راهنمایی برای خرید موبایل

درباره Z2 وقتی روی 4K فیلمبرداری کنین بعد از 5 دقیقه ارور میده و بیرون میاد چون فشار زیادی به پردازنده وارد میشه و ممکنه اسیب ببینه اگه بیشتر باشه تایمش....بقیه گوشیام که همین پردازنده رو دارن هم همینطورن فقط ارور نمیدن! بنظرم G3 اصلا الان ارزش خرید نداره صفحش شدیدا مشکل سازه بعد از دیدن نیم ساعت فیلم اینقدر داغ میکنه که نمیتونی روشنایی صفحرو بیشتر از 80% ببری بالا..نسخه 2 گیگش هم کلا توصیه نمیشه چون بعد از 2 تا آپدیت هنوز لگ داره (تو ردیت زیاد هست دربارش)
آرش تو هم مثله من صبر کن الان بازار گوشی خر تو خره!(ماله نوسانات دلاره یا چیزه دیگه نمیدونم)دیروز Z2 تا 1550 هم اومده پایین!و بیشتر گوشیا ارزون شدن.

ارش فردا نوت4معرفی میشه صبر کن اونو بگیر.نوت همیشه یه اس بزرگ و بهبود یافته و بدون مشکل بوده..حالا تصور کن نوت4یه اس5بهتر با طراحی بهتر و بزرگتر و قلم حالا چطور وجدانت قبول میکنه گوشی دیگه ی بخری:دی

ارش فردا نوت4معرفی میشه صبر کن اونو بگیر.نوت همیشه یه اس بزرگ و بهبود یافته و بدون مشکل بوده..حالا تصور کن نوت4یه اس5بهتر با طراحی بهتر و بزرگتر و قلم حالا چطور وجدانت قبول میکنه گوشی دیگه ی بخری
نوت 4 گوشی خارق العاده ای میشه همونطور که Note 3 همینطور بود :d ولی حقیقت بزرگه برام و گوشی های سامسونگ، پشت خمیده ندارند. همین مسئله در کنار سایز بزرگ، کار رو کمی مشکل میکنه با گوشی. (نظر شخصی و برای خودم میگم. هر کسی با سایز Note 3 مشکل نداره)
G3 گوشی بزرگیه اما اصلا حاشیه نداره اطراف نمایش، پشت اون هم خمیده هستش. برای همین کار با اون راحت تره در حالی که همون قدرت رو هم داره.
در ضمن فردا تازه معرفی میشه، چند ماه طول میکشه برای عرضه جهانی، بعد باید صبر کنیم رسما وارد ایران بشه (نه اینایی که از دبی طرف 4 تا میاره بدون هیچ ضمانتی)، بعد قیمتش هیچی نباشه حداقل از 2500 شروع میشه! 6 ماه هم باید صبر کنیم که این قیمت برسه به 2 میلیون! من دیگه حرفی ندارم ..... :d

یک فروند LG G3 یک هفته کارکرد خریداری شد :d (البته فقط با شارژر بدون جعبه فعلا - چون یه گوشی هم داده بودم به طرف داره تست میکنه)
قبل از خرید یک سری ویدئو توی نت دیده بودم که ظاهرا میشه لگ رو برطرف کرد (بدون روت و با یک سری شماره گیری و ورود به منوی مخفی گوشی). حالا نمیدونم با این گوشی هم چنین کاری انجام شده یا نه حقیقت توی منو حتی با آخرین سرعت ممکن هم جابجا میکنم لگی ندیدم!
نور صفحه رو هم اجازه میده روی 100 درصد ببرید. در رابطه با نور خورشید، چون همین صبح هم خریدم، توی خیابون تست گرفتم و باید بگم با نور 60 درصد، کاملا صفحه نمایش خوانا هستش. چطور Phonearena و Gsmarena خیلی از نبود کنتراست لازم شاکی بودند رو نمیدونم.
تا فردا صبح یک سری تست دیگه هم میگریم ببینیم چیه این حرفایی که زده میشه. یه خورده بازی سنگین هم میریزم که گوشی گرم بشه.
بدنه این گوشی خوشبختانه مثل گوشی های سونی شیشه نیست و قائدتا نباید مثل Z2 که کلی فیلم توی یوتیوب هم هست وسط فیلم برداری و عکس برداری، یا حتی بازی های سنگین کرش کنه.

در بحث مقایسه هم چون من G2 هم داشتم واقعا تفاوت رو حس میکنم. طراحی عالی شده و خیلی ارگونومیک ساختند طوری که 5.5 اینچ گوشی رو راحت میگیرید توی دست.
بدنه پشت اثر انگشت اصلا جذب نمیکنه و مال من چون سفید هم هست، هیچی دیگه معلوم نمیشه! صفحه نمایش واقعا چشم نواز و زیباست و دکمه های پشت گوشی هم بسیار اعتیاد آور (!) ساخته شدند و مخصوصا دکمه Power فیدبک عالی میده.

نه بابا6ماه چیه یه ماه دیگه پر بازار میشه و حداکثر دوماه قیمتش واقعی.الان دیگه کسی گوشی گرون نمیخرهفروش برندهای معروف حسابی پایین اومده
و قیمتشوم داره پایین میاد ولی برعکس قیمت هواوی و بقیه چینی ها داره بالا میره چون فروششون بالاست
اره جی3طراحی عالی داره ولی ال جی عجله کرد تو ساخت صفحه نمایشش
یادمه اپتیموس 2اکس اولین گوشی دو هسته ای دنیا بود ولی پر مشکل و اصلا در حد اس2نبود ولی اپتیموس4اکس رو بعد رقبا عرضه کرد و گوشی عالی بود
ال جی جی2هم همینطور عالی بود جی3هم درسته فوق العادست ولی باز عجله عرضه کرد بخاطر نمایشگر و مشکلاتش زیاده

- - -ویرایش - - -

یعنی گلکسی های سامسونگ اصلا داغ کردن تو کارشون نیست!؟!

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

داغی یه مشکله که همه گوشی ها دارن ولی تا حالا ندیدم یه گوشی اندازه اچ تی سی وان اکس داغ بشه:دی
اس4هم زیاد داغ میشه
تاحالا بالای100تا گوشی عوض کردم از2010به این ور که گوشی ها قوی و باریک شدن تا حالا گوشی ندیدم داغ نکنه یا یادم نمیاد

یک فروند LG G3 یک هفته کارکرد خریداری شد :d (البته فقط با شارژر بدون جعبه فعلا - چون یه گوشی هم داده بودم به طرف داره تست میکنه)
قبل از خرید یک سری ویدئو توی نت دیده بودم که ظاهرا میشه لگ رو برطرف کرد (بدون روت و با یک سری شماره گیری و ورود به منوی مخفی گوشی). حالا نمیدونم با این گوشی هم چنین کاری انجام شده یا نه حقیقت توی منو حتی با آخرین سرعت ممکن هم جابجا میکنم لگی ندیدم!
نور صفحه رو هم اجازه میده روی 100 درصد ببرید. در رابطه با نور خورشید، چون همین صبح هم خریدم، توی خیابون تست گرفتم و باید بگم با نور 60 درصد، کاملا صفحه نمایش خوانا هستش. چطور Phonearena و Gsmarena خیلی از نبود کنتراست لازم شاکی بودند رو نمیدونم.
تا فردا صبح یک سری تست دیگه هم میگریم ببینیم چیه این حرفایی که زده میشه. یه خورده بازی سنگین هم میریزم که گوشی گرم بشه.
بدنه این گوشی خوشبختانه مثل گوشی های سونی شیشه نیست و قائدتا نباید مثل Z2 که کلی فیلم توی یوتیوب هم هست وسط فیلم برداری و عکس برداری، یا حتی بازی های سنگین کرش کنه.

در بحث مقایسه هم چون من G2 هم داشتم واقعا تفاوت رو حس میکنم. طراحی عالی شده و خیلی ارگونومیک ساختند طوری که 5.5 اینچ گوشی رو راحت میگیرید توی دست.
بدنه پشت اثر انگشت اصلا جذب نمیکنه و مال من چون سفید هم هست، هیچی دیگه معلوم نمیشه! صفحه نمایش واقعا چشم نواز و زیباست و دکمه های پشت گوشی هم بسیار اعتیاد آور (!) ساخته شدند و مخصوصا دکمه Power فیدبک عالی میده.
مبارک ها باشد .. تو هم شدی بابک دوم :دی
هی می خری هی میفروشی :دی
دررابطه با لگ من خوندم توی سایت های ایرانی اصلا ندیدم نوشته باشند رابطش لگ داره اما یک چیزی هست اینه که خود اندروید کلا باعث لگ میشه و کسی با IOS و ویندوزفون کار کنه و بیاد اندروید احساس کار کرد Chrome به IE را بهش دست میده.. مثال کاملا گویاست :دی
اندازه هم خوبه چون در سایز 5.2 صفحه 5.5 داده
رنگش هم باید بنفش میخریدی، سفید قدیمی شد :|
نور و کیفیت صفحه هم وقتی چشمت عادت کرد اون وقت عادی میشه اما در مقایسه با بقیه اگر کیفیت اونها را 100% حساب کنیم g3 مثل 70 تا 80% هست ولی کیفیت و بچسب :دی

بعد نگفتی چند اصلا خریدی ؟

رنگش هم باید بنفش میخریدی، سفید قدیمی شد
جان مجید من خوره این رنگ G3 هستم اما دست دو پیدا نکردم و پولم هم به نو نمیرسه :|
سفید تکراری شده اما بازار خوبی هم داره توی ایران. حکایت G2 که طرف سفید و مشکی رو داشت اما پیله کردم که طلایی بیاره. بعد که آورد و خواستم بفروشم خیلی ها گفتند که خریدار این رنگ نیستند چون مشتری نداره!
توی آل دیجیتال هم همین بحث رنگ طلایی رو مطرح کردم (چون اونجا اکثرا مغازه دارو بازاری زیاد میاد) و همه اتفاق نظر داشتند که طلایی نمیره.
توی شهر ما الان یه موبایلی حداقل 4 گوشی سونی مثل Z1 و Z رو رفته رنگ بنفش آورده ولی فروش نرفته و سفیدها میره.
بعد نگفتی چند اصلا خریدی ؟
یه Nokia 5800 داشتم که طرف برداشت (هیچ جا خریدار نداره بدبختی این گوشی به خاطر سیستم عامل :|) و 1400 هم گذاشتم روش.
کیف مخصوص هم داره. گوشی خیلی تمیزه

جان مجید من خوره این رنگ G3 هستم اما دست دو پیدا نکردم و پولم هم به نو نمیرسه :|
سفید تکراری شده اما بازار خوبی هم داره توی ایران. حکایت G2 که طرف سفید و مشکی رو داشت اما پیله کردم که طلایی بیاره. بعد که آورد و خواستم بفروشم خیلی ها گفتند که خریدار این رنگ نیستند چون مشتری نداره!
توی آل دیجیتال هم همین بحث رنگ طلایی رو مطرح کردم (چون اونجا اکثرا مغازه دارو بازاری زیاد میاد) و همه اتفاق نظر داشتند که طلایی نمیره.
توی شهر ما الان یه موبایلی حداقل 4 گوشی سونی مثل Z1 و Z رو رفته رنگ بنفش آورده ولی فروش نرفته و سفیدها میره.

یه Nokia 5800 داشتم که طرف برداشت (هیچ جا خریدار نداره بدبختی این گوشی به خاطر سیستم عامل :|) و 1400 هم گذاشتم روش.
کیف مخصوص هم داره. گوشی خیلی تمیزه
مفت خریدی ! میفهمی ؟ مـــــــــــــــــفت !
من خودم 5530 دارم افتاده داره خاک میخوره :دی

اقایون این نوکیا ایکس چطوره خوبه؟
بیخیالش شو. هر چند تمامی گوشی های ساده اول و آخر ساده هستند اما این گوشی اصلا در حد خودش هم کارایی نمیده.
اینا گزینه های بهتری هستش:
Samsung Galaxy Star Pro Dual
Huawei Ascend Y320 Dual
Sony Xperia E1 Dual
آخری از همه میشه گفت بهتره توی این رینج قیمت. X فقط رنگ های خیلی جذابی داره و بجز اون رابط کاربری کندی داره که تا زمانی که لانچر نصب نکنید، بدرد نمیخوره و فقط روی اعصاب میره.

این که اس 5 هنگ میکنه درسته یا شایعس ؟
ببین هر گوشی ممکنه هنگ کنه
همین s4 که اینقدر بد میگن ازش با یه اپدیت همه مشکلاش حل شد
به جرأت میتونم بت بهترین گوشی حال حاضره همراه با ایفون 5s واقعا از گوشی های جدید htc و LG بهتره
حالا ببینیم یکی دوهفته اینده گوشی های جدید که معرفی میشنوند چه جوری هستن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or