار میده بیرون یه وقت پشتیبانیشو کم کنه! منظورم اینکه خیلی داره سری Z رو زود به زود میده بیرون

- - -ویرایش - - -

شما نیازتون از گوشی چیه؟
مثلا یکی هست گوشی میخواد سایز بزرگ ، یکی هست گوشی میخواد فقط باطریش قوی باشه ، یکی هست گوشی کوچیک جم جور میخواد.
در کل هم موارد بالا و هم مبلغی میخوایید بدین رو بگید تا بهتر راهنماییتون کنیم.

اره آرش جان ولى m8 ى چيز ديگس

Sent from my iPhone using Tapatalk

اتفاقا داره واسه سونی جواب میده و بخش موبایلش رشد کرده..درباره سامسونگ سالی 1 پرچمدار نمیده
:d
رشد بخاطر میان رده هاست با این سیاست تو پرچمدارها به جای نمیرسه
سامسونگ1پرچمدار گوشی داره اونم گلکسی اس نوت پرچمدار فبلت.الفا هم یه مینی حساب میشه و در حد اس5نیست
من با بزرگترین دیوایس سونی که کار کردم Z Ultra بوده که اون با مدادو خودکارو پر و..میشد روش نوشت با دقت خوب
مثال خوبی نیست چون تکنولوزی نمایشگر زد اولترا با بقیه سونی ها فرق میکنه و با همه چی میشه روش نوشت
1.ار قیمتش بالاست نوت3هم زمان عرضه همین قیمت بود ولی سیاست سامسونگ اسنه کم کم قیمت رو پایین میاره
2.مهم نیست چی باشه دیگه پردازندها جای پیشرفت زیادی ندارن همون نوت3پارسال هیچی کم نداره از نظر قدرت
3.درسته هرچی رزولوشن بالتر باشه باتری و قدرت بیشتری میخواد ولی صفحه نمایش نوت4سوپر امولد که مصرف پایین تری از ال سی دی ها داره
بهتر بود سامسونگ مثل اس5همون فول اچ دی رو بهتر میکرد این کارش فقط برا تبلیغات.حالا صبر کنیم برسی بشه امیداورم خوب دربیاد

دوستان فردا به امید خدا میخوام برم xperia z2 بگیرم.
به نظر شما بخرم یا کمی صبر کنم یا گوشی دیگه ای بخرم. خواهشا راهنمایی کنید.

صبر کم زد3بیاد تو بازار قیمت زد2حسابی پایین میاد
ولی زد2همین الانم نسبت به قیمت بهترین گوشی بازاره
1- ایا حقیقت داره که مدل اگزینوس 64 بیتی هست چون فعلا به همین 64 بیتی بودن دلم خوشه اگزینوس 5433 هست دیگه
دقیقا64بیتی به چه درد میخوره؟؟اپل با ای او اس64بینی که نرم افزار و سخت افزارش خودش طراحی میکنه به جای نرسید الان چه انتظاری از اندروید داشته باشم که گوگل نرم افزار رو میسازه از سامسونگ تا جی ال اکس سخت افزارشو:دی

پرچمدارهای سال بعد 64بیتی میشن

یک عدد گوشی LG L70 برای مادرم خریدم از دیجی کالا، انصافا در این رده قیمت شاهکاریه واسه خودش! اتفاقا امروز هم رفته پیشنهاد ویژه ۴۰ تومن تخفیف خورده همراه با یک حافظه ۸ گیگی...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

1.زیاد که هست اما خوب اون مشخصات طلب چنین قیمتی میکنه..بهترین گوشی سامسونگه.
2.نه هنوز اما بنچمارکاش اومده که از 805 سریعتر و از Tegra K1 ضعیفتره.
3.هر چی تعداد پیکسل بیشتر باشه gpu نیاز به پردازش اطلاعات بیشتری داره و انرژی بیشتری هم میبره کاربرد یا خریدشو خودت باید تصمیم بگیری...بیشتر بنظرم مشکل این رزولوشن کم شدن روشنایی صفحه هست چون صفحات با نور بک لایت روشناییشون تامین میشه وقتی تعداد پیکسل ها اینقدر بالا میره و تراکم زیاد میشه نوز سختتر و کمتر از اون عبور میکنه(یکی از دلایل پایین اومدن روشنایی صفحه G3 نسبت به G2 )
4.بالا توضیح دادم.

رشد بخاطر میان رده هاست با این سیاست تو پرچمدارها به جای نمیرسه
سامسونگ1پرچمدار گوشی داره اونم گلکسی اس نوت پرچمدار فبلت.الفا هم یه مینی حساب میشه و در حد اس5نیست
نوع دیدگاهه من اینه...شما الان 800-900 تومن پول دارین Z اگه 1200 اینا پول دارین Z1 اگه 1500 این حدوداست Z2 اگه هم 2 میلیون اینورا که Z3 ..باعث شده همه پرچمداراش ارزش خرید داشته باشنو بنظرم تو محدوده قیمت خودشون بهترینن.

