راهنمایی برای خرید موبایل

من میخواسم یه گوشی تا 900 بگیرم مد نظر خودم اینا هستن :
Prestigio Multiphone 7500 - گوشی موبایل پرستیژیو مالتی فون 7500
Samsung Galaxy Grand 2 G7102 - گوشی موبایل سامسونگ گلکسی گرند 2
HTC Desire 816 - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 816
به نظر شما کدوم بهتره و اینکه اگه گوشی تو این رنج قیمتی از اینا بهتر هست بگید و قیمتش هم بگید ممنون میشم

خدایی این چه سیاست مزخرفیه که سونی داره که باید هر 6 ماه یه پرچم دار بده بیرون . z3 با z2 هیچ تفاوتی نداره فقط یه g lens اضافه شده و کلاک cpu از 2.3 شده 2.5 . رسما در مقابل سامسونگ با معرفی note 4 و note edge نابود شد .
من نمیدونم مشکل چیه!دقیقا خیلی سیاست خوبیه!(6 ماه یکبار رو نمیگم نوع آپدیت کردنشو میگم)
وقتی شما هر 6 ماه پرچمدار میدی بخودی خود امکان تغییرات زیاد از بین میره اما سونی از Z که شروع کرد یک فلسفه درست کرد و هر بار در معرفی بعدی عیب های اونو برطرف کرده .واقعا اینکه پردازنده 805 میشد اما عمر باتری اینقدر خوب نبود بهتره!؟دقیقا سیاست های سونی شبیه اپل شده با اینکه اصلا با آیفون حال نمیکنم(بخاطر iOS )اما بنظرم تو بهبود هاش از همه بهتر عمل میکنه..چیزایی اضافه میکنه که واقعا بدرد میخوره و صرفا بازی با اعداد و درشت نمایی تبلیغاتی نیست.الان تغییرات Z3 نسبت به Z2 حداقل 2 بابر Z2 نسبت به Z1 هست.الان آپدیت دوربین خیلی عالیه(ایزو12800 تو کلی از دوربینایه کامپکتم پیدا نمیشه!)...صفحه نمایش نسبت به قبل بهتر شده و روشناییش به 600 نیت رسیده!!!پردازش صدا و بلندیش و کیفیتش هم عالی شده.ضخامتش تقریبا 1 میلیمتر کم شده(0.9)فریم دورش بهبود پیدا کرده و بخاطر طراحیش گوشی هندلینگ بهتری پیدا کرده! بلاخره حاشیه های بقل گوشی رو کم کرد.مقاومت به آبش هم بهبود پیدا کرده(IP68) و کلی تغییر ریز تر.
حالا آرش G3 خریده کار کنه خودش میاد میگه واقعا این رزولوشن دیگه هیچ فرقی با FHD تو این اندازه نداره...بجز 2 تا کلیپ که تو خوده گوشیه من فیلم 4K هم مقایسه کردم و هیچ تغییری ندیدم..کلا اگه دنبال چنین تغییراتی هستید گوشیایه چینی بهترین محصولاتن...QHD رو یکسال پیش به بازار دادن یا دوربین های خیلی خفن و یا کلی مشخصات عجیب غریب دیگه که اگه رو محصولات برند معرفی بشن همه کف میکنن!
کلا به عنوان کسی که برند سونی رو دوست دارم خیلی راضیم.این سیاست 6 ماهه نیازمند تغییراتی همینطوریه تا کسایی که 6 ماه پیش گوشی خریدن سرخورده نشن هم مشتری های جدید جذب کنه و در آخر همون نهایتا 1 سال یکبار افراد گوشیشونو ارتقا بدن..یک ویژگی مثبت دیگه اینه سونی کم کم و آهسته میتونه تغییراتشو انجام بده و تست کنه.

پ.ن:G lens تو نسل های قبلم بود :d

من میخواسم یه گوشی تا 900 بگیرم مد نظر خودم اینا هستن :
Prestigio Multiphone 7500 - گوشی موبایل پرستیژیو مالتی فون 7500
Samsung Galaxy Grand 2 G7102 - گوشی موبایل سامسونگ گلکسی گرند 2
HTC Desire 816 - گوشی موبایل اچ تی سی دیزایر 816
به نظر شما کدوم بهتره و اینکه اگه گوشی تو این رنج قیمتی از اینا بهتر هست بگید و قیمتش هم بگید ممنون میشم
desire 816 خیلی گوشیه خوبیه از اون 2 تای دیگه سر تره. پیشنهاد میشه

سلام دوستان
بین این ۳ مدل کدومش رو پیشنهاد می‌کنید:
- آیفون 4S
- نوکیا لومیا ۶۳۰
- Samsung Galaxy Core LTE

iphone 4s . بعد3 سال هنوز گوشی خوبیه . کلان بیخیال win phone بشو . در مقابل ios و اندروید حرفی واسه گفتن نداره .

کلا سونی می خواد همون بخشیش هم که فعلا سود دهی داره به ضرر دهی برسونه :d
رسما Flagship هاش شدن بساط خنده
الان 200 مگاهرتز کلاک cpu رو اضافه کردن از نظر سونی می شه تغییر در سخت افزار!!!!
آپریل 2014 اومده flagship داده از سری Z دوباره توی 2014 می خواد یه flagship دیگه بده از سری Z!!!!

یکی نیست بگه حداقل از Snapdragon 801 می کندی Snapdragon 805 می زاشتی باز ملت به یه چیزیش دلشون خوش باشه

بر عکس شما من اصلا از نوت4 خوشم نیمد به جز کیفیت صفحه و نوار فلزی دورش با هیچیش حال نکردم!
طراحی پشت نوت3 خیلی سر سنگین و شیک بود! اما با این یکی اصلا حال نکردم.
خب مشکل همین جاست اول او اخر حرفت طراحی و ظاهره که برا من کوچیکترین ارزشی نداره..گوشی که الان دارم از طراحی و قیافش متنفرم:دی
سامسونگ با اختلاف زیادی پرفروش ترین برنددنیاست و همه گوشی هاش هم شبیه هم میسازه پس یعنی مردم با این ظاهر کنار اومدن و مشکلی نداره
شما هم باید تکلیف خودتو روشن کنی وقتی از این طراحی سامسونگ و پلاستیک خوشت نمیاد کلابیخیال سامسونگ شو اصلا اخبارشو دنبال نکن چون همینه که هست و تغییری نمیکنه

چیزی که برا من تو گوشی مهم کیفیت ساخت(اسم جنس بدنه نه:دی)که سامسونگ با کیفیت ترین قطعات رو همیشه استفاده میکنه از تعمیرکارای موبایل بپرس اکثرشو خودش میسازه براش ارزونتر درمیاد
کیفیت صفحه و بزرگی که نوت4بهترینه
کارای ونرم افزار اونم بهترینه
باتری که همیشه عالیه بوده اینبار ببینیم چطوره
دوربینم که هون دوربین اس5که یکی از بهترین ها بود که بهتر شده و لرزشگیر هم داره

درکل تنها مشکل گوشی سنگین شدن و بزرگ شدنش نسبت به نوت3

- - -ویرایش - - -

من نمیدونم مشکل چیه!دقیقا خیلی سیاست خوبیه!(6 ماه یکبار رو نمیگم نوع آپدیت کردنشو میگم)
وقتی شما هر 6 ماه پرچمدار میدی بخودی خود امکان تغییرات زیاد از بین میره اما سونی از Z که شروع کرد یک فلسفه درست کرد و هر بار در معرفی بعدی عیب های اونو برطرف کرده .واقعا اینکه پردازنده 805 میشد اما عمر باتری اینقدر خوب نبود بهتره!؟دقیقا سیاست های سونی شبیه اپل شده با اینکه اصلا با آیفون حال نمیکنم(بخاطر iOS )اما بنظرم تو بهبود هاش از همه بهتر عمل میکنه..چیزایی اضافه میکنه که واقعا بدرد میخوره و صرفا بازی با اعداد و درشت نمایی تبلیغاتی نیست.الان تغییرات Z3 نسبت به Z2 حداقل 2 بابر Z2 نسبت به Z1 هست.الان آپدیت دوربین خیلی عالیه(ایزو12800 تو کلی از دوربینایه کامپکتم پیدا نمیشه!)...صفحه نمایش نسبت به قبل بهتر شده و روشناییش به 600 نیت رسیده!!!پردازش صدا و بلندیش و کیفیتش هم عالی شده.ضخامتش تقریبا 1 میلیمتر کم شده(0.9)فریم دورش بهبود پیدا کرده و بخاطر طراحیش گوشی هندلینگ بهتری پیدا کرده! بلاخره حاشیه های بقل گوشی رو کم کرد.مقاومت به آبش هم بهبود پیدا کرده(IP68) و کلی تغییر ریز تر.
حالا آرش G3 خریده کار کنه خودش میاد میگه واقعا این رزولوشن دیگه هیچ فرقی با FHD تو این اندازه نداره...بجز 2 تا کلیپ که تو خوده گوشیه من فیلم 4K هم مقایسه کردم و هیچ تغییری ندیدم..کلا اگه دنبال چنین تغییراتی هستید گوشیایه چینی بهترین محصولاتن...QHD رو یکسال پیش به بازار دادن یا دوربین های خیلی خفن و یا کلی مشخصات عجیب غریب دیگه که اگه رو محصولات برند معرفی بشن همه کف میکنن!
کلا به عنوان کسی که برند سونی رو دوست دارم خیلی راضیم.این سیاست 6 ماهه نیازمند تغییراتی همینطوریه تا کسایی که 6 ماه پیش گوشی خریدن سرخورده نشن هم مشتری های جدید جذب کنه و در آخر همون نهایتا 1 سال یکبار افراد گوشیشونو ارتقا بدن..یک ویژگی مثبت دیگه اینه سونی کم کم و آهسته میتونه تغییراتشو انجام بده و تست کنه.

پ.ن:G lens تو نسل های قبلم بود :d
اگه زد2داشتی همین حرفو میزدی؟؟:دی

درمورد خود سونی.این سیاست برا هیشکی جواب ندانده سامسونگ5ساله داره سالی1پرچمدار گوشی معرفی میکنه اپل هم همین طور ال جی و اچ تی سی هم 2ساله دارن همین کارو میکنن حالا چطور میخواد برا سونی جواب بده؟؟
الان فروش زد2پایین میاد و اگه قیمت زد2رو پایین بیاره فروشزد3پایین میاد چون فرق زیادی ندارن:دی

سلام خوب بالاخره نوت 4 و اج معرفی شدند اما زیاد نمیدونم چرا به دلم ننشست حالا باید ببینیم تا موقع وارد شدنش به بازار صبر کرد حالا چند تا سوال
1- ایا حقیقت داره که مدل اگزینوس 64 بیتی هست چون فعلا به همین 64 بیتی بودن دلم خوشه اگزینوس 5433 هست دیگه
2- قیمتش کی مشخص می شه
3- رم3 گیگ براش کم نیست
4- کیفیت QHD صفحه نمایشش کاربرد هم داره چون توی G3مثل یک شکست براش بود
5- بین مدل اج و4 کدوم پیشنهاد می شه
6- ظرفیت باتریش کم نیست با این صفحه نمایش بخصوص مدل اج که ظرفیت بتریش کمتره
7- گیر اس سیم کارت هم می خوره
8- GPU ادرنو 420 بهتره یا T760 اگزینوس
9- میشه کاربرد های جدید قلم رو بگید
10 - پردازنده تگرا قوی تر از اگزینوس گلگسی نوت4 هست در شرایط برابر
11- تاچ ویز توی نوت جدید سبک تر شده و ایا تغییری هم کرده اسمش چی هست

آخرین ویرایش:
خب مشکل همین جاست اول او اخر حرفت طراحی و ظاهره که برا من کوچیکترین ارزشی نداره..گوشی که الان دارم از طراحی و قیافش متنفرم:دی
سامسونگ با اختلاف زیادی پرفروش ترین برنددنیاست و همه گوشی هاش هم شبیه هم میسازه پس یعنی مردم با این ظاهر کنار اومدن و مشکلی نداره
شما هم باید تکلیف خودتو روشن کنی وقتی از این طراحی سامسونگ و پلاستیک خوشت نمیاد کلابیخیال سامسونگ شو اصلا اخبارشو دنبال نکن چون همینه که هست و تغییری نمیکنه

چیزی که برا من تو گوشی مهم کیفیت ساخت(اسم جنس بدنه نه:دی)که سامسونگ با کیفیت ترین قطعات رو همیشه استفاده میکنه از تعمیرکارای موبایل بپرس اکثرشو خودش میسازه براش ارزونتر درمیاد
کیفیت صفحه و بزرگی که نوت4بهترینه
کارای ونرم افزار اونم بهترینه
باتری که همیشه عالیه بوده اینبار ببینیم چطوره
دوربینم که هون دوربین اس5که یکی از بهترین ها بود که بهتر شده و لرزشگیر هم داره

درکل تنها مشکل گوشی سنگین شدن و بزرگ شدنش نسبت به نوت3

- - -ویرایش - - -

اگه زد2داشتی همین حرفو میزدی؟؟:دی

درمورد خود سونی.این سیاست برا هیشکی جواب ندانده سامسونگ5ساله داره سالی1پرچمدار گوشی معرفی میکنه اپل هم همین طور ال جی و اچ تی سی هم 2ساله دارن همین کارو میکنن حالا چطور میخواد برا سونی جواب بده؟؟
الان فروش زد2پایین میاد و اگه قیمت زد2رو پایین بیاره فروشزد3پایین میاد چون فرق زیادی ندارن:دی

آره چه فرقی داره :d اگه Z2 داشتم هم فرقی نمیکرد چون اختلاف اونقدر نیست که حس کنم گوشیم قدیمی شده.

اتفاقا داره واسه سونی جواب میده و بخش موبایلش رشد کرده..درباره سامسونگ سالی 1 پرچمدار نمیده :d سیاست فقط فرق داره اومده چند سری کرده و تقسیم شده همه چی.یه سری S میزنه بعد چند وقت نوت میزنه جدیدا سری الفا هم اضافه کرده(حالا بحثش جداست اما اینها کاملا بهم مرتبظن و اینکه نه سری های جداین و بلا بلا نیست.طراحی سری S روی نوت بعدی نوت روی S بعدی جدیدا آلفا هم به این سیکل اضافه شده ..
درباره فروش هم اینا اختلاف قیمت دارن مثل همین الان که بین Z/Z1/Z2 هم چنین اختلاف قیمتی هست و تو این یک ماهه باز قیمت Z2 کم شد بخاطر رونمایی از Z3 و الان تو بازار ایران تا 1500 هم میتونین پیدا کنین.سونی هم فقط میخواد بفروشه مهم نیست کدوم نسخه این سری باشه چون تغییرات بینشون یک جوریه که هزینه و وقت کمی برای تغییر خط تولید نیازمندهو خیلی موارد هم بین نسل ها تغییر نمیکنه و از همونه هم دوباره استفاده میشه مثل ماژول دوربین و لنز یا رم و نسخه های ارتباطی و...

پ.ن:درباره نوت 4 کلا شاید 5% ظاهرش تغییر کرده اونم بنظرم پسرفت محسوب میشه از لحاظ زیبایی.کلا پیشرفت های خوبی داشته چند تام پسرفتم داشته نسبت به قبل اما در کل پارسال با معرفی نوت 3 خیلی بیشتر حال کردم و هایپ شدم.

سلام خوب بالاخره نوت 4 و اج معرفی شدند اما زیاد نمیدونم چرا به دلم ننشست حالا باید ببینیم تا موقع وارد شدنش به بازار صبر کرد حالا چند تا سوال
1- ایا حقیقت داره که مدل اگزینوس 64 بیتی هست چون فعلا به همین 64 بیتی بودن دلم خوشه اگزینوس 5433 هست دیگه
2- قیمتش کی مشخص می شه
3- رم3 گیگ براش کم نیست
تاچ ویز توی نوت جدید سبک تر شده و ایا تغییری هم کرده اسمش چی هست

اینم جواب بدید چرا تاپیک خلوته

سلام دوستان من میخوام یه گوشی 1 میلیون تومنی بخرم نظر خودم xperia z ultra هستش اینم مشخصاتش
مشخصات کلی:یک سیم کارته - وزن : 212 گرم - مقاوم در برابر آب
پردازنده:Qualcomm Snapdragon 800 Chipset Quad-Core Krait 400 CPU
صفحه نمایش:صفحه نمایش رنگی لمسی لمسی خازنی از نوع Triluminos - سایز صفحه نمایش: 6.4 اینچ - دارای رزولوشن 1080 × 1920 - تراکم پیکسلی: 344 پیکسل بر اینچ - قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
حافظه:حافظه داخلی 16384 مگابایت - حافظه رم 2048 مگابایت - قابلیت نصب کارت حافظه از نوع Micro SD
شبکه های ارتباطی:3G - 4G - GPRS - قابلیت اتصال به اینترنت از طریق وای فای - GPS - NFC - بلوتوث
دوربین:8.0 مگاپیکسل - فوکوس اتوماتیک - دوربین مکالمه ویدئویی
صدا:فیش 3.5 میلیمتری هدفون
امکانات نرم افزاری:سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean - پشتیبانی از جاوا - نمایش فایلهای مایکروسافت آفیس - نمایش فایلهای PDF
سایر مشخصات:رادیو - قطب نما - باتری 3050 میلی آمپر ساعتی

به نظرتون چه جوریه تو این قیمت؟ اگر پیشنهاد دیگه ای دارین تو این قیمت بهم بگید ممنون میشم.

2- قیمتش کی مشخص می شه
3- رم3 گیگ براش کم نیست
11- تاچ ویز توی نوت جدید سبک تر شده و ایا تغییری هم کرده اسمش چی هست

از سر صبح منتظر یک جوابم دیگه خسته شدم دوستان

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند