راهنمایی برای خرید موبایل

این قرمز شده پردازنده به کار رفته در Galaxy note 4 هست اما این K1 هست که در صدر قرار داره .. هر کی تبلت میخواد بخره پس Nvidia Shield از دست نده

galaxy-note-4-antutu-benchmark-scores-1.jpg

الان در حال حاضر چه گوشی بهتر هستش؟؟منظورم اختلاف فاحش هست؟؟وگرنه سخت افزاره انچنان قویتری ازش نیومده
+++
یه چنتا سوال
1.از لحاظ وب گردی اینا چه جوری هست؟؟چون کاریه که زیاد انجامش میدم با گوشی.. از لحاظ زوم کردن اینا چطور هستش؟؟
2.پخش ویدئو و فایل صوتی چه جوری هست؟؟کیفیت صفحه نمایشش خوبه؟؟
3.میشه یکم رابط کاربریش رو خوشگلتر کرد؟؟چون خیلی خلوت هستش یکم رنگ و لعاب میشه بهش داد؟؟چه میدونم تم و لانچر اینا میشه براش نصب کرد؟؟
ممنون
گوشی بهتر با پول بیشتر بخوای G3 ، ONE M8 و Z2 سونی هستند اما خب اگه اصرار نداشته باشی که گوشیت اخرین مدل یا به اصطلاح پرچمدار امسال باشه همین نکسوس 5 جواب کارتو میده
1. اگر منظورت باتریش برایه وب گردیه تا 5-6 ساعت میتونی بطور مداوم باهاش وب گردی کنی،اون زوم و اینا هم ربطی به گوشی نداره به browser ی که استفاده میکنی مربوطه
2. توی این موارد هم با نصب پلیر های قوی دیگه هیچ مشکلی با پخش ویدیو نداری، صفحه نمایشش هم یکی از نقاط قوتش هست که از خیلی از گوشی های هم ردش و حتی گرون تر از خودش بهتره.... فول اچ دی ، پنل IPS Plus و تراکم پیکسلی 445 چیزی نیست که توی هر گوشی در این رده قیمت به راحتی پیدا بشه.
3.بله با نصب کاستوم رم میشه تم و لانچر نصب کرد ولی شاید به سرعت و روانی اندروید خام خودش نباشند

در کل نمره من به این گوشی اینه:

Battery Life 6/10
Call & Sound Quality 8/10
Camera Quality 7/10
Design 9/10
Performance 9/10
Screen Quality 9/10
Software & Apps 10/10
Value 10/10

آخرین ویرایش:
گوشی بهتر با پول بیشتر بخوای G3 ، ONE M8 و Z2 سونی هستند اما خب اگه اصرار نداشته باشی که گوشیت اخرین مدل یا به اصطلاح پرچمدار امسال باشه همین نکسوس 5 جواب کارتو میده
1. اگر منظورت باتریش برایه وب گردیه تا 5-6 ساعت میتونی بطور مداوم باهاش وب گردی کنی،اون زوم و اینا هم ربطی به گوشی نداره به browser ی که استفاده میکنی مربوطه
2. توی این موارد هم با نصب پلیر های قوی دیگه هیچ مشکلی با پخش ویدیو نداری، صفحه نمایشش هم یکی از نقاط قوتش هست که از خیلی از گوشی های هم ردش و حتی گرون تر از خودش بهتره.... فول اچ دی ، پنل IPS Plus و تراکم پیکسلی 445 چیزی نیست که توی هر گوشی در این رده قیمت به راحتی پیدا بشه.
3.بله با نصب کاستوم رم میشه تم و لانچر نصب کرد ولی شاید به سرعت و روانی اندروید خام خودش نباشند

در کل نمره من به این گوشی اینه:

Battery Life 6/10
Call & Sound Quality 8/10
Camera Quality 7/10
Design 9/10
Performance 9/10
Screen Quality 9/10
Software & Apps 10/10
Value 10/10

اینا هیچکدومشون اونجور که باید از لحاظ سخت افزاری ازش قویتر نیستن تازه پردازنده ی گرافیکشونم یکیه
تازه snap 805 اونجور که باید نترکوند یا شاید من انتظارم بالاس
من بیشتر منتظر پردازنده k1 با 64 بیتش هستم که فعلا معلوم نیست کی میاد رو گوشی ها هم چنین snap 810 که 64 بیت هستش برا همین فعلا میخوام یه گوشی بگیرم تا اینا برسن به بازار

زوم رو میدونی برای چی گفتم برای اینکه یه چنتا نقد ویدئویی ازش دارم وقتی زوم میکنه یه جوریه مثل گوشی های دیگه نیست برای همین پرسیدم

بدونه کاستوم رام اینا نمیشه برنامه تم و لانچر اینارو نصب کرد؟؟

اینا هیچکدومشون اونجور که باید از لحاظ سخت افزاری ازش قویتر نیستن تازه پردازنده ی گرافیکشونم یکیه
تازه snap 805 اونجور که باید نترکوند یا شاید من انتظارم بالاس
من بیشتر منتظر پردازنده k1 با 64 بیتش هستم که فعلا معلوم نیست کی میاد رو گوشی ها هم چنین snap 810 که 64 بیت هستش برا همین فعلا میخوام یه گوشی بگیرم تا اینا برسن به بازار

زوم رو میدونی برای چی گفتم برای اینکه یه چنتا نقد ویدئویی ازش دارم وقتی زوم میکنه یه جوریه مثل گوشی های دیگه نیست برای همین پرسیدم

بدونه کاستوم رام اینا نمیشه برنامه تم و لانچر اینارو نصب کرد؟؟
والا من به این چیزا وارد نیستم ولی فکر کنم میشه برید فروم های فارسی اندروید از این چیزا زیاد هست...

Sent my Nexus 5 using Tapatalk

این فروشگاه کیو رو دو روز پیش گفتیم نمیشه اعتماد کرد (!) نوکیا X2 داره /:)
Nokia X2 Dual SIM
از کجا وارد می کنند اینها؟ کل اعتماد سازی سایت هم فقط یک شماره تلفن همراه هستش بدبختی :|
تو بیا اینجا بگو چرا میخوای پول بی زبون رو پای چنین آشغالی بدی من خودم برات اعتماد سازیشو انجام میدم :d

تو بیا اینجا بگو چرا میخوای پول بی زبون رو پای چنین آشغالی بدی من خودم برات اعتماد سازیشو انجام میدم :d
کلی گفتم :d در کل اکثر ایرادات X بر طرف شده. دوربین فوکوس میکنه، شده 5 مگا، CPU بیشتر شده و رم هم الان 1 هستش.

این فروشگاه کیو رو دو روز پیش گفتیم نمیشه اعتماد کرد (!) نوکیا X2 داره /:)
Nokia X2 Dual SIM
از کجا وارد می کنند اینها؟ کل اعتماد سازی سایت هم فقط یک شماره تلفن همراه هستش بدبختی :|
روی عکس نماد الکتریکی کلیک کن مشخصاتش زده
این سایت مشخص هست برای یک موبایل فروش هست که حاال قصد داره اینترنتی هم درامد کسب کنه

دوستان سلام.
میخوام گوشی اکسپریا z بخرم.به نظر شما گوشی خوبی هست؟؟پیشنهاد میکنید بخرم یا نه؟؟
اگه کسی داره از ش راضی هست؟؟اگه راهنمایی
کنید ممنون میشم

کیفیت صفحش جالب نیست .. پیشنهاد میشه g pro بگیری !
صفحه نمایش LG G Pro هم مالی نیستا :d Z هم رزولوشن بیشتری داره هم تراکم پیسکلی بیشتر
تراکم پیسکلی 200 برای صفحه نمایش 5.5 اینچی 540*960 جی پرو خیلی کمه!
کیفیت ساخت Z هم بهتره. کالا بجز بحث زاویه دید، Z خرید مناسب تری هستش اما 200 تومن گرونتره از جی پرو!

آخرین ویرایش:
صفحه نمایش LG G Pro هم مالی نیستا :d Z هم رزولوشن بیشتری داره هم تراکم پیسکلی بیشتر
تراکم پیسکلی 200 برای صفحه نمایش 5.5 اینچی 540*960 جی پرو خیلی کمه!
کیفیت ساخت Z هم بهتره. کالا بجز بحث زاویه دید، Z خرید مناسب تری هستش اما 200 تومن گرونتره از جی پرو!
یکی از فامیلا Z داره، رنگ مشکی شو با 520 خودم مقایسه می کنم 520 مشکی تره:lol: اصلا داغونه ها، به هیچکی پیشنهاد نمی کنم:دی ولی تو بقیه موارد حرف نداره، خیلی خوبه:دی

کلی گفتم :d در کل اکثر ایرادات X بر طرف شده. دوربین فوکوس میکنه، شده 5 مگا، CPU بیشتر شده و رم هم الان 1 هستش.
آخه خوده X هم فوقه داغونه!یعنی دریایه عیبو ایراده!بدنه فوق مضخرف از لحاظ کیفیت و طراحی!صفحه نمایش گود بای پارتی جعفر:d با رزولوشن خیلی پایین!دوربینش که اصلا هیچی :d کیفیت صدا و اسپیکرش قابل بحث نیست..رابط کاربری بد و پر لگ!ضعیف ترین سخت افزار بازار!!جدا از تمام اینها گوشی یتیمه!پدر و مادر نداره!نه گوگل پشتیبانیش میکنه!نه نوکیایی دیگه هست دلش بسوزه براش و نه مایکروسافت دیگه حالو حوصله این سری رو داره (اعلام کرد که این سری دیگه ادامه پیدا نمیکنه!کلا یکی از دلایل خرید نوکیا توسط مایکرو همین بود که جلوی پیشروی نوکیا به سمت اندروید رو بگیره) ...تازه تو این رنج قیمت از همون نوکیا 525 رو بخری کلی سود میکنی ! تازه عزیز دل Moto G بماند زیر 600 تومن اصلا رقیب نداره تا 800-900 هم قابل دفاعه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or