مثال خوبی نیست چون تکنولوزی نمایشگر زد اولترا با بقیه سونی ها فرق میکنه و با همه چی میشه روش نوشت
آره بیشتر سایزش مد نظرم بود.صفحه Z2 البته الان بهترینه از لحاظ نوع تاچ و تکنولوژی هاش.

1.زیاد که هست اما خوب اون مشخصات طلب چنین قیمتی میکنه..بهترین گوشی سامسونگه.
2.نه هنوز اما بنچمارکاش اومده که از 805 سریعتر و از Tegra K1 ضعیفتره.
3.هر چی تعداد پیکسل بیشتر باشه gpu نیاز به پردازش اطلاعات بیشتری داره و انرژی بیشتری هم میبره کاربرد یا خریدشو خودت باید تصمیم بگیری...بیشتر بنظرم مشکل این رزولوشن کم شدن روشنایی صفحه هست چون صفحات با نور بک لایت روشناییشون تامین میشه وقتی تعداد پیکسل ها اینقدر بالا میره و تراکم زیاد میشه نوز سختتر و کمتر از اون عبور میکنه(یکی از دلایل پایین اومدن روشنایی صفحه G3 نسبت به G2 )
4.بالا توضیح دادم.

نوع دیدگاهه من اینه...شما الان 800-900 تومن پول دارین Z اگه 1200 اینا پول دارین Z1 اگه 1500 این حدوداست Z2 اگه هم 2 میلیون اینورا که Z3 ..باعث شده همه پرچمداراش ارزش خرید داشته باشنو بنظرم تو محدوده قیمت خودشون بهترینن.

آره بیشتر سایزش مد نظرم بود.صفحه Z2 البته الان بهترینه از لحاظ نوع تاچ و تکنولوژی هاش.

اینایی که شما بهش می گی flagship در واقع flagship نیستن flagship بودن :)
توی محدوده قیمت خودشونم بهترین نیستن ;)
سونی در حال حاضر سیاست flagship هاش خنده داره ، 200 مگاهرتز بردن روی CPU و 2K نکردن صفحه به خاطر عمر باتری!!! من خیلی علاقه مندم نتایج تست باتری Note 4 بیاد بیرون اون موقع حرف های گوهر بار سونی دیدن داره

من توصیه می کنم از سونی توی این یک رقم دفاع نکنید چون نه تنها اینجا بلکه توی فروم های اون ور آبی هم بساط خنده رو پهن کرده

اینایی که شما بهش می گی flagship در واقع flagship نیستن flagship بودن :)
توی محدوده قیمت خودشونم بهترین نیستن ;)
سونی در حال حاضر سیاست flagship هاش خنده داره ، 200 مگاهرتز بردن روی CPU و 2K نکردن صفحه به خاطر عمر باتری!!! من خیلی علاقه مندم نتایج تست باتری Note 4 بیاد بیرون اون موقع حرف های گوهر بار سونی دیدن داره

من توصیه می کنم از سونی توی این یک رقم دفاع نکنید چون نه تنها اینجا بلکه توی فروم های اون ور آبی هم بساط خنده رو پهن کرده
توی اون قیمت چیا بهتره؟
من از سیاستش دفاع نکردم اما از نوع آپدیتش دفاع میکنم ..هنوزم بنظرم استفاده نکردن از صفحه 2K یکی از عاقلانه ترین تصمیماست بخاطر عمر باتری و جدا از اون باید اندازه صفحرو بیشتر میکرد..G3وG2 هر دو از باتری 3000 میلی آمپری بهره میبرن اونجا شما تفاوت مصرف این 2 رزولوشن رو براحتی میبینید.
جدا جدا از اینکه بگید 200 مگا هرتز کمی تحقیق کنید.فرق بین 800 و 801 هم دقیقا همین بود .جالب اینجاست تفاوت بنچمارک 800 با 801 بیشتر از 801 با 805 هست.همین الان استفاده از این پردازنده ممکنه باعث به تاخیر افتادن عرضه نوت بشه(بخاطر شکایت انویدیا)
نتایج تست باتری میاد و نوت 4 اون موقع با نوت 3 و Z3 مقایسه میشه اون موقع میشه نظر داد.
اتفاقا تو فروم های خارجی خیلی منطقی درباره این موضوع بحث میکنن موافقاشم بیشتر از مخالفاش هست.اینطور که شما انتقاد میکنید درباره اپل چی میگید پس!قبلا هم گفتم متاسفانه خیلیا کلا یادشون رفته امارت فون برای چی هست فقط درگیر بنچمارک و افزایش عددی پردازنده و دوربینو ....شدن دقیقا همون چیزی که شرکت ها میخوان و موجی که راه انداختن و اکثریت سوارش شدن.

تو IFA سونی یک جعبه گذاشته که توش یک مجسمه هست و فقط یک سوراخ اندازه لنز یک گوشی روش وجود داره برای تست عکس برداری هست.مقایسه عکس Z3 با M7.
DSC_0070-w600.jpg
IMAG0974-w600.jpg
این در شرایطی هست که M7 خودش و ادعای دوربین بهترین نوردهی در کمترین نور هست!

