راهنمایی برای خرید موبایل

از بین این گوشی ها کدوم رو پیشنهاد می دید؟

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710

LG L90 D405

Huawei Ascend P6

Huawei Honor 3X G750
سمت P6 که نرو. گرند 2 و L90 هم کدوم مزایا و معایبی دارند که نمیشه گفت دقیقا کدوم بهترینه بازم ببینید انتخاب شما چیه
Grand = صفحه نمایش نمایش بزرگتر، رزولوشن بهتر و کیفیت صفحه مناسب تر
L 90 = از همون اول با آپدیت کیت کت میاد - صفحه نمایش IPS داره که خوانا بودن زیر نور خورشید و زاویه دید رو خیلی بهتر از TFT گرند میکنه.
سخت افزار و دوربین هم کاملا یکسان هستند. مگه نگفتی خودت تا 1200؟ دیگه گرند برای چیه بده Z1

سمت P6 که نرو. گرند 2 و L90 هم کدوم مزایا و معایبی دارند که نمیشه گفت دقیقا کدوم بهترینه بازم ببینید انتخاب شما چیه
Grand = صفحه نمایش نمایش بزرگتر، رزولوشن بهتر و کیفیت صفحه مناسب تر
L 90 = از همون اول با آپدیت کیت کت میاد - صفحه نمایش IPS داره که خوانا بودن زیر نور خورشید و زاویه دید رو خیلی بهتر از TFT گرند میکنه.
سخت افزار و دوربین هم کاملا یکسان هستند. مگه نگفتی خودت تا 1200؟ دیگه گرند برای چیه بده Z1
z1 رو می گن سریع داغ می کنه.
حالا اخرش به نظرتون z1 بگیرم یا نکسوس؟

z1 رو می گن سریع داغ می کنه.
آره به خاطر جنس بدنه شیشه ای هستش. بازی کردن که میگی برات مهم نیست پس چندان نمیخواد نگران باشی
به 4 دلیل من Z1 رو ترجیح میدم: بدنه زیباتر - قابلیت دریافت کارت حافظه - دوربین بهتر - باطری بهتر
اما خوب نکسوس برای مدت زیادتری بابت دریافت آپدیت مستقیم از گوگل تو بورس خواهد بود.

آره به خاطر جنس بدنه شیشه ای هستش. بازی کردن که میگی برات مهم نیست پس چندان نمیخواد نگران باشی
به 4 دلیل من Z1 رو ترجیح میدم: بدنه زیباتر - قابلیت دریافت کارت حافظه - دوربین بهتر - باطری بهتر
اما خوب نکسوس برای مدت زیادتری بابت دریافت آپدیت مستقیم از گوگل تو بورس خواهد بود.
سلیقه ها با هم فرق داره..، اما طبق تجربه ای که خودم با دوتا گوشی داشتم سبکی و خوش دست بودن نکسوس رو در کمتر گوشی با این صفحه و بزرگی دیدم در حالی که z1 به نظرم خیلی سنگینتر و بد دست تر بود(شاید برای بعضی ها اینطور نباشه)،، بدنش هم سلیقه ایه ولی من بدنه نکسوس رو ترجیح میدم به خاطر همین گرم شدن z1 و قابلیت جذب اثر انگشت بینظیرش در حالی که خوشبختانه بدنه نکسوس در این زمینه بی استعداده !:d،،نخوردن کارت حافظه به نظرم به عنوان مزیت هم میشه بهش نگاه کرد چون اکثر ویروس ها با همین کارت حافظه ها بین گوشیا پخش میشند،، دوربین که 100% z1 بهتره باتری هم بازم z1 با این که باتریش فوق العاده نیست ولی بازم از نکسوس بهتره،، کیفیت صفحه نمایش و پشتیبانی نرم افزاری این دو که دیگه قابل قیاس نیست!;;) تنها نکته ای که منو به z1 خیلی ترقیب میکرد قابلیت ضد اب بودنش بود که اونم اگر گوشی رو بیمه کنی مشکلی نداری از بابت اب خوردن گوشی.!

نکسوس کلا گوشی جالبی هستش :d توی نقد و بررسی Phonearena و Anroia Auth طرف دو ساعت حرف میزنه بعد دو تا از مهترین فاکتورهای خرید یک گوشی (کیفیت صدا در حین تماس - باطری) رو خیلی راحت میگند بیخیال ... در عوض Snap 800 داره /:) خوب مرد حسابی اسنپ 800 که بازی نکرده خالی کنه به چه دردی میخوره؟! گوشی موبایلی که بلندی صدا اون کم باشه حین مکالمه توی مکان های شلوغ به چه دردی میخوره؟!
تازگیا ابتدایی بودن، سادگی گوشی ها و رابط های کاربری خیلی مد شده! شرکت هایی مثل سامسونگ و ال جی که توی رابط های کاربری خود امکانات زیاد قرار می دند بدتر مورد تمسخر قرار می گیرند بعد طرف میشینه گوشی های سونی رو نقد میکنه میگه "رابط کاربری سونی حرف خاصی در زمینه امکانات برای گفتن نداره ... که همین بهترین خصوصیت اون هستش".
من نمیدونم وقتی آدم پول یک High End اسمارت فون رو میده، چرا نباید امکانات داشته باشه و انقدر گوشی خام و ساده طراحی بشه اون وقت؟! با این سلیقه زیاد موافق نیستم.
البته رابط کاربری Nexus رو روی تبلت 2012 دیدم که سادگی و زیبایی خاصی داره اما از اون طرف آدم G Pad رو میبینه چشمات رو به خاطر افکت های مختلف نوازش میده که به مراتب جذاب تر هم هست:d

آخرین ویرایش:
کی بود Oneplus خریده بود :دی
بیا که تو زرد از اب در اومد
ITResan | اخبار و مقالات داغ آی تی | انفجار گوشی OnePlus در جیب صاحبش!
من :d

اینا مهم نیست روزانه 10 نفر بخاطر داشتن S4 و 5S کشته میشن این تازه اول راهه :d

تازگیا ابتدایی بودن، سادگی گوشی ها و رابط های کاربری خیلی مد شده! شرکت هایی مثل سامسونگ و ال جی که توی رابط های کاربری خود امکانات زیاد قرار می دند بدتر مورد تمسخر قرار می گیرند بعد طرف میشینه گوشی های سونی رو نقد میکنه میگه "رابط کاربری سونی حرف خاصی در زمینه امکانات برای گفتن نداره ... که همین بهترین خصوصیت اون هستش".
اتفاقا بنظرم تازه فهمیدن خوب و بد چیه :d سامسونگ میاد کلی قابلیت تو تاچ ویزش قرار میده که شاید کسی تا آخر عمر گوشیش از 5% هم استفاده نکنه ولی در عوض گوشی کند و هنگی میشه...یه مقاله theverge زده اینکه ما انتظار داریم سامسونگ تو نسخه بعد تاچ ویز بیاد این قابلیت های اضافی رو برداره و روی سرعت رابط کاربریش فوکوس کنه! بیشتر هم بخاطره اینه 99% این قابلیت ها (اگه نگیم همش)تو مارکت اندروید اپ هاش موجوده و هر کی خواست میتونه نصبش کنه و اوناییم که نخواست نمیکنه اینطوری سرعت گوشی بخاطر چیزهایی که استفاده نمیکنی کم نمیشه.

اتفاقا بنظرم تازه فهمیدن خوب و بد چیه :d سامسونگ میاد کلی قابلیت تو تاچ ویزش قرار میده که شاید کسی تا آخر عمر گوشیش از 5% هم استفاده نکنه ولی در عوض گوشی کند و هنگی میشه...یه مقاله theverge زده اینکه ما انتظار داریم سامسونگ تو نسخه بعد تاچ ویز بیاد این قابلیت های اضافی رو برداره و روی سرعت رابط کاربریش فوکوس کنه! بیشتر هم بخاطره اینه 99% این قابلیت ها (اگه نگیم همش)تو مارکت اندروید اپ هاش موجوده و هر کی خواست میتونه نصبش کنه و اوناییم که نخواست نمیکنه اینطوری سرعت گوشی بخاطر چیزهایی که استفاده نمیکنی کم نمیشه.
تو هنوز گوشیتو نگرفتی؟؟اقا پولتو پس بگیر من خودم برات میخرم:d

این قابلیتها هم که گفتی اضافه میشه درست ولی ریموت کنترل رو چه جوری میخوای اضاف کنی ؟؟

تو هنوز گوشیتو نگرفتی؟؟اقا پولتو پس بگیر من خودم برات میخرم:d

این قابلیتها هم که گفتی اضافه میشه درست ولی ریموت کنترل رو چه جوری میخوای اضاف کنی ؟؟
داستانی شده خداییش :d همون آخر تابستون فکر کنم برسه دستم با این مشکلاتی که پیش میاد هی :d

خوب اون یه قابلیت سخت افزاریه دیگه گوشی باید مادون قرمز داشته باشه وقتیم داره سازنده میزاره روش نزاره هم کلی برنامه هست مثل smat ir remote !

سلام نظرتون درباره huawei ascend g700چیه؟آیا قدیمی شذه؟وآیاگزینه بهتری ازلحاظ سخات افزاری دراین رنج قیمت(800تومن)پیدا میشه؟
800تومن??این گوشی قیمتش650تومن یا پایین تر.جی750بخر عالیه نسب به قیمت830،تومنه.

- - -ویرایش - - -

خب اینم در نظر بگیر که اون اپ ها کیفتشون در حد اصلی نیست و اکثرشون پولیه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or