راهنمایی برای خرید موبایل

بین ایفون و سونی اکسپریا و سامسونگ گالاکسی کدوم بهتره؟ از هر نظر
خوب کدوم مدل اخه برادر من /:)
شخصی سازی و آزادی عمل زیاد می خوای، برو سراغ آندروید
پشتیبانی دراز مدت می خوای و صد البته پول زیاد داری، برو سراغ آیفون
یک عدد Lumia 930 خریداری شد
مبارکا باشه :d چند؟ از همون سایته یا مغازه؟

دوستان نظرتون در مورد nokia xl چیه می ترسم نشه همه برنامه های اندرویید رو روش نصب کرد و براش نسخه 4.4 هم نیاد؟
به نظرتون lg l90 بگیرم یا سامسونگ گرند 2 مینی؟

صفحه نمایش LG G Pro هم مالی نیستا :d Z هم رزولوشن بیشتری داره هم تراکم پیسکلی بیشتر
تراکم پیسکلی 200 برای صفحه نمایش 5.5 اینچی 540*960 جی پرو خیلی کمه!
کیفیت ساخت Z هم بهتره. کالا بجز بحث زاویه دید، Z خرید مناسب تری هستش اما 200 تومن گرونتره از جی پرو!
عزیزم اون g pro lite بوده دیدی !
g pro e958 ببین
بعد من برادرم z دراه .. صفحش کنار هم گذاشتم و چک کردم ... یکی از ایرادات z همین صفحش هست

خیلی ممنون :d
نه دیگه ریسک نکردم از یکی از آشناها تو بازار موبایل گرفتم 2.160.000

مبارک باشه مصرف باطریش چه طوریاست؟!
-------------------------
آقا M8 ویندوزفونی رونمایی شد عجب گوشی باحالیه! من که خیلی حال کردم ولی ای کاش htc دکمه هاشو داخل صفحه نمیزد چون خیلی پایینش حاشیه درست کرده!

دوستان از بین Huawei G700 و Galaxy Grand 2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
با برادرم رفتیم بیرون قصد داشت G700 بخره ولی وقتی قیمت کردیم دیدیم با گارانتی معتبر حدود 100 تومن با گرند 2 تفاوت قیمتشه. حالا شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ قدرت پردازشی هم اولویت بیشتری داره براش.
گرند2بهتره.ولی به نظرم انر3سی بگیر از جی700بهتر و ارزونتره و چیزی از گرند2،کم نداره خودم خریدم550خیلی راضیم

به نظرشما آیا z3ارزش صبر کردن داره یانهz2بگیرم؟
بااین صحبت هایی که درمورد snap dragon810شد این معنی رومیده که
مدل های z2ویاz3تا یک سال دیگه ازکارافتاده میشن؟ولطفا بگین که z2برترین بازی های اندروید روتاکی میتونه بالا بیاره؟
وکلاتفاوتz2وz3اون قدری هست که بعد ازاومدن z3به بازار z2قدیمی بشه ؟
ویک سوال آیا ازpsvitaمیشه به عنوان دسته یz2استفاده کرد؟
کسی نیست جواب بده؟لطفازودترجواب بدین

ببین پردازنده های اسنپ 800 و 801 خیلی خوب از همه کارا و بازی ها بر میان. حالا به ماند که Z2 با رابط کاربری سبک و روونش 3 گیگ رم داره که این یه مزیه اته.
حالا باید دید Z3 چه سخت افزاری داره اگه Z3 هم به پردازنده 2.5 گیگا هرتز مجهز به شه اصلا ارزش نداره صبر کنی بیاد و بخری پس بهتره همین Z2 رو بگیری!
در ضمن Z2 هم چون پرچم داره تا 2 سال پشتیبانی نرم افزاری داره حالا ممکنه بیشتر بشه ولی کمتر نمیشه!
سوال آخر خط اخرتو من نمیدونم!

عزیزم اون g pro lite بوده دیدی !
g pro e958 ببین
بعد من برادرم z دراه .. صفحش کنار هم گذاشتم و چک کردم ... یکی از ایرادات z همین صفحش هست
دوست عزیز به غیر از مشکل صفحه نمایش مشکل دیگه ای هم داره؟؟مثلا هنگ کردن و لگ پیدا کردن.
میتونی واضح تر بگی درست مشکل صفحه نمایشش چی هست؟؟

ببین پردازنده های اسنپ 800 و 801 خیلی خوب از همه کارا و بازی ها بر میان. حالا به ماند که Z2 با رابط کاربری سبک و روونش 3 گیگ رم داره که این یه مزیه اته.
حالا باید دید Z3 چه سخت افزاری داره اگه Z3 هم به پردازنده 2.5 گیگا هرتز مجهز به شه اصلا ارزش نداره صبر کنی بیاد و بخری پس بهتره همین Z2 رو بگیری!
در ضمن Z2 هم چون پرچم داره تا 2 سال پشتیبانی نرم افزاری داره حالا ممکنه بیشتر بشه ولی کمتر نمیشه!
سوال آخر خط اخرتو من نمیدونم!

مرسی پس همین زد۲رومیگیرم

یکی از فامیلا Z داره، رنگ مشکی شو با 520 خودم مقایسه می کنم 520 مشکی تره:lol: اصلا داغونه ها، به هیچکی پیشنهاد نمی کنم:دی ولی تو بقیه موارد حرف نداره، خیلی خوبه:دی
دوست عزیز یکم روشن تر صحبت کن.
حالا z گوشی خوبی هست یا نه؟

تو سایت دیجی کالا نظرات در مورد z را خوندم خیلی نظرا متناقضه یکی اومده کلی تعریف کرده یکی اومده گفته آشغاله.خیلی سر در گم شدم

اینجور که از شایعات بر میاد تفاوت چندانی از بعد سخت افزاری ندارن چون نهایتا از 805 استفاده کنن که خیلی تفاوت نداره با 801 و رم هم همون 3 گیگ خواهد بود(تا 64 بیتی نشه بیشتر نمیتونن استفاده کنن) درباره 810 هم احتمالش کمه تو 6 ماه اول 2015 به بازار بیاد..کلا رو این موضوع نباید خیلی حساس شد چون همین 810 کاملا جوابگو و تازه زیادم هست فعلا...درباره برترین بازیام هیچ جواب مشخصی نداره چون اصلا معلوم نیست سال دیگه چه بازیهایی میخواد بیاد اما با این روال شما تا 3 سالم میتونی حساب کنی(تو اوجه خودش وگرنه همیشه ساپورت خواهد بود) مطمئنا پردازنده های قویتری میاد در آینده اما از اونطرف کیفیت و رزولوشن صفحه نمایشها زیاد میشه و همون بالانس تقریبا حفظ میشه یا کمی بهبود)
کلا الانم تفاوت Z1و Z2 هم اونقدر نیست بجز صفحه نمایش و چند تا تغییر جزئی بنظرم هنوز Z1 کاملا سخت افزار رو بورسی داره.
فعلا فقط میشه از DS3 (دسته) رو گوشی های سونی استفاده کرد اما PSvita انگار فقط در حد second screen خواهد بود(البته فکرم بکنی بدرد دیگه ای نمیخوره :d )

دوست عزیز یکم روشن تر صحبت کن.
حالا z گوشی خوبی هست یا نه؟

تو سایت دیجی کالا نظرات در مورد z را خوندم خیلی نظرا متناقضه یکی اومده کلی تعریف کرده یکی اومده گفته آشغاله.خیلی سر در گم شدم

کلا نظرات دیجیکالا پشیزی ارزش نداره کاملا تعصبی و رو هواست چه موافقاش چه مخالفاش...شما بهتره چند تا ریویو یا فیلم تو نت ببینید . من پارسال برای دوسته خودم Z گرفتم کاملا هم راضیه و خیلیم خوشش اومده..روش Sonic Hedgehog نصب کردم 2-3 ساعتی بازی کردیم پشتش مقداری داغ شد ولی اوکی بود تقریبا 3-4 باری لگ شد چند ثانیه.بنظرم تو رنج قیمتش گوشی بهتری پیدا نمیکنید..خیلیم زیباست...مشکلش موندن اثر انگشت رو بدنست که بنظرم حتما محافظ بزارید تا این مشکل برطرف بشه..طبق مشاهدات خودمم خیلی محکمه(حداقل جلوی من 5 باری انداختش زمین خشم بر نداشت :d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or