راهنمایی برای خرید موبایل

مثل اینکه کیفیت بدنه بد هم باید به معضل های g3 اضافه کرد :|
یه امار بگیرین مثل اینکه شکایت های زیادی از جنس بدنه و ترک هاش گزارش شده!!!
علاوه بر لگ و ناهماهنگی هایی که تو بعضی موارد با صفحه نمایشش بوده!
عجیبه همچین چیزایی اونم تو یه پرچمدار.

یه امار بگیرین مثل اینکه شکایت های زیادی از جنس بدنه و ترک هاش گزارش شده!!!
جدی؟! :| اینکه خیلی جنس خوبی داشت گرفتم دستم. به ظاهر محکم میاد و اثر انگشت هم هیچی جذب نمیکنه اما ترک؟!
علاوه بر لگ و ناهماهنگی هایی که تو بعضی موارد با صفحه نمایشش بوده!
این صفحه نمایش کلا چیز مسخره ای شد. روشنایی که رو که نمیشه از 95 درصد بالاتر برد، رابط کاربری هم که انقدر گفتند سبک شده و ساده بدتر لگ پیدا کرده!
یه ذره زرنگ باشه LG میشه با چندتا آپدیت سر و ته این مشکلات رو هم آورد (البته اگر اقدامی جدی صورت بگیره) اما بدنه رو نمیدونستم.

این صفحه نمایش کلا چیز مسخره ای شد. روشنایی که رو که نمیشه از 95 درصد بالاتر برد، رابط کاربری هم که انقدر گفتند سبک شده و ساده بدتر لگ پیدا کرده!
یه ذره زرنگ باشه LG میشه با چندتا آپدیت سر و ته این مشکلات رو هم آورد (البته اگر اقدامی جدی صورت بگیره) اما بدنه رو نمیدونستم.

بعد از یک ساعت باز کردن باهاش اینقدر دما صفحه بالا میره نمیتونی از 80% بالاتر ببری!!اینقدر هوشمنده صفحش :d
رسما LG اشتباه کرد که از چنین رزولوشنی استفاده کرده!همه چیو تحت تاثیر خودش قرار داده سرعت..کارایی و چیزی که قرار بود نقطه قوتش باشه الان نقطه ضعفشه!

دوستان کسی با اکسپریا z2 کار کرده؟؟گوشی خوبی هست؟؟مشکل خاصی داره
زیبا - قدرتمند - کیفیت ساخت خوب - صفحه نمایش خوب - دوربین خوب - رابط کاربری سبک و سریع - اسپیکر استریو - ضد آب و غبار - قیمت از حباب در آمده
ما که مشکلی نمی بینیم :d

یه نفر توی آل دیجیتال HTC One دست دو آگهی کرده و یک نمونه عکس هم با دوربین گوشی گرفته و قرار داده:
http://upload7.ir/imgs/2014-08/70154243671150736232.jpg
انصافا آدم تفاوت رو کاملا حس میکنه که 4 مگاپیکسل کمه :d

آرش ببین من الان هم جی2 دارم هم اس4 بزار یه چیزی بگم بهت: تولد معلممون بود براش جشن گرفتیم بعد بچه ها گفتن تو گوشیت خوبه (اون موقع تازه خریده بودم همه خر کیف تر از خود من بودن) میگفتن تو فیلم بگیر بعد من چند دقیقه اول رو نبودم برای همین رفیقم که وان داره اون فیلم گرفت بعدش من حدودا 3 4 دقیقه بعد اومد فیلم گرفتم وقتی تموم شد کنار هم گزاشتیم دیدم هم خودم هم رفیقام میگفتن وان بهتر فیلم گرفته اما چرا چون دوربین جی2 و اس4 نمیدونم چرا تو محیط با نور زیاد و نور کم چهره همه رو ماسیده ثبت میکنه من که خودم اصلا خوشم نیمد چون دوربین فوکوسش سری میپرید و رنگ پوست همه رو یک دست و ماسیده انگار یارو پن کیک مالیده به صورتش ثبت میکرد اما دوربین وان واقعا خارق و العاده بود هرچی که واقعی بود و هست رو ثبت میکرد! یعنی شده بود تو تصویر مقداری نویز نور لامپ ها بی افته اما بازم چهره هارو واقعی ثبت میکرد!
جدای از اون ها دوربین جلوی وان از جی 2 هم بهتره! مثلا مال ایفون هم همین طوریه تو شب دوربین قبل عکاسی روون تکون میخوره اما مال جی2 این قدر کند و لگ دار تکون میخوره انگار کوشی هنگ کرده! الانم مال بابام 5S خریدم من از روی دوربین جلوش فهمیدم یه جوش سر سیاه رو پیشونیم دارم وگرنه تو آینه خودمم نفهمیدم.
در کل خواستم بگم هر چی در مورد دوربین الترا هست الکیه! حتما من بازار موبایل هم رفتم با M8 کار کردم دوربینش خیلی سریع فوکوس میکرد و سریع عکس میگرفت حتی از اس5 هم زود تر عکس میگرفت تازه افکت هاشم که خیلی عالی بود.

- - -ویرایش - - -

^^یکی‌ سوال ما رو جواب بده لطفا

همچنین نظرتون دربارهٔ مارک‌های ACER و Wiko چیه؟
من چون خودم همچین برند هایی کار نکردم و ندیدم به سوالتون جواب نمیدم.
بهترین کار اینکه بررسی های سایت های خارجی مثل GSmarena Techrader Phonearena رو بخونید.

آرش ببین من الان هم جی2 دارم هم اس4 بزار یه چیزی بگم بهت: تولد معلممون بود براش جشن گرفتیم بعد بچه ها گفتن تو گوشیت خوبه (اون موقع تازه خریده بودم همه خر کیف تر از خود من بودن) میگفتن تو فیلم بگیر بعد من چند دقیقه اول رو نبودم برای همین رفیقم که وان داره اون فیلم گرفت بعدش من حدودا 3 4 دقیقه بعد اومد فیلم گرفتم وقتی تموم شد کنار هم گزاشتیم دیدم هم خودم هم رفیقام میگفتن وان بهتر فیلم گرفته اما چرا چون دوربین جی2 و اس4 نمیدونم چرا تو محیط با نور زیاد و نور کم چهره همه رو ماسیده ثبت میکنه من که خودم اصلا خوشم نیمد چون دوربین فوکوسش سری میپرید و رنگ پوست همه رو یک دست و ماسیده انگار یارو پن کیک مالیده به صورتش ثبت میکرد اما دوربین وان واقعا خارق و العاده بود هرچی که واقعی بود و هست رو ثبت میکرد! یعنی شده بود تو تصویر مقداری نویز نور لامپ ها بی افته اما بازم چهره هارو واقعی ثبت میکرد!
جدای از اون ها دوربین جلوی وان از جی 2 هم بهتره! مثلا مال ایفون هم همین طوریه تو شب دوربین قبل عکاسی روون تکون میخوره اما مال جی2 این قدر کند و لگ دار تکون میخوره انگار کوشی هنگ کرده! الانم مال بابام 5S خریدم من از روی دوربین جلوش فهمیدم یه جوش سر سیاه رو پیشونیم دارم وگرنه تو آینه خودمم نفهمیدم.
در کل خواستم بگم هر چی در مورد دوربین الترا هست الکیه! حتما من بازار موبایل هم رفتم با M8 کار کردم دوربینش خیلی سریع فوکوس میکرد و سریع عکس میگرفت حتی از اس5 هم زود تر عکس میگرفت تازه افکت هاشم که خیلی عالی بود.- - -ویرایش - -
همین چند صفحه پیش خودم 2 تا عکس گزاشته بودم از مقایسه دوربین نوت 3 و htc one که دوربین one خیلی بهتر از نوت 3 عکس گرفته بود(خودم عکسا رو گرفته بودم)...هر چی گشتم پیداش نکردم
شخصا از اون آدماییم که فقط سالی یک بار عکس میگیرم اونم فقط مواقعی که بخوام یک جنسی تو دیوار بفروشم:dخلاصه این که زیاد اهل عکاسی نیستم ولی بدون هیچ گونه تعصب میگم تو گوشیایی که داشتم و حداقل 2 ماه دستم بوده از لحاظ دوربین
s4<g2<iphone 5s<note 3<htc one

متاسفانه htc در مقابل غولایی مثل samsung,sony,apple,lg شرکتی هست که تازه بعد چند سال به سود دهی رسیده و تو این چند سال به زور حقوق کارمنداشو میداد.اصلا توان مقابله با تبلیغات کذب اونا رو نداره و گوشیاشو خیلی راحت زیر سوال میبرن
امیدوارم دوباره به سود دهی برسه و به روزای اوجش برگرده

آخرین ویرایش:
ارش عکسی که گذاشتی رو دقت کن که تو یه فضای بسته(اطاق) گرفته شده و معلوم نیست وضعیت نور چطوریا بوده.
من میگم تو طبیعت و فضای باز با باترفلای اس و دیزایر 816 و وان(m7) عکس گرفتم با گوشی دوستام و واقعن کیفیت خوبی دارن.
راجب g3 هم فکر کنم سایت ترنجی مطلب گذاشته راجب ترک بدنش که تو قسمت اسپیکرها دیده شده.

بین z2 و g3 و s5 کدوم را پیشنهاد میکنید

زد۲=مزایا سخت افزارقذرتمند حافظه رم ۳گیگابایت ضدآإ وگرد وغبار(ip58) طراحی زیبا(سلیقه ای هست)دوربین
معایب داغ شدن گوشی رابط کاربری ساده قطع شدن فیلم برداری ۴kبه خاطرگرما
جی۳=مزایا سخت اقزار کیفیت بالا صفحه نمایش دوربین
معایب بدنه پلاستیکی کمی بزرگ باتری به نسبت کیفیت صفحه نمایش ضعیف است اسپیکر ضدآب وگردوغبارنیست
اس۵=مزایا سخت افزار صفحه نمایش سنسور های ضربان قلب واثرانگشت ضدآب(ip67)
معایب رم ۲گیگابایتی حسگراثرانگشت در۵sبهتراست مقدارزیادی ازحافظه داخلی پراست
من ابتدابه شما z2بعدs5ودرآخرg3روپیشنهادمیکنم

این One mini 2 که گفته میشه به صرفه نیست همچین بدم نیستا!
کیفیت دوربین رو توی Gsmarena مقایسه کردم خیلی بهتر از M7 هستش، آلومینیوم روی بدنه قشنگ تر کار شده (M7 رنگ نقره ای داره که خیلی جالب نیست به خاطر اون نوار سفید اما رنگ Gun Metal Grey که با M8 معرفی شد زیباتره)، Sense 6 داره و از همون اول هم با کیت کت اومده. خوش دست تر هم هستش و دیگه آدم اذیت نمیشه برای زدن دکمه Power که بالای گوشی هستش. مصرف باطری هم خیلی بهتره.
از راهنمایی های دوستان ممنونم. امروز گوشی رو برای یک نفر ارسال کردم تا معامله انجام بشه و فعلا از میون G2 و Z1 و One نظرم روی M7 و Mini 2 هستش به خاطر کیفیت ساخت (هر چند از باطری M7 میترسم).
HTC معامله نشد به احتمال زیاد میرسم سراغ G2 و Z1 Compact یا Z1 اصلی (البته اگر کیفیت صفحه انقدر که توی ویدئوها نشون میده فاجعه هستش، انتخاب نمیکنم)
فقط عزیزان من اگر بتونم G pad دست دو تمیز تهیه کنم میتونم برم سراغ این گوشی های 1 میلیونی در غیر این صورت اوضاع بی ریخت میشه :d تبلت های هواوی به عنوان گزینه های دیگه چطوره؟ مثل MediaPad X1 یا MediaPad M1 (این یکی هم ارزونه، هم اسپیکر استریو داره)

زد۲=مزایا سخت افزارقذرتمند حافظه رم ۳گیگابایت ضدآإ وگرد وغبار(ip58) طراحی زیبا(سلیقه ای هست)دوربین
معایب داغ شدن گوشی رابط کاربری ساده قطع شدن فیلم برداری ۴kبه خاطرگرما
جی۳=مزایا سخت اقزار کیفیت بالا صفحه نمایش دوربین
معایب بدنه پلاستیکی کمی بزرگ باتری به نسبت کیفیت صفحه نمایش ضعیف است اسپیکر ضدآب وگردوغبارنیست
اس۵=مزایا سخت افزار صفحه نمایش سنسور های ضربان قلب واثرانگشت ضدآب(ip67)
معایب رم ۲گیگابایتی حسگراثرانگشت در۵sبهتراست مقدارزیادی ازحافظه داخلی پراست
من ابتدابه شما z2بعدs5ودرآخرg3روپیشنهادمیکنم

یکی از دوستام میگفت که کلا گوشی ها یی که سیستم عاملشون انرویید هست بعد از 2الی 3 سال گوشی با افت سرعت و انواع هنگ کردن ها و لگ ها مواجه میشه میخوام بدونم درست میگه؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or