راهنمایی برای خرید موبایل

اولترا پیکسل کارش مثل پیور ویو نوکیا میمونه ! یعنی گرفتن عکس های عالی تو شب با نور کم ! (قابلیت جذب نور بالاتری دارن) .
اینم توجه داشته باشین 4 مگا پیکسل فقط اندازه عکسه ! معیاری برای کیفیت عکس نیست و یک سایز متناسبی هست .
با این حال من دوربین S5 یا 930 رو ترجیح میدم بهش ولی اگه تصمیم داشتم ONE M8 بخرم ، بخاطر دوربینش منصرف نمیشم .

یکی از دوستام میگفت که کلا گوشی ها یی که سیستم عاملشون انرویید هست بعد از 2الی 3 سال گوشی با افت سرعت و انواع هنگ کردن ها و لگ ها مواجه میشه میخوام بدونم درست میگه؟؟؟

تاحدودی درسته ولی بستگی به مصرف صاحب موبایل هم داره.:d

اولترا پیکسل کارش مثل پیور ویو نوکیا میمونه ! یعنی گرفتن عکس های عالی تو شب با نور کم ! (قابلیت جذب نور بالاتری دارن) .
اینم توجه داشته باشین 4 مگا پیکسل فقط اندازه عکسه ! معیاری برای کیفیت عکس نیست و یک سایز متناسبی هست .
با این حال من دوربین S5 یا 930 رو ترجیح میدم بهش ولی اگه تصمیم داشتم ONE M8 بخرم ، بخاطر دوربینش منصرف نمیشم .
ببین Pureview هشت مگاپیکسله که مناسبه خداییش:دی
ولی این 4 مگاپیکسله، الان یکی خواست یه عکس از دور بگیره و بعدا زوم کنه که قیافه خودشو ببینه (:دی) چه خاکی بر سرش باید بریزه؟:|
میدونیم معیار نیست، بحث سر اینه که کلا خیلی کوچیکا 4 مگا! حداقل 5 میزاشتش:|

چطور مصرفی باعث مشکلات میشه؟؟

تاحدودی بستگی به تعداد برنامه های موجود درموبایلت داره و ویروس هایی که برای اندرویدهست .ولی این که کلاسیستم عامل های اندرویدبعدازیک مدتی کندمیشن به خاطرضعف خود اندروید(دربرابر آی اواس)ازنظرسرعت است.اگه یک نگاه به ios بندازید متوجه روون بودن سیستم عامل میشود.چون ios ازسخت افزارموبایل بهترین استفاده رومیکنه.ولی دررابطه بااندروید این گونه نیست.سیستم عامل اندروید مقدارزیادی(دربعضی مواقع حتی بیش ازنصف)ازرم رواشغال میکنه ومشخصه که باقیمانده رم پس ازگذشت زمان اون سرعت وروونیه اولیش روازدست میده. امیدوارم تونسته باشم تاحدودی بهتون کمک کنم.b-)

توی نکات قبل از خرید که تحقیق کردم به یک سری موارد جالب برای Z1 و HTC M7 برخوردم. کسی جوابی داشت دریغ نکنه:
1- یه مدت بود توی بعضی آگهی های Z1 میدیدم طرف خیلی تاکید داره که پنل صفحه نمایش گوشی اون مدل خاصی هستش (عدد و مدل رو یادم نیست). بعد امروز توی GSM Arena متوجه شدم که در ساخت برخی Z1 ها از پنل های باقی مونده Z استفاده شده که در نتیجه کیفیت صفحه نمایش اون تغییرات مثبت Z1 نسبت به Z رو دریافت نخواهد کرد!
حالا از کجا بفهمیم که گوشی با پنل اصلی Z1 هستش؟ :|
2- HTC One ظاهرا هم ساخت چینه و هم تایوان. چینی مشکلی داره؟ بفنشی دوربین توی تایوانی هم موجوده؟

توی نکات قبل از خرید که تحقیق کردم به یک سری موارد جالب برای Z1 و HTC M7 برخوردم. کسی جوابی داشت دریغ نکنه:
1- یه مدت بود توی بعضی آگهی های Z1 میدیدم طرف خیلی تاکید داره که پنل صفحه نمایش گوشی اون مدل خاصی هستش (عدد و مدل رو یادم نیست). بعد امروز توی GSM Arena متوجه شدم که در ساخت برخی Z1 ها از پنل های باقی مونده Z استفاده شده که در نتیجه کیفیت صفحه نمایش اون تغییرات مثبت Z1 نسبت به Z رو دریافت نخواهد کرد!
2- HTC One ظاهرا هم ساخت چینه و هم تایوان. چینی مشکلی داره؟ بفنشی دوربین توی تایوانی هم موجوده؟
فقط جواب دوم میدونم ... مدل چینیش که 2 نفر از دوستام دارند مشکل بنفشی دوربین داره اما تایوانیش نه

کجا دیدی همچین چیزیو!؟
سره Z 2نوع صفحه نمایش بکار برده شد یکی ماله JDI و Sharp که مدل JDI ش بهتر بود واسه همین تو آگهی ها میزدن اما سره Z1 نشنیدم تا حالا!اصلا منطقیم نیست چون کنتراست صفحه Z1 بیشتر از 2 برابر Z هست و براحتی قابل تشخصیه....لینک GSm رو بده جالب شد :d

..لینک GSm رو بده جالب شد
بفرما :d توی نقد و بررسی Z1 قسمت Display:
A word of warning is due as we've been getting a lot of user reports that not all Xperia Z1 units out there have the same quality screens. It seems some of them come with panels, which have the same properties as the one on the Xperia Z. These of course, may be pre-production samples or as conspiracy theiorists suggests, leftover panels from the Xperia Z production line. Whatever the case, have this one in mind when you are picking up yours

بفرما :d توی نقد و بررسی Z1 قسمت Display:
آرش من کله سایتایه موبایلی که میشناختم گشتم یه نیم ساعتم گوگل کردم چیزی پیدا نشد!تو همین جا میگه احتمالا نسخه های تست بودن...اگه واقعا همچین چیزیم بوده حتما تو سری های اول بوده و الان هچین چیزی نیست..من خودم از نزدیک کنار هم دیدم 2 تا گوشیرو..کیفیت صفحشون خیلی تفاوت داره با چشم 5 هم معلومه..اگه میخوای بخری هم نوشو بخر فقط..الان آکبند 1150 میدن خداییش ارزشه خریدش بالاست :d
من گوشیم اومده بوده گمرک برگشت زده گفته باتری داره احتمال انفجار هست!!!!لول.اگه باز بخواد خیلی طول بکشه میرم همینو میخرم (البته اگه Z2 قیمتش تا اون موقع بیاد رو 1500((غیر فول پک)) صبر میکنم واسه اون :d)ببینیم Z3 بیاد چقدر کاهش قیمت پیدا میکنه :d

الان آکبند 1150 میدن خداییش ارزشه خریدش بالاست
1200 هستش و 1190 هم Compact! ده تومن اختلاف قیمت یا حتی بعضی جاها یکسان می دند /:)
سایز بزرگ Z1 در برابر کیفیت بهتر صفحه نمایش Compact. راستی این Android Auth میگه "پردازش تصاویر دوربین خیلی بهبود پیدا کرده توی Compact بر خلاف Z1 اصلی که مقداری تار بود".
اگه باز بخواد خیلی طول بکشه میرم همینو میخرم (البته اگه Z2 قیمتش تا اون موقع بیاد رو 1500((غیر فول پک)) صبر میکنم واسه اون
:d
)
1500؟! برای چه موقعی؟ :d دست دو بخر بیخودی انقدر الاف این بازار نا متعادل ایران نشو :d

بچها z1 کارکرده چقد میرزه؟؟
خیلی تمیزه؟ چند وقت کار کرده؟ لوازم جانبی چی داره؟
نو الان 1200 هستش که اگر در صورت خیلی تمیز بودن بخوایم فقط 20 درصد کم کنیم، میشه 960 تومن نه 1100.
بنا به 1100 باشه خوب آدم با یه خورده پول بیشتر میده نو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or