آخرین ویرایش:
توی اون قیمت چیا بهتره؟
من از سیاستش دفاع نکردم اما از نوع آپدیتش دفاع میکنم ..هنوزم بنظرم استفاده نکردن از صفحه 2K یکی از عاقلانه ترین تصمیماست بخاطر عمر باتری و جدا از اون باید اندازه صفحرو بیشتر میکرد..G3وG2 هر دو از باتری 3000 میلی آمپری بهره میبرن اونجا شما تفاوت مصرف این 2 رزولوشن رو براحتی میبینید.
جدا جدا از اینکه بگید 200 مگا هرتز کمی تحقیق کنید.فرق بین 800 و 801 هم دقیقا همین بود .جالب اینجاست تفاوت بنچمارک 800 با 801 بیشتر از 801 با 805 هست.همین الان استفاده از این پردازنده ممکنه باعث به تاخیر افتادن عرضه نوت بشه(بخاطر شکایت انویدیا)
نتایج تست باتری میاد و نوت 4 اون موقع با نوت 3 و Z3 مقایسه میشه اون موقع میشه نظر داد.
اتفاقا تو فروم های خارجی خیلی منطقی درباره این موضوع بحث میکنن موافقاشم بیشتر از مخالفاش هست.اینطور که شما انتقاد میکنید درباره اپل چی میگید پس!قبلا هم گفتم متاسفانه خیلیا کلا یادشون رفته امارت فون برای چی هست فقط درگیر بنچمارک و افزایش عددی پردازنده و دوربینو ....شدن دقیقا همون چیزی که شرکت ها میخوان و موجی که راه انداختن و اکثریت سوارش شدن.

تو IFA سونی یک جعبه گذاشته که توش یک مجسمه هست و فقط یک سوراخ اندازه لنز یک گوشی روش وجود داره برای تست عکس برداری هست.مقایسه عکس Z3 با M7.
DSC_0070-w600.jpg
IMAG0974-w600.jpg
این در شرایطی هست که M7 خودش و ادعای دوربین بهترین نوردهی در کمترین نور هست!

عزیز G3 صفحش LCD اه دیگه بدیهیه که مصرف AMOLED با LCD قابل مقایسه نیست
شما دو تا SoC مختلف رو گزاشتی کنار هم مقایسه می کنی بعد می گی 200 مگاهرتز خوبه rofl ، عزیز هم Z2 هم Z3 جفتشون SoC هاشون 801 اه و تنها فزقشون 200 مگاهرتز کلاک بیشتره که همین الانش روی Galaxy S5 این SoC با همین کلاک داره کار می کنه
منظور شما از منطقی همون کسایی هستن که توی یه جاهایی مثل Ggsmarena دارن می گن just sony یا کسایی هستن که از epic fail بودنش می گن :-??
الان شما flagship رو برای چی باید بخری؟ واسه برندش؟ چون عشق سونی ای بری اسمارت فون سونی بخری یادت رفته که نباید به دوربین و سخت افزار و ... توجه کنی باید عشق برند باشی فقط
در مورد این عکس هم جدا از بحث ادعا و ... ، همین که داری گوشی ای که 1 سال و نیم پیش ریلیز شده به عنوان Flagship رو با گوشی ای که هنوز ریلیز نشده به عنوان Flagship مقایسه می کنی جای بسی تعجب و خنده داره

من کلی تحقیق کردم به این نتیجه رسیدم تا عرضه Moto X 2014 صبر کنم :دی.

رابط کاربری سامسونگ خیلی مزخرفه. دوربینش هم از قابل زده بیرون !. منتفی.
Z2 با دوربین 20 مگ کیفیت عکسهاش از S5 کمتره !! در بعضی مودها میشه 8 مگ. بعد از آپدیت هم مصرف باتری بالا میره و داغ میکنه. منتفی.
M8 همه رقمه عالیه ولی کیفیت عکسهاش برای الان و مقایسه با مابقی گوشی ها اصلا خوب نیست. منتفی.

تا عرضه ورژن جدید Moto X صبر میکنیم :دی.

اینم مشخصاتش:
The Motorola Moto X features a 5.2in full-HD (1080p, 423ppi) AMOLED display, and a choice of case materials: bamboo, leather or plastic. Also see: Best Android phones 2014.

The Motorola Moto X runs Android KitKat 4.4, and Motorola promises timely updates to the software.Inside the 140.8x72.4mm, 144g Moto X is a 2.5GHz Qualcomm Snaodragon 801 processor with Adreno 330 graphics.

The Moto X has 16GB of storage, with no support for expansion through microSD.A 13Mp, f2.25 camera with dual-LED flash supports a 4x digital zoom and 4K video.

There are now four mics, and the battery capacity has been increased from 2200- to 2300mAh. The latter also supports turbo charging - you can get up to 8 hours life from a 15-minute charge.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or