A.R.A.$.H
کاربر سایت
نکسوس 5 اینچی که هیچ پردازشی نداره رو خوب مقایسه نکنید. Note 2014 حتی با اینکه سخت افزار مشابه Note 3 داره به سرعت اون نیست. 10 اینچ صفحه رو داره پردازش میکنه خوب مسلما کمی سنگین تره.با نکسوس 5 کار میکنم،،حالا اینکه از تاچ ویز سامسونگ خوشم نمیاد به کنار!
اما بهتون بگم ... این خرافات هنگ و قفل شدن سامسونگ و تاچ ویز رو از سرتون بیرون کنید. یا اصلا متوجه نمیشید حین کار یا انقدر ناچیزه که آدم چشم پوشی میکنه.
همچین گفتند G3 لگ داره من گفتم الان به ازای هر بار که میرم توی منو و میام بیرون گوشی کلی سکته میزنه اما در حد صدم ثانیه گاهی آیا لگ بزنه یا نه اکه اصلا قابل تشخیص نیست.
ببین Z2 تبلت خیلی خوبیه اما برای نوت برداری بایستی هزینه کنی چرا خود این تبلت به صورت پیش فرض، امکانات حرفه ای سامسونگ مثل Sketch Book for Galaxy و یا S Note رو نداره. در ضمن، نوت 2014 مدل 32 گیگ با بیمه رو شما 1800 میخری در حالی که Z2 در معمولی ترین حالت 2300 هستش! 500 هزار تومن اختلاف قیمت اگر برات ملاک نیست و پولش رو داری، خوب بده Z2 :d ولی بازم تاکید میکنم که دستگاه چندان ایده عالی برای نوت برداری نیست مگر اینکه اضافه هزینه کنی.
اینم حرفیه ... ولی خوب 500 هزار تومن دوباره اختلاف قیمت :dاینا همه یه طرف زیبایی و سبکی و ضد اب بودن z2 هم یه طرف
خوب یک دفعه بگو تمامی کارایی های یک تبلت دیگه :dراستی یادم رفت بگم گیمینگ و فیلم و وب گردی هم برام مهمه!
من هنوزم میگم نوت!
- - -ویرایش - - -
خوب Note 4 و Note Edge معرفی شدند و ممنون از سامسونگ با این حرکت احمقانه
طراحی گوشی واقعا حال بهم زن شده و در مقایسه با Note 3 خیلی زشته:
http://www.gsmarena.com/samsung_ifa_2014-review-1126p2.php
یکی نیست بگه آخه چرا مرد حسابی اسپیکر پایین رو گذاشتید پشت دوباره سنسور اثر انگشت روی فبلت هم تو حلقم
این گوشی صرفا سخت افزار هیولا داره وگرنه در بخش های اصلی گوشی مثل طراحی و صدا خراب کرده. تنها نکته مثبتی که توی طراحی دیدم نوار فلزی هستش که مثل Alpha ساخته شده!
حالا بیاد یه چندتا Hands On کامل منتشر بشه ببینیم چه امکاناتی داره ...