rznrz06
کاربر سایت
برای چه گوشی میخوایی؟من میخوام یه میکرو رم 16 یا 32 کلاس 10 بگیرم، چه مارکی بخرم؟ قیمتش در چه حدیه؟!
SONY XPERIA Z2
برای چه گوشی میخوایی؟من میخوام یه میکرو رم 16 یا 32 کلاس 10 بگیرم، چه مارکی بخرم؟ قیمتش در چه حدیه؟!
من 32 فیلیپس 85 تومان خریدممن میخوام یه میکرو رم 16 یا 32 کلاس 10 بگیرم، چه مارکی بخرم؟ قیمتش در چه حدیه؟!
واس Z1
هرچی گرفتی Patriot نگیر من یه 32 کلاس 10 گرفتم، بعد یک سال بدون هیچ دلیلی سوخت، حتی 1بار هم از گوشی خارجش نکرده بودم.من میخوام یه میکرو رم 16 یا 32 کلاس 10 بگیرم، چه مارکی بخرم؟ قیمتش در چه حدیه؟!
با سایز 1520 مشکلی نداری اونو بگیر.دوستان قصد خرید گوشی های لومیا داشتم
بین 930 و 1520 گیر کردم
چون 930 حافظه جانبی نمیخوره یکم دودلم کرده ، برای نصب برنامه روی گوشی های ویندوزی که حافظه جانبی نمیخورن تن ها 2 تا 10 برنامه میشه نصب کرد
ولی 1520 حافظه جانبی میخوره و به طور نامحدود از برنامه و بازی های کرک شده استفاده میکنه
به نظرتون کدوم بهتره ؟
ههههههههه
بچه ها وزیر ارتباطات رو استیضاح کردن بهش گفتن چرا سرعت اینترنت رو افزایش دادی!!!!!
واقعا که نگا دنیا روبه کجا میره ما روبه کجا!!!
بله
دليل اصلي اش رو هم ميدونيد حتماً!!
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
وقتی میان تماس تصویری برمیدارن و رسما اعلام می کنند ما چون نمیتونیم نظارتی داشته باشیم حذفش کردیم .. انتظار چی دارید ؟
اگه واسه مادرتون میخواین تهیه کنید نظرم رو همون lg هست. البته سامسونگم در این قیمت گوشی های خوبی میزنه. ولی در کل اندرویدی بگیری بهتره.دوستان راستش برای مادرم میخوام گوشی بگیرم، اولویت هم وب گردی راحت و باتری خوب و سبک و خوش دست بودنه، و البته قیمت مناسب.
خودم lg l70 و لومیا 520 مد نظرمه ولی لومیا دوربین دوم نداره یکم هم کوچیکه. شما چی پیشنهاد میکنید؟!
در ضمن کار کردن با ویندوز به اندازه اندروید راحته؟ (واسه کسی که زیاد با گوشی هوشمند کار نکرده)
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk