راهنمایی برای خرید موبایل

با نکسوس 5 کار میکنم،،حالا اینکه از تاچ ویز سامسونگ خوشم نمیاد به کنار!
نکسوس 5 اینچی که هیچ پردازشی نداره رو خوب مقایسه نکنید. Note 2014 حتی با اینکه سخت افزار مشابه Note 3 داره به سرعت اون نیست. 10 اینچ صفحه رو داره پردازش میکنه خوب مسلما کمی سنگین تره.
اما بهتون بگم ... این خرافات هنگ و قفل شدن سامسونگ و تاچ ویز رو از سرتون بیرون کنید. یا اصلا متوجه نمیشید حین کار یا انقدر ناچیزه که آدم چشم پوشی میکنه.
همچین گفتند G3 لگ داره من گفتم الان به ازای هر بار که میرم توی منو و میام بیرون گوشی کلی سکته میزنه اما در حد صدم ثانیه گاهی آیا لگ بزنه یا نه اکه اصلا قابل تشخیص نیست.
ببین Z2 تبلت خیلی خوبیه اما برای نوت برداری بایستی هزینه کنی چرا خود این تبلت به صورت پیش فرض، امکانات حرفه ای سامسونگ مثل Sketch Book for Galaxy و یا S Note رو نداره. در ضمن، نوت 2014 مدل 32 گیگ با بیمه رو شما 1800 میخری در حالی که Z2 در معمولی ترین حالت 2300 هستش! 500 هزار تومن اختلاف قیمت اگر برات ملاک نیست و پولش رو داری، خوب بده Z2 :d ولی بازم تاکید میکنم که دستگاه چندان ایده عالی برای نوت برداری نیست مگر اینکه اضافه هزینه کنی.
اینا همه یه طرف زیبایی و سبکی و ضد اب بودن z2 هم یه طرف
اینم حرفیه ... ولی خوب 500 هزار تومن دوباره اختلاف قیمت :d
راستی یادم رفت بگم گیمینگ و فیلم و وب گردی هم برام مهمه!
/:) خوب یک دفعه بگو تمامی کارایی های یک تبلت دیگه :d
من هنوزم میگم نوت!

- - -ویرایش - - -

خوب Note 4 و Note Edge معرفی شدند و ممنون از سامسونگ با این حرکت احمقانه :|
طراحی گوشی واقعا حال بهم زن شده و در مقایسه با Note 3 خیلی زشته:
http://www.gsmarena.com/samsung_ifa_2014-review-1126p2.php
یکی نیست بگه آخه چرا مرد حسابی اسپیکر پایین رو گذاشتید پشت دوباره :| سنسور اثر انگشت روی فبلت هم تو حلقم :|
این گوشی صرفا سخت افزار هیولا داره وگرنه در بخش های اصلی گوشی مثل طراحی و صدا خراب کرده. تنها نکته مثبتی که توی طراحی دیدم نوار فلزی هستش که مثل Alpha ساخته شده!
حالا بیاد یه چندتا Hands On کامل منتشر بشه ببینیم چه امکاناتی داره ...

کسوس 5 اینچی که هیچ پردازشی نداره رو خوب مقایسه نکنید. Note 2014 حتی با اینکه سخت افزار مشابه Note 3 داره به سرعت اون نیست. 10 اینچ صفحه رو داره پردازش میکنه خوب مسلما کمی سنگین تره.​
منظورم از نکسوس مقایسش با گوشی های هم ردش مثل s4 و ایناست نه تبلت 10 اینچی،، در کل سرعت اندروید خالص(و حتی رابط سونی) در برابر رابط سامسونگ مثل سرعت فراری با یه ماشین متوسط میمونه!:d

اما بهتون بگم ... این خرافات هنگ و قفل شدن سامسونگ و تاچ ویز رو از سرتون بیرون کنید. یا اصلا متوجه نمیشید حین کار یا انقدر ناچیزه که آدم چشم پوشی میکنه.​

اتفاقا یه نقد نوت 10.1 داشتم توی یوت و ب میدیدم داشت my magazine رو امتحان میکرد حتی با وای فای روشن و با سرعت اینترنت اونا میگفت انقدر کند و اعصاب خورد کنه توصیه میشه در اولین فرصت disable ش کنید!:d :| دیگه لگ توی بازی ها و اینا ک بماند!

راستی قیمت z2 پایین نمیاد تا یکی دو ماه دیگه؟!؟

آخرین ویرایش:
خوب من پولمو پس گرفتم از خیر خرید از کشور دوست و عزیز چین منصرف شدم بیشتر بخاطر اینکه مجبورم یک لپ تاپ هم بگیرم برای کارم.از اونجایی که بودجه ترکید و نمیتونم الان دیگه با پولم Z1 هم بخرم چه برسه به بقیه گوشی ها و چون بنظرم(نظر فوق شخصی)وقتی پولت به Z1 نرسه کلا با اون رنج قیمت هیچ گوشی دیگه ای ارزش خرید نداره تصمیم گرفتم برم سمت نوکیا و ویندوزفون(از جفتش خوشم نمیاد اما بخاطر شخصیت آوانگاردی مشکلی ندارم :d)
2تا مشکل هست فقط...قبلا ویندوزفون داشتم(سری HTC) اما خیلی حال نکردم جدا از بحث رابط کاربری که سلیقه ای هست و میشه در آخر خو گرفت بهش چند تا مشکل خیلی خفن داشت...حالا دوستانی که ویندوزفون دارن نسخه 8.1 چقدر بهتر شده؟
از اونجایی که بودجه کم شده و از اونور نمیخوام خیلی هم خصاصت بخرج بدم نظرم روی 920 و 925 هست..
920 قیمتش 120 تومن ارزونتره حافضه داخلی بیشتری داره(32) اما 925 جنسه بدنش بهتره دوربینه بهتری داره..مشخصات داخلیشونم یکسانه..الان شدیدا گیج شدم چیکار کنم!اگه 925 هم نسخه 32 داشت 80% میرفتم همینو میگرفتم اما چون هیچکدوم رم هم نمیخوره میترسم 16 گیگ که چند گیگشم سیستم عامل گرفته کم بیاد..

اتفاقا یه نقد نوت 10.1 داشتم توی یوت و ب میدیدم داشت my magazine رو امتحان میکرد حتی با وای فای روشن و با سرعت اینترنت اونا میگفت انقدر کند و اعصاب خورد کنه توصیه میشه در اولین فرصت disable ش کنید!
خوب حالا اگه گفتی چرا؟ Magazine یک دفعه چندین خبر رو از منابع خبری مختلف در دسته های متنوع یک دفعه شروع به دانلود میکنه که سنگین میشه و طبیعیه!
این بخش زمانی فقط قابل دسترسیه و رفرش میشه که شما از طریق پایین گوشی وارد منوی اون بشید. من خودم روی Note 3 از این قابلیت استفاده میکردم اما چون گذاشته بودم فقط اخبار بازی رو بیاره، سبک تر عمل می کرد.
دیگه لگ توی بازی ها و اینا ک بماند!
بازی ها به هیچ وجه لگی ندارند و Gaming Review های فراوانی داخل یوتیوب هم هستش. برو مال R-I-C-K-Y رو ببین که بازی ها سنگین مثل Iron Man 3، Real Boxing و Raven Sword رو اجرا میکنه (روی همین مدل هشت هسته ای).
لگی دیدی به منم بگو :d تنها مشکلی که هست، بعضی بازی برای پردازنده های نسخه 8 هشته ای بهینه نشدند و ممکنه یک سری گلیج داشته باشند منتهی همین هم به معنای کندی نیست.

خوب من پولمو پس گرفتم از خیر خرید از کشور دوست و عزیز چین منصرف شدم بیشتر بخاطر اینکه مجبورم یک لپ تاپ هم بگیرم برای کارم.از اونجایی که بودجه ترکید و نمیتونم الان دیگه با پولم Z1 هم بخرم چه برسه به بقیه گوشی ها و چون بنظرم(نظر فوق شخصی)وقتی پولت به Z1 نرسه کلا با اون رنج قیمت هیچ گوشی دیگه ای ارزش خرید نداره تصمیم گرفتم برم سمت نوکیا و ویندوزفون(از جفتش خوشم نمیاد اما بخاطر شخصیت آوانگاردی مشکلی ندارم :d)
2تا مشکل هست فقط...قبلا ویندوزفون داشتم(سری HTC) اما خیلی حال نکردم جدا از بحث رابط کاربری که سلیقه ای هست و میشه در آخر خو گرفت بهش چند تا مشکل خیلی خفن داشت...حالا دوستانی که ویندوزفون دارن نسخه 8.1 چقدر بهتر شده؟
از اونجایی که بودجه کم شده و از اونور نمیخوام خیلی هم خصاصت بخرج بدم نظرم روی 920 و 925 هست..
920 قیمتش 120 تومن ارزونتره حافضه داخلی بیشتری داره(32) اما 925 جنسه بدنش بهتره دوربینه بهتری داره..مشخصات داخلیشونم یکسانه..الان شدیدا گیج شدم چیکار کنم!اگه 925 هم نسخه 32 داشت 80% میرفتم همینو میگرفتم اما چون هیچکدوم رم هم نمیخوره میترسم 16 گیگ که چند گیگشم سیستم عامل گرفته کم بیاد..
می گن ویندوز فون برنامه نداره.ولی به نظرمن لومیا 1320یا 1330 بگیر.
1320 از 920 بهتره.کارت حافظه هم میخوره

1320 از 920 بهتره.کارت حافظه هم میخوره
ولی خیلی سنگین، کلفت و بزرگه :| دوربین این گوشی 1 میلیونی هم 5 مگاپیکسله در برابر 8 مگاپیکسل Pureview لومیا 920!
الان شدیدا گیج شدم چیکار کنم
آره واقعا هم گیج کننده هستش :d در رابطه با حافظه هیچ کس نمیتونه تصمیم بگیره جز خودت! پس در این مورد راهنمایی نگیر.
به خاطر طراحی هم که شده قید پلاستیک روغنی 920 رو بزن و 925 بخر اما دقت کن که مشکل زردی دوربین نداشته باشه.

آره واقعا هم گیج کننده هستش :d در رابطه با حافظه هیچ کس نمیتونه تصمیم بگیره جز خودت! پس در این مورد راهنمایی نگیر.
به خاطر طراحی هم که شده قید پلاستیک روغنی 920 رو بزن و 925 بخر اما دقت کن که مشکل زردی دوربین نداشته باشه.
زردی رو چطوری بفهمم!امکان تست ندارم آرش از همون یارو میخوام بگیرم که 200 تومن از قیمت امروز علادین کمتر میده!:d

اصلا الان Z3 معرفی شد دلم به هیچی نمیره!دوربین عالی حاشیه کم طراحی محشر وای بر من!رنگارو ببین!باتریش 2 روز جواب میده!دوربینش ایزو تا 12800!(DSLR ....)
آخر حاشیه هارم کم کرد مقاومت در برابر آبشم بیشتر شده!

sony-xperia-z3-01.jpg

وین فون نخر که بعضی مواردش واقعا اعصاب خورد کنه :دی ولی اگر تصمیمت رو گرفتی همون 925 رو بخر ... 920 دیگه قدیمی شده

نوت4عالی بود فقط کاش این کنارها رو مثل قبل پلاستیک میزد باعث شده گوشی بزذگتر و سنگین تر بشه ضدابم نیست
باتری هم قویتر نشده امیدوارم مثل فبل عالی باشه.
لرزشگیر اپتیکال هم داره دوربینش عالیه
عجیبه usb3نذاشته:دی دلیلشم میگه کاربرا زیاد ازش استفاده نکردن
قلم هم خیلی بهتر شد.چندتا کاور جالب هم زده براش.چندتا قلم از سازنده معروف زده که رو کاغذم مینویسه ولی به احتمال زیاد گرون باشه
هدست هم خوشم نمیاد با اینکه کارمک پشت ساخت بوده و ازش تعریف کرد:،:دی
نوت خمیده هم خوبه جالبه
ساعتشم خوب بود کلا از ساعت خوشم نمیاد ولی این خوب بود قابلیت های جالبی داشت
درکل کنفرانس خوب بود راضیم:دی

/:)
ببین محسن دو راهکار دارید: گوشی خام و لخت بخرید مثل HTC و Nexus یا اینکه یک سری گوشی با عملکرد بالا بخرید مثل LG و Samsung.
HTC و Nexus هنر نمی کنند که سرعت بالایی دارند ... اینم بگید که رابط کاربری اونها در سنگین ترین حالت یه Blink Feed فقط داره!
اول و آخر البته همیشه گفتند: سلیقه شخصی توی رابط های کاربری خیلی مهمه. این کند شدن آندروید هم مضخرفه. انقدر برنامه بهینه ساز هستش که میشه تمامی فایل های باقی مونده و کش رو پاک کرد.
من با نظرم موافق نیستم آرش! چرا؟
چون که ی سری برنامه هایی که خود رابط کاربری نداره رو با برنامه های منتشر شده تو گوگل پلی میشه جبران کرد! مثلا فرض میگیرم که M8 یا Z2 تو ساعتشون کرنمتر ندارن خوب بایه برنامه سبک و کم حجم آدم میتونه جایگزین کنه! اما سرعت یه چیزی که همه ادما میخوان! این یکی رو دیگه نمیشه جبران کرد شاید اولش بگی ابی نداره روون میشه درست میشه و... اما بعد از مدتی بد میره تو مخ.
البته من خودم از گوشی های نکسوس اصلا خوشم نمیاد چون اندروید خام خیلی خیلی زشته اصلا نمیتونم تحملش کنم.

نمیدونم سونی با این سیاست هاش دنبال چیه تعطیل کردن بخش موبایل؟؟:دی
اخه این چه کاریه چندماهه زد2اومده زد3روزدتغیری هم نکرده الان دقیقا با این کارش نه خودش سودی میبره نه خریدار
اسم گوشی رو هم گذاشته زد3ادم منتطر یه تغییر بزرگ باشه اسمشو میذاشت زد2پلاس یا..بهتر بود
سخت افزار سونی بهتر شده و مثل قبل نیست و باید رو نرم افزار هم کار کنه رابطشو بهتر کنه
در کل من هیچوقت نمیتونم خودمو راضی کنم پرچمدار سسونی رو بگیرم

نوت4عالی بود فقط کاش این کنارها رو مثل قبل پلاستیک میزد باعث شده گوشی بزذگتر و سنگین تر بشه ضدابم نیست
باتری هم قویتر نشده امیدوارم مثل فبل عالی باشه.
لرزشگیر اپتیکال هم داره دوربینش عالیه
عجیبه usb3نذاشته:دی دلیلشم میگه کاربرا زیاد ازش استفاده نکردن
قلم هم خیلی بهتر شد.چندتا کاور جالب هم زده براش.چندتا قلم از سازنده معروف زده که رو کاغذم مینویسه ولی به احتمال زیاد گرون باشه
هدست هم خوشم نمیاد با اینکه کارمک پشت ساخت بوده و ازش تعریف کرد:،:دی
نوت خمیده هم خوبه جالبه
ساعتشم خوب بود کلا از ساعت خوشم نمیاد ولی این خوب بود قابلیت های جالبی داشت
درکل کنفرانس خوب بود راضیم:دی
بر عکس شما من اصلا از نوت4 خوشم نیمد به جز کیفیت صفحه و نوار فلزی دورش با هیچیش حال نکردم!
طراحی پشت نوت3 خیلی سر سنگین و شیک بود! اما با این یکی اصلا حال نکردم.

خب گوشی جدید نوت 4 هم معرفی شد بد نیست عجیب کیفیت صفحه نمایش بالا رفته با این رزولوشن
طراحیشم بد نیست یعنی مثل قبله دیگه چرا اینقدر انتظار دارید عوض بشه؟؟:dبابا سونی هم z3 رو مثل z2 طراحی کرده دیگه مگه چقد فرق داره؟؟

راستی کسی از کنفرانس گوگل خبر داره کی برگزار میشه؟؟الان سری جدید نکسوز چه تبلت چه موبایلش کی قراره معرفی بشه همچنین نسخه جدید اندورید چی میشه؟؟
عجیب منتظر اندورید 5 هستم

وین فون نخر که بعضی مواردش واقعا اعصاب خورد کنه :دی ولی اگر تصمیمت رو گرفتی همون 925 رو بخر ... 920 دیگه قدیمی شده
اوه وقتی تو داری اینطوری میگی علیرضا دیگه کلا کنسله داستان :d دسته دوم هم اصلا حال نمیکنم!گیری کردیم..
برم تو کار برند معتبر کارگری(هوایی) :d

خدایی این چه سیاست مزخرفیه که سونی داره که باید هر 6 ماه یه پرچم دار بده بیرون . z3 با z2 هیچ تفاوتی نداره فقط یه g lens اضافه شده و کلاک cpu از 2.3 شده 2.5 . رسما در مقابل سامسونگ با معرفی note 4 و note edge نابود شد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or