آرش ببین من الان هم جی2 دارم هم اس4 بزار یه چیزی بگم بهت: تولد معلممون بود براش جشن گرفتیم بعد بچه ها گفتن تو گوشیت خوبه (اون موقع تازه خریده بودم همه خر کیف تر از خود من بودن) میگفتن تو فیلم بگیر بعد من چند دقیقه اول رو نبودم برای همین رفیقم که وان داره اون فیلم گرفت بعدش من حدودا 3 4 دقیقه بعد اومد فیلم گرفتم وقتی تموم شد کنار هم گزاشتیم دیدم هم خودم هم رفیقام میگفتن وان بهتر فیلم گرفته اما چرا چون دوربین جی2 و اس4 نمیدونم چرا تو محیط با نور زیاد و نور کم چهره همه رو ماسیده ثبت میکنه من که خودم اصلا خوشم نیمد چون دوربین فوکوسش سری میپرید و رنگ پوست همه رو یک دست و ماسیده انگار یارو پن کیک مالیده به صورتش ثبت میکرد اما دوربین وان واقعا خارق و العاده بود هرچی که واقعی بود و هست رو ثبت میکرد! یعنی شده بود تو تصویر مقداری نویز نور لامپ ها بی افته اما بازم چهره هارو واقعی ثبت میکرد!
جدای از اون ها دوربین جلوی وان از جی 2 هم بهتره! مثلا مال ایفون هم همین طوریه تو شب دوربین قبل عکاسی روون تکون میخوره اما مال جی2 این قدر کند و لگ دار تکون میخوره انگار کوشی هنگ کرده! الانم مال بابام 5S خریدم من از روی دوربین جلوش فهمیدم یه جوش سر سیاه رو پیشونیم دارم وگرنه تو آینه خودمم نفهمیدم.
در کل خواستم بگم هر چی در مورد دوربین الترا هست الکیه! حتما من بازار موبایل هم رفتم با M8 کار کردم دوربینش خیلی سریع فوکوس میکرد و سریع عکس میگرفت حتی از اس5 هم زود تر عکس میگرفت تازه افکت هاشم که خیلی عالی بود.- - -ویرایش - -