راهنمایی برای خرید موبایل

الان من بین دوراهی گیر کردم :دی کدوم بهتره؟

htc one m8 بدنه فلزی - حس فوق العاده دست گرفتن! - امکانات بینظیره Sense - نزدیکترین اندروید به اندروید خام (nexus) -ـ Boom Sound. از طرفی گلکسی s5 ضدآب/غباره دوربینش 16 مگه قابلیت اثرانگشت و اینا داره.

بنظرتون کدومش رو بخرم؟ قیمتا در چه حدوده؟ پاسخها بدون فن بازی باشه لطفاً :دی
اس ۵:صفحه نمایش عالی، باتری عالی دوربین خوب، ضد اب، دریای نرم افزار
بدنه پلاستیکی مضخرف، رابط کاربری سنگین سامسونگ، مشکل داغ کردن بیش از حد (اینو شنیدم مطمئن نیستم)

وان۸:بلندگو عالی، بدنه عالی، رابط کاربری سبک
دوربین نسبتا ضعیف

برای خودم بود وان میگرفتم..

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

htc one m8 بدنه فلزی - حس فوق العاده دست گرفتن! - امکانات بینظیره Sense - نزدیکترین اندروید به اندروید خام (nexus) -ـ Boom Sound. از طرفی گلکسی s5 ضدآب/غباره دوربینش 16 مگه قابلیت اثرانگشت و اینا داره.

صدردصد اچ تى سى

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام دوستان نظرتون دربارهٔ مارک GLX چیست؟
داشتم ‌نقدو برسی‌‌ها و نظرات مردم رو میخوندم بیشتریا از گوشیشون راضی‌ بودند و بعضیهاشون هم شگفتزده و غافلگیر شدند
نظر شما عزیزان چیست؟

برو m8 بگیر وقت خودتم الکی تلف نکن
قیمتاشونم نزدیکه همه حدود 1700

برو m8 بگیر وقت خودتم الکی تلف نکن
قیمتاشونم نزدیکه همه حدود 1700
میخواستم همین حدود قیمت رو بپرسم. چرا اینطوریه؟ یه جا 1680 یه جا 2100 !!!. این همه اختلاف الکیه یا مورد خاصی هست؟ فروشگاه معتبر که نندازه بهم معرفی کنید لطفا. گارانتیش چی باشه؟

دوستان بین این سه تا گوشی کدوم بهتر هست؟

Galaxy S Dous 2
Xperia E1 Dual
HTC DESIRE 310 DUAL

دوست عزیز تو این قیمت بیخیال برندهای معروف شو هواوی بگیر خیلی بهتره
مثلا جی610بگیر 440تومن از گرند750تومنی سامسونگ بهتره هواوی ها فقط دوربین خوبی ندارن

آقا شاید فردا قسمت شد یه G3 خریدیم فقط این نسخه 16 گیگ (با 2 گیگ RAM) مشکلی نداره؟ یه خورده می گند لگ داره اما به طور کلی چطوره؟ مثل سونی Z2 که می گند گاهی اوقات overheat میکنه نیست؟
بین Z2 و G3 کدوم پیشنهاد میشه؟

آقا شاید فردا قسمت شد یه G3 خریدیم فقط این نسخه 16 گیگ (با 2 گیگ RAM) مشکلی نداره؟ یه خورده می گند لگ داره اما به طور کلی چطوره؟ مثل سونی Z2 که می گند گاهی اوقات overheat میکنه نیست؟
بین Z2 و G3 کدوم پیشنهاد میشه؟
صبر کن آرش به نظرم الان خرید این گوشی ها توصیه نمیشه چرا؟ چون که : من با جی3 کار کردم مقداری در بعضی جاها با لگ جابجا میشد اما رابط کاربریش خیلی قشنگ شده برای این میگم نخری که چون صبر کنی ببینی ال جی برای این مشکل چیکار میکنه! تازه گوشی در خواستم نور صفحه رو بیارم رو 100% اما هی ارور میداد صفحه خیلی داغ شده همچین کاری رو نمیشه کرد!
Z2 هم باهاش کار نکردم اما اونم باید ببینی مشکل داغیش چه طوریاست چون خیلی مسخرس وسط فیلم برداری یهو ارور بده"گوشی داغ شده دیگه فیلم برداری نمیکنم"!!!!
تازه مدتی دیگه Z3 معرفی میشه اون وقت مقداری هم تو سر Z2 میخره و از دو هفته دیگه فکر کنم جی3 نسخه 32 با گارانتی میاد این جوری بازم میخوره تو سر نسخه 16 گیگ

صبر کن آرش به نظرم الان خرید این گوشی ها توصیه نمیشه چرا؟ چون که : من با جی3 کار کردم مقداری در بعضی جاها با لگ جابجا میشد اما رابط کاربریش خیلی قشنگ شده برای این میگم نخری که چون صبر کنی ببینی ال جی برای این مشکل چیکار میکنه! تازه گوشی در خواستم نور صفحه رو بیارم رو 100% اما هی ارور میداد صفحه خیلی داغ شده همچین کاری رو نمیشه کرد!
Z2 هم باهاش کار نکردم اما اونم باید ببینی مشکل داغیش چه طوریاست چون خیلی مسخرس وسط فیلم برداری یهو ارور بده"گوشی داغ شده دیگه فیلم برداری نمیکنم"!!!!
تازه مدتی دیگه Z3 معرفی میشه اون وقت مقداری هم تو سر Z2 میخره و از دو هفته دیگه فکر کنم جی3 نسخه 32 با گارانتی میاد این جوری بازم میخوره تو سر نسخه 16 گیگ
:-??
من 2 میلیونی داشتم بدم 32 گیگ منتهی 600 دادم برای خواهرم گوشی خریدم و خودم کم پولی برام مونده :d سیم کارتم پانچ شده و دو هفتس که خاموشه چرا که هیچ گوشه معمولی اون رو نمیخونه :| دیگه میخوام قال قضیه رو بکنم.
قشنگ توضیح دادی. الان Z2 رو چندتا فیلم هم دیدم و واقعیت داره. وسط فیلم برداری (حتی گاهی اوقات عکس برداری) میگه گوشی داغ کرده.
دو مورد G3 دست دو یه هفته کارکرد پیدا کردم اینجا که تمیز هستند و بحث مالی نیست اما همونطور که گفتی توی جابجایی منوها لگ جزئی رو من هم شاهد بودم و خیلی ها به همین دلیل، کار نکرده میفروشند. نور صفحه هم منتقدین گفتند کم هستش و توی نور خورشید مقداری اذیت میکنه. با آپدیت قائدتا باید مشکلات رفع بشه و بعید میدونم ال جی که اخیرا واقعا گوشی های با کیفیتی زده، پشتیبانی پرچمدار بسیار محبوب خودش رو بیخیال بشه :thinking: کیفیت ساخت عالی داره، دوربین خیلی خوبه، اسپیکر قدرتمنده، سخت افزار خوبی هم داره (صرف نظر از اینکه به خاطر صفحه نمایش بیش از حد قوی، نتایج بنچمارک پایین تری داره).
بازم یه نظر نهایی بدید ببینم چه کنیم ....

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or