راهنمایی برای خرید موبایل

واس Z1

درود
عزيز شما بايد رَم كلاس 10 و UHS-1 بخريد كه مدل و مارك هاى خوبش البته 32 گيگ حداكثر 80 تومنه،
ولى اگه پر سرعتتر ميخوايى بايد سرعت U3 يا همون SUPERIOR بگيرى كه تو ايران 32 گيگ بالاتر نيومده كه حدود 180 تومنه.
تو ايران مارك سيليكون پاور بهتره.
من خودم Z2 دارم و براى فيلمبردارى 4K حتماً بايد U3 باشه مخصوصاً حجم بالا.

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخرین ویرایش:
دوستان قصد خرید گوشی های لومیا داشتم
بین 930 و 1520 گیر کردم
چون 930 حافظه جانبی نمیخوره یکم دودلم کرده ، برای نصب برنامه روی گوشی های ویندوزی که حافظه جانبی نمیخورن تن ها 2 تا 10 برنامه میشه نصب کرد
ولی 1520 حافظه جانبی میخوره و به طور نامحدود از برنامه و بازی های کرک شده استفاده میکنه
به نظرتون کدوم بهتره ؟

دوستان قصد خرید گوشی های لومیا داشتم
بین 930 و 1520 گیر کردم
چون 930 حافظه جانبی نمیخوره یکم دودلم کرده ، برای نصب برنامه روی گوشی های ویندوزی که حافظه جانبی نمیخورن تن ها 2 تا 10 برنامه میشه نصب کرد
ولی 1520 حافظه جانبی میخوره و به طور نامحدود از برنامه و بازی های کرک شده استفاده میکنه
به نظرتون کدوم بهتره ؟
با سایز 1520 مشکلی نداری اونو بگیر.
چون رسما هیچ فرقی نمی کنن:دی

وقتی میان تماس تصویری برمیدارن و رسما اعلام می کنند ما چون نمیتونیم نظارتی داشته باشیم حذفش کردیم .. انتظار چی دارید ؟

من واقعاً نميدونم چرا اين كار رو كردند!
غافل از اينكه از مدت ها قبل تماس تصويري از طريق اينترنت ممكن شده بود! الآن هم كه كلي اپليكيشن اجتماعي براي اينكار اومده

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان راستش برای مادرم میخوام گوشی بگیرم، اولویت هم وب گردی راحت و باتری خوب و سبک و خوش دست بودنه، و البته قیمت مناسب.
خودم lg l70 و لومیا 520 مد نظرمه ولی لومیا دوربین دوم نداره یکم هم کوچیکه. شما چی پیشنهاد میکنید؟!
در ضمن کار کردن با ویندوز به اندازه اندروید راحته؟ (واسه کسی که زیاد با گوشی هوشمند کار نکرده)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

دوستان راستش برای مادرم میخوام گوشی بگیرم، اولویت هم وب گردی راحت و باتری خوب و سبک و خوش دست بودنه، و البته قیمت مناسب.
خودم lg l70 و لومیا 520 مد نظرمه ولی لومیا دوربین دوم نداره یکم هم کوچیکه. شما چی پیشنهاد میکنید؟!
در ضمن کار کردن با ویندوز به اندازه اندروید راحته؟ (واسه کسی که زیاد با گوشی هوشمند کار نکرده)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
اگه واسه مادرتون میخواین تهیه کنید نظرم رو همون lg هست. البته سامسونگم در این قیمت گوشی های خوبی میزنه. ولی در کل اندرویدی بگیری بهتره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or