راهنمایی برای خرید موبایل

یه بنده خدایی میخواد موبایل بخره تا حد یک میلیون و سیصد... دوربینش خیلی واسش مهمه و بعد زمان باتری و کیفیت ساخت و هنگی هم نداشته باشه شما بش چی پیشنهاد میکنید؟

دوستان نظرشون درباره Huawei Honor 3X چیه ؟ :دی دو سیم کارت بودنشون برام از همه چی مهم تر هست :دی البته فکر کنم یه اپشن هایی هم تو برند htc دارم !

زیر ۱۴۵۰ فکر نکنم گیر بیاره
با کمتر از این قیمت میشه فول پک (همراه با کمرا گریپ) خرید بعد تو میگی خود گوشی هم نمیدند؟! :d
یه بنده خدایی میخواد موبایل بخره تا حد یک میلیون و سیصد... دوربینش خیلی واسش مهمه و بعد زمان باتری و کیفیت ساخت و هنگی هم نداشته باشه شما بش چی پیشنهاد میکنید؟
Lumia 1020 عالیه. دوربین 40 مگاپیسکلی، سیستم عامل سریع و بدون هنگ،بدنه محکم (پلاستیکی هستش اما کیفیت خوبی داره)
از بین این سه تا کدوم بهتره HTC one - Xperia Z1 - و LG G2 دوربین و مدت مکالمه و کیفیت ساخت
Z1= دوربین خوب - کیفیت ساخت عالی - باطری متوسط
One= ضعیف ترین باطری - بهترین و محکم ترین کیفیت ساخت - دوربین در حد Z1 نیست
G2= قوی ترین باطری (بین این گوشی ها) - دوربین 13 واقعی - بهترین صفحه نمایش - بدنه تماما از پلاستیک روغنی ساخته شده که با آلومینیوم HTC و شیشه Z1 قابل قیاس نیست!

جی2 بگیر! فقط یکم جنس بدنش جالب نیست که با یک کاوری چیزی حل میشه. باتریش واقعا هیولاس! اینترفسش جی3 هم که براش میاد به زودی....

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

دوستان نظرشون درباره Huawei Honor 3X چیه ؟ :دی دو سیم کارت بودنشون برام از همه چی مهم تر هست :دی البته فکر کنم یه اپشن هایی هم تو برند htc دارم !
یه بنده خدایی خریده بود کلی میگفت راضیم و بلا بلا! بصورت کلی همه چیش خوبه تازه تو این قیمت هیچی با این مشخصات پیدا نمیکنی.فقط دوربینشو نمیدونم در چه حده! تو HTC تو این رنج قیمت 610 رو داری و اگه 100 بزاری رو پولت میتونی به 700 هم فکر کنی(سری Desire) حالا خودت برو مشخصاتشونو چک کن :d
بچها z1 کارکرده چقد میرزه؟؟
1100 خوبه یا زیاده؟؟
زیاده در تمیز ترین حالت هم بیشتر از 1 تومن نمیارزه.

1200 هستش و 1190 هم Compact! ده تومن اختلاف قیمت یا حتی بعضی جاها یکسان می دند
/:)
الان از 2 جا قیمت دارم هر جفتشو میدن 1150 :d تازه رنگم انتخابیه !کلا عکاسی با این سنسور خیلی راحت نیست رسما باید عرق بریزی خروجی عالی بگیری.بنظرم هر کی خریده برنامه FV-5 رو نصب کنه یه نیمچه DSLR تحویل بگیره :d
1500؟! برای چه موقعی؟
:d
دست دو بخر بیخودی انقدر الاف این بازار نا متعادل ایران نشو
:d
تا 20-30 روز بعد از معرفی Z3 دیگه :d باو الان 1650 میتونم بخرم!البته بعدش هیچی پول دستم نمیمونه منمو یه Z2 و یه دست شلوار کردی :d

با کمتر از این قیمت میشه فول پک (همراه با کمرا گریپ) خرید بعد تو میگی خود گوشی هم نمیدند؟! :d

Lumia 1020 عالیه. دوربین 40 مگاپیسکلی، سیستم عامل سریع و بدون هنگ،بدنه محکم (پلاستیکی هستش اما کیفیت خوبی داره)

Z1= دوربین خوب - کیفیت ساخت عالی - باطری متوسط
One= ضعیف ترین باطری - بهترین و محکم ترین کیفیت ساخت - دوربین در حد Z1 نیست
G2= قوی ترین باطری (بین این گوشی ها) - دوربین 13 واقعی - بهترین صفحه نمایش - بدنه تماما از پلاستیک روغنی ساخته شده که با آلومینیوم HTC و شیشه Z1 قابل قیاس نیست!
چمیدونم من، رفتم دیجیکالا و یه سایت دیگه که 1520 رو خریدیم ازش رو نگاه کردم دیدم بیشتره:-??

تو دو سیم های htc زیره دیزایر 816 رو بیخیال شو اگه اهل بازی و برنامه های زیاد هستی.
الان حدوده 950 بی گارانتیشو گیر میاری.

می خوام یک گوشی بخرم بین 1تا 1200 .بازی کردن باهاش برام مهم نیست.اهل گوشی بازی هم نیستم که هر سال بخوام عوضش کنم. به نظر شما چی بگیرم خوبه؟

می خوام یک گوشی بخرم بین 1تا 1200 .بازی کردن باهاش برام مهم نیست.اهل گوشی بازی هم نیستم که هر سال بخوام عوضش کنم. به نظر شما چی بگیرم خوبه؟
Nexus 5 و Sony Xperia Z1 بهترین گزینه ها هستند.
Z1 کارت حافظه میخوره، ضد آب و غباره، بدنه با کیفیتی داره، سخت افزار قدرتمند، دروبین خوب. باطری Z1 قوی تره
Nexus 5 مدل 32 گیگ میتونید بخرید (البته دیگه کارت حافظه نمیخوره)، بهترین پشتیبانی رو بابت دریافت آپدیت خواهد داشت و صفحه نمایش هم کیفیت خیلی خوبی داره.

Nexus 5 و Sony Xperia Z1 بهترین گزینه ها هستند.
Z1 کارت حافظه میخوره، ضد آب و غباره، بدنه با کیفیتی داره، سخت افزار قدرتمند، دروبین خوب. باطری Z1 قوی تره
Nexus 5 مدل 32 گیگ میتونید بخرید (البته دیگه کارت حافظه نمیخوره)، بهترین پشتیبانی رو بابت دریافت آپدیت خواهد داشت و صفحه نمایش هم کیفیت خیلی خوبی داره.
از بین این گوشی ها کدوم رو پیشنهاد می دید؟

Samsung Galaxy Grand 2 SM-G710

LG L90 D405

Huawei Ascend P6

Huawei Honor 3X G750

